- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz parandroid #52501 üzenetére
csodás
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
Nos, kb 10 óra played után megvan a level cap a starteren. Most már csak a postást várom, de nagyon Nemcsak én, hanem a menyasszonyomnak is az a véleménye, hogy abszolut megéri ezt a pénzt. Élvezet játszani.
-
InterFox
senior tag
Kicsit off:
Ti milyen gépen toljátok a wow-ot?
Én otthon egy asztali A10 5800K(4.2ghz) + 128GB SSD + GTX 750 ti + 8GB ram-on.(1080p, ultra, 8XAA)
Melóhelyen egy Lenovo G500 Laptop (720p, low, 0XAA)PSN ID: interfoxthedead
-
Peti78
őstag
válasz hemaka #52515 üzenetére
Annak idején mondtam neki, hogy kéne mellém egy holy pala arénázni... így kezdődött. Aztán rájött, hogy nem szereti a pvp-t mert megölik. Ezért úgy gondoltam. jobba békesség, és nem arénáztunk. A raidelést viszont nagyon szereti, na meg persze farmolni. Mindketten nagyon rá tudunk kockulni. Már csak egy jó guild kellene, de majd találunk azt is.
-
őstag
Tesóm névnapjára megvettem ebayről a keyeket. Ezzel nincs is gond. Beregeltem, csináltam neki egy accot, feltöltöttem rá a kulcsokat. Tegnap logolna fel, de más az IP-je, így kérik a titkos választ, persze nem emlékszem, hogy mit adtam meg. Az Ő nevét adtam meg, illetve adatait.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
dilipok
veterán
válasz KonzolKartel #52524 üzenetére
support
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
hemaka
nagyúr
válasz Cathfaern #52523 üzenetére
Lassan semmit nem hagynak a játékban. Így a szakmáknak tényleg nem sok értelmük lesz, mert én általában csak a bónusz miatt húztam fel, sok szakma teljesen használhatatlan gold szerzés szempontjából.
Hacsak nem azt várják ettől, hogy az árak növekedjenek az AH-ban és ne legyen drágább a gem alapanyag, mint maga a gem. -
-
hemaka
nagyúr
-
parandroid
félisten
Nem tudom, láttátok-e már a world first neutral pandarent, itt egy videó, ni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hemaka
nagyúr
válasz parandroid #52529 üzenetére
Elég beteg, de azért gz neki.
-
őstag
válasz parandroid #52529 üzenetére
ha neutral akkor mehet allis és hordás városokba is ?
cryptot minden termékemért elfogadom
-
tskó
tag
válasz LuckyL #52532 üzenetére
a mop elején volt egy bug amivel ki lehett vinni. gyakorlatilag lvl15-ös szintig kellett csak grindeléssel elhúzni és akkor egy meeting stone-al meg lehetett sumonolni még a fakcióváltás nélkül. mindenki felé neutrál volt a karakter, de mindkét frakciót meg tudta támadni.
-
tskó
tag
-
laceszgamer
addikt
-
Wolverine
félisten
válasz hemaka #52528 üzenetére
Igen, az alpha access nem jár az átlag playereknek, nagyjából csak a fansite-okhoz tartozók, az újságírók és a family/friends listán levő kaptak accesst. Nekem mondjuk jutott, csak mivel még nincs mikrofonom és nem tudok streamet összerakni, ezért egyelőre nem nagyon játszom vele.
#52540: amíg nem jön ki a Wandering Isle-ról, addig simán meg lehet csinálni, irtózatos mennyiségű grindeléssel.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
kenwood
veterán
válasz KonzolKartel #52524 üzenetére
nem kotelezo a titkos kerdes.
van egy olyan opcio is,h a cdkey elso hat karakteret adod meg.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Healbacsi
őstag
Nekem olyan kerdesem lenne, ha vki kihagyott x idot, akkor ugye a conquest capje halmozodik. Ha az adott heten ezt a halmozott erteket nem tudja lejatszani, akkor ez megmarad (esetleg a kov heti hozzaadodik), avagy a kovetkezo heten uj kalkulacio lesz az arena/rbg-nek megfeleloen.
-
Healbacsi
őstag
válasz painkillerx #52544 üzenetére
Most per pill 9k korul van a felhalmozott ertek. Ezt nem valoszinu tudom kedd estig osszeszedni, ezert tudakolozok, hogy ha arenazok/rbg.zek, akkor a maradekot viszem tovabb, avagy az elveszik.
-
laceszgamer
addikt
válasz Healbacsi #52545 üzenetére
Egészen addig átvivődik a kövi hétre míg le nem esik a fennmaradó mennyiség az alap cap alá, akkor már htről hétre csak az alap cap marad meg, persze ha arena vagy RBG miatt feljebb van tolva akkor az.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Healbacsi
őstag
válasz laceszgamer #52546 üzenetére
Imba, koszi mindkettotoknek a valaszt
-
Peti78
őstag
sziasztok. melyik realmen vannak többen, a ragnaroson, vagy az arathoron?
-
Peti78
őstag
válasz k.kristof #52549 üzenetére
hordában vagyunk mi is. nem baj h pvp, tudomásom szerint a pve ugyanúgy megy ott is, csak le tudnak gyakni alapból vagy nem jók az infoim? na csak mert nem tudom, hogy melyiken lenne érdemesebb felrántani a karaktert. Hol van nagyobb esélyünk magyar guildet találni, ahol értelmes tagok vannak, akik segítőkészek. na nem gold vagy egyébbre van szükségünk, azt összeszedjük magunknak. Inkább info az aminek híján vagyunk.
Itt csak az derül ki, ami nem feltétlenül ad választ a kérdéseinkre. Ismerős van a ragnán horda oldalon, viszont kicsit pihentetik a nyárra való tekintettel a raideket, hcra nem mennek egyébként sem. Arathoron az öcsém van, de sajnos alliban. ha esetleg vannaj meglátásaitok, szívesen fogafjuk őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- Politika
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest