- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
-
lakisoft
veterán
-
BoneDragon
veterán
Egész csini lett az új druid cica. Linkelni nem tudok valamiért...
-
Khelben
nagyúr
válasz BoneDragon #53105 üzenetére
Adblockot kapcsold ki.
-
törölt tag
válasz Cathfaern #53096 üzenetére
Nem tudom de szerintem Trader Bot-nak sima AH-n van ertelme capazni az aron alul berakott dolgokra. Kozos AH-ra raallitani mikor soha semmit nem raknak be semmi ertelme.
De ezert hasznaltuk mi is a Skype-ot es igy nem volt semmi meglepetes.(#53106) Khelben:
Onnantol a Chrome-ot is lehet dobni a kukaba[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Tudja valaki, hogy mi ennek az UI-nak a neve?
Korábban használtam, de nem jut eszembe a neve és hiába keresem mindenfele az interneten nem találom... van tank-dps-healer módja, és eléggé tetszik is.
Vagy ha tudok valami hasonló színekkel rendelkező, elég minimalista kinézetű valamint 3 mod-dal (tank-dps-healer) rendelkező UI-t akkor írjátok nyugodtan!
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
malacka87
őstag
válasz godfella69 #53112 üzenetére
Luit soha nem tudtam beállítani normálisan!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
neato3loco
senior tag
Worgen-ként, hol tudok 40-es mountot venni? (repuzás nélkül)
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
k.kristof
őstag
válasz neato3loco #53115 üzenetére
Darnassusban Astrid Langstrumpnél.
-
vvega30
senior tag
válasz neato3loco #53115 üzenetére
worgennek nincs mount, running wild(?) van. az, hogy az 100-al fusson azt meg a trainer tanítja, az meg sw-ben a fly petnél van.
a többi csak repuval elérhető[ Szerkesztve ]
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
k.kristof
őstag
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Milyen addonokat lehet vagy érdemes használni eredeti wow-hoz, és honnan tudom őket letölteni?
-
k.kristof
őstag
válasz LaMazZz #53121 üzenetére
A Deadly Boss Mods gyakorlatilag kötelező, ha bármilyen instába vagy raidbe beteszed a lábad (a korábbi kiegészítőkhöz külön moduljai vannak), ezen felül az igényeidnek és a classodnak megfelelően válogathatsz.
Recount - damage/healing/stb mérő, van aki helyette a Skada addont preferálja.
Gatherer - ha Mining/Herbalism mellett gyűjteni akarod a térképen, hol és mit találtál.[ Szerkesztve ]
-
-
malacka87
őstag
Srácok garrosh hogyan dobálja a heirloomokat? Random vagy karakter specifikusan? Eddig egy kardot kaptam prot warimmal egykezest. Van rá esély hogy mást is dob? Ja és még egy woddal igaz hogy 100%lesz a dropp?
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
k.kristof
őstag
válasz malacka87 #53125 üzenetére
Elvileg első alkalommal az aktuális karakter main specének megfelelőt dob (csak akkor miért kapott a WW monkom agis staffot...), utána random. A 6.0 megjelenésével valóban 100% eséllyel esik heirloom, de csak a karaktered main specének megfelelő, viszont a továbbiak is nagyobb eséllyel eshetnek, lásd itt.
[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Köszi a válaszokat !:-))))) Elvileg 1-2 hétig lesz ez a patch wod előtt nem? Ha jól emlékszek előző kiegeknél is kb ennyi idő volt.
[ Szerkesztve ]
-
godfella69
tag
Valakinek van kede esetleg arénázni? Ragnaros horda oldalon vagy alli oldalon. Hordában tudnék jönni warrival, magel vagy priestel (szivem szerint inkább warrival ez a mainem vannila kezdete óta) vagy pedig lockal ali oldalon igaz ez pár napja lett 90-es, de ha vagytok olyan jó fejek jöhetne egy kis boost ja és battletag - arabsejk90#2613
[ Szerkesztve ]
PSN ID: godfella1990; Batte.net: arabsejk90#2613
-
lakisoft
veterán
-
BoneDragon
veterán
válasz godfella69 #53135 üzenetére
Nekem is a warri a mainem vanilla óta, de most a warlock elcsábított...
-
godfella69
tag
válasz BoneDragon #53137 üzenetére
Nem csodálom jó kis kaszt, mondjuk most elég egyszerű kis három gombos dpst csináltak belőle. Anno még ulduar kezdetén rerolloltam warlockra mert az kellett a guildnek, de engem hosszabb távon nem fogott meg. ICC-ben már újra fury warrimmal játszottam. Mondjuk most talán a fury warrior a legösszetettebb és legnehezebb dps kaszt szerintem. Mondjuk ez mindenkinek más persze kinek mi esik kézre
PSN ID: godfella1990; Batte.net: arabsejk90#2613
-
-
BoneDragon
veterán
Régebben volt egy parancs amivel megtudtad nézni, hogy él e az npc. Ez még működik? Mi lehetett ez? Emlékszem még lich king idején használtam... Elég hasznos volt.
-
k.kristof
őstag
válasz BoneDragon #53142 üzenetére
Itt felsorolják az összes parancsot, de nem találtam ilyet, és a létezésében is erősen kételkedek. Maximum a /target lehet.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz BoneDragon #53142 üzenetére
Valszeg a /target -re gondolsz, de ehhez target rangeben kell lennie. Igaz az picit nagyobb, mint a látótávolság, de azért a közelében kell lenned.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
nofi
addikt
Dungeonökben sokszor előfordul, hogy első boss után kilépnek páran és én leszek a party leader. Miként kerülhet a csapat ismét a Dungeon Finder Queue-be? Vagy ez automatikusan megtörténik, ha kevesebben vagyunk?
Xbox GT: nozsolt
-
Fandango
veterán
válasz BoneDragon #53145 üzenetére
a /who parancs mindig is csak jatekosokra mukodott, a /target parancs amire te gondolsz (amivel protodraket vadasztal), de ez akkor is kijeloli a celpontot ha nem el, de a hullaja ott van.
[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz BoneDragon #53145 üzenetére
Sose volt mas funkcioja a /who -nak, mint, hogy kiirta a jatekos(ok), neve(i)t, faja(i)t, szintje(i)t, guildje(i)t. A keresoszonak megfelelolen a talalat vagy 1 adott ember, vagy egy lista. Kb 5 talalt folott megnyitja a /who ablakot, es abban listazza. Ez sosem volt maskent.
Ahogy elottem is irtak, /target vagy rovidebb verzio is tokeletesen mukodik: /tar
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs