- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
válasz #57919488 #53450 üzenetére
Csillagkapu vagy sem, szerintem iszonyat jó lesz a kiegészítő. A garrisonhoz építhetsz outpostokat az egyes zónákban, ezek kihatással vannak a sztorira is, bár többnyire csak egy-két küldetés más, Gorgrondban azonban a teljes sztorivonal más irányt vesz attól függően, mit választasz, ez nekem nagyon tetszik.
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Hamarosan megkapjuk a cinematic trailert is, addig is itt van egy kis emlékeztető.
Szerintetek ez hol van? Épp a démoni vér ivásának rituáléja?
-
k.kristof
őstag
Ez Tanaan Jungle, Gimi benézett Eagle Eye-jal (529-es hozzászólás).
-
malacka87
őstag
Kicsit elszámolták magukat szerintem!:-)))
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Phobion
őstag
szerintetek mennyi az esély arra, hogy előbb lássuk az új trailert? emlékszem anno Cataclysm-nél (is?) volt leak
-
Zedz
addikt
válasz Phobion #53459 üzenetére
Nem tudom, de nem vagyok kíváncsi egy AC Rouge minőségű leakre.
Ha majd kijön, akkor szépen 1080p-ben, rendes hanggal akarom élvezni. Remélem valami brutális energiával megáldott trailer lesz, és nem fog csalódást okozni mint az LK vagy Cata trailere. MoP-é vicces volt. -
törölt tag
válasz zola09 #53456 üzenetére
Nekem vizualisan tul sok mar ez a kinai agymosas, hogy barhova nez a jatekos total kina majmolas az egesz kieg. Hiaba havas resz vagy erdos szamomra mar nyomaszto es unalmas
A masik meg a pandamacikak amik total nem kellettek volna ide.
Van 1-2 jo dolog is a kiegben de kozel sem erzem azt, hogy annyira a gep ele kotne mint a regebbi kiegek, sajnos. -
laceszgamer
addikt
-
M3oH
addikt
válasz laceszgamer #53467 üzenetére
Egyetértek. A WoW trailerjei brutál cumok. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki előszereplőkkel.
-
BoneDragon
veterán
Azért nem bánnám ha a játék is így nézne ki.
-
laceszgamer
addikt
válasz BoneDragon #53469 üzenetére
Senki se bánná, csak akkor nem tudom milyen PC kéne ami meg bírná mozdítani.
4 Titan Z SLI be?Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nonsen5e
addikt
Csak elvileg egy ilyet fél évig készítenek, pár évtized alatt el is készülne egy két órás mozi.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
laceszgamer
addikt
válasz nonsen5e #53471 üzenetére
Hát azért azt, hogy fél évig készítik erős túlzásnak tartom. Van rengeteg szép animációs film, azok sem készülnek tovább 1-2 évnél legdurvább esetben. Ha itt is lenne rá egy megfelelő csapat, akkor azért menne hamar a dolog.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nonsen5e
addikt
válasz laceszgamer #53472 üzenetére
Simán elképzelhető, az egész csak az azon dolgozó emberek számától függ.
-
Wolverine
félisten
válasz laceszgamer #53472 üzenetére
A Blizzard a trailereket ~1 évig csinálja.
#53464: előbb voltak pandarenek a Warcraft lore-ban, mint blood elfek, worgenek, a ma játszható draeneiok, vagy épp Dark Iron törpék
#53448: igen, találkozhatsz a játékban Sylvanasszal, Jainával és Maievvel is. Utóbbival mondjuk csak röviden, és a Wolfheart című könyv óta nem valószínű, hogy egyhamar előkerülne ismét.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
wjbhbdux
veterán
Üdv nektek Õs Druidák, én ifjú titán kérem segítségeteket. Kérdésem az lenne, hogy pontosan hogy is mûködik a medvévé ill. macskávál változás, és hogy a talentek elosztásánál mire kell ügyelni.
Türelmetlenül várom bölcs tanításotokat!/s
-
nonsen5e
addikt
válasz Wolverine #53474 üzenetére
Mint olyan, akinek semmi baja nincs a pandákkal megjegyzem, hogy ez az érvelés szerintem azért nem olyan jó, mert ugyan előbb volt panda a warcraftban (1-2 random hős kipattanva Samwise tollából) poénból beletéve a játékba 5 sornyi 'lore' kiséretével) mint a felsorolt fajok, amik ugyebár később kerültek be, de akkor tényleges törődést is kaptak és bele lettek illesztve a történetbe normálisan, nem csak előhúzva mint tölteléktartalom.
Ja, meg ugye voltak már WC3-ban is pandaren mobok, de azoknak végképp semmi kötődésük nem volt a mai értelemben vett pandákhoz. Azok 'jeges' furbolgok voltak, mint amilyenek ma grizzly hills felé éldegélnek.
wjbhbdux: Nem tudom mire gondolsz, adott szinten megkapod (és megjelenik az action barod fölött) a medve és macskaform gombja, te meg szépen rákattintasz és pikkpakk az vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz nonsen5e #53476 üzenetére
"de akkor tényleges törődést is kaptak és bele lettek illesztve a történetbe normálisan, nem csak előhúzva mint tölteléktartalom."
Hát a worgenek töredék annyi törődést nem kaptak, mint a pandák. Worgen lore-ként van a worgen kezdőhely, meg a blasted lands... aztán ennyi volt (miután bekerültek, előtte volt ugye a scythe of elune quest sorozat meg a grizzly hills) Blood elfekkel BC-ben foglalkoztak, de azóta ők is el vannak felejtve. Szóval pandarenek legalább annyira, ha nem jobban be lettek illesztve, mint a többi faj. Ez alól talán a goblinok kivételek, ők jobban benne vannak a lore-ban. Bár azt tegyük hozzá, hogy a ténylegesen játszható részük totál semmi lore-t nem kapott a kezdőterületük óta. De a legjobban elhanyagolt faj egyértelműen a worgen. Gyakorlatilag bedobták őket, mert kell az ally frakciónak is egy "ronda" faj, aztán azóta igazán senki se foglalkozik velük, beleértve a "saját" kiegüket.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
törölt tag
Hurrá 5 év reg után első dolog amit nyertem
-
Phobion
őstag
Hát nagyon remélem, hogy az új Bulwak nem valami quest reward lesz...
-
nonsen5e
addikt
válasz Cathfaern #53478 üzenetére
Ilye módon ez elfogadható érvelés, a Worgenes lore is így eléggé billeg, de pl. a Blood Elfeknek is már volt egy rövidebb kampány részük WC3-ban, a worgenek is már igaz túl sok szerep nélkül, a duskwoodi meg grizzly hillsi történetszálat leszámítva. A játszható worgenek témája kicsit más tészta, mivel hasonló (mondjuk kicsit lore barátibb) módon egyszerűen csak be lettek írva a történetbe, de SZERINTEM mint a BElfek, de talán még a worgenek is egy kicsivel megalapozottabbak voltak amikor bekerültek mint játszható faj a WoWba.
Mondjuk ennyi erővel a gnómok is (mondjuk azokat írják ki, nem kellenek a fenének sem).
Bevallom, a véleményem megformálásában biztos hatalmas szerephez jutott az idő mindent megszépít effektus, meg nem győzöm hangsúlyozni, hogy nekem az egész kiegészítő mind játékmenet mind lore ügyileg tetszett, de valahogy mégis MÁS.PhobioNN7: Legyen horde only quest reward.
[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
válasz BoneDragon #53483 üzenetére
Hát már rá is fért, azért valljuk be
-
törölt tag
válasz Wolverine #53474 üzenetére
Az lehet, de attol meg egy teljes kieget csak ennek a fajnak szenteltek. Biztos sokan kedvelik ezt a kieget de en bizom benne, hogy a WoD szamomra jobb lesz
Nincs nagy gond a MoP-al de lehetett volna meg sokkal jobb is(#53477) Zedz:
Teljesen mindegy. Majd a kovetkezo jobb lesz[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
válasz zola09 #53491 üzenetére
Akárki akármit mond, nekem a mostani kieg nem volt nagy durranás. Egyszerűen számomra nem hozta a warctaft feelinget, és sokakat elijeszthetett egy a nagyon keleties téma. A WoD-ban azért látok egy bizonyos szikrát, ami megindíthatja a régebbi játékosok fantáziáját is. Meg aki követi a lore-t, ki ne szeretne Draenoron tevékenykedni?
-
-
törölt tag
válasz laceszgamer #53493 üzenetére
Nem is ertem, hogy gondoltak BC, WotLK es Cata utan bedobnak egy ilyet. Fel nem tudom fogni
Egy keleti MMO-ban ez meg elment volna de ez kb. olyan mintha a D3-ban a ponis terkep kapott volna egy teljes kieget(#53495) BoneDragon:
Miert? Tenyleg jott ponis kieg D3-hoz?[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz #57919488 #53494 üzenetére
Na igen. Egy kis poén erejéig bőven elfértek volna a pandák is de amúgy... Oké, alapból is benn vannak a történetben egy minimálisan, de amúgy picit komolytalanná teszik a dolgokat. Összes többi karakter mind fantasy fajok a panda meg... egy panda!
A keleti feeling meg okés van akinek bejön, de lássuk be amerikában és az usa-ban azért a nagy többség a " megszokott " kultúrát részesíti előnyben, nem a semmiért van pl. Japánban kismillió olyan játék ami máshol meg sem jelenik, az Ő izlésüknek tökéletesen, mások viszont lehet frászt kapnának.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
zola09
aktív tag
válasz laceszgamer #53496 üzenetére
Egy human, dwarf, gnome, tauren vagy worgen mennyivel sokkal fantasy-bb mint egy pandaren? (hogy a többit ne is említsem)
-
laceszgamer
addikt
válasz zola09 #53497 üzenetére
Hát csak annyira, hogy a fantasy történelemben minddel lehetett találkozni erre-arra, de egy olyan esetet sem hallottam mikor egy fantasy könyvben, filmben, játékban a pandák benn lettek volna.
Mondjuk belegondolva vicces lett volna a LotR ha orkok helyett pandák vannak.
-
BoneDragon
veterán
Megint black prince buff van. Szerintem most aktiválták az elmúlt 1 órában.
-
zola09
aktív tag
válasz laceszgamer #53498 üzenetére
Ja, szóval ha egy fantasy faj nincs agyonhasználva, akkor az már nem is fantasy faj. Meg is látogatom Cho-t kínában. (személy szerint amúgy a warcraft világának a felét nem igazán láttam máshol, meh)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest