- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
func93
senior tag
oly csodás ragnaroson a sziget, mint maga Kiszel Tüncike. 1000 hordás - 200 ally & lagg.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok! Letöltöttem a játék trial verzióját, de nem tudom elindítani mert kidob egy hibaüzit:
This application has encountered a critical error:
ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition
Program: D:\Letöltések\Torrent\World of Warcraft - Cataclysm\WoWMortal.exeFailed to open archive Data/wow-update-13164.MPQ. Missing or corrupted data.
Unable to recover using data from the network. Please check your Internet connection and try again.Debug Details:
[11] err=0 text=FileStack_Streaming::StreamingOpen - Unable to open the storage file
[10] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
[9] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
[8] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
[7] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
[6] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
[5] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
[4] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
[3] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
[2] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
[1] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
[0] err=4 text=Win32 Open - Data\wow-update-13164.MPQ
Storm Error Msg:A hozzáférés megtagadva.Pedig a kért fájl ott van a helyén
Majd kiderül..vagy beborul!
-
dilipok
veterán
válasz Sonic* #48655 üzenetére
wowmortal.exe? Talan a hivatalos wow.exe vagy a wow-64.exe-vel kellene probalkozni... kicsit sem arulkodo a path sem... Szoval erro ennyit.
(#48658) Sonic*: aha, hulye meg en vagyok... [link] megmaradt a lomtarban... pofam leszakad
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz Sonic* #48660 üzenetére
Nem gond, de akkor nem ide kell beirni, hogy nem megy a mokolt jatekod. Tovabbi sok szerencset, de itt ilyen megoldasokkal nem foglalkozunk. (de azert meg rutinosan beszoltal, hogy miert akarnal cheatelni a triallal )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
törölt tag
válasz Xirtam #48649 üzenetére
A gond az mikor mindegyikbe belekostol az ember es csak 1-2 class-ra van ido. Na akkor melyik a kiraly es melyik lesz az alt? (es a tobbi meg csak disznek lesz)
(#48662) Wolverine:
Nem tudom megerteni azokat akik meg mindig tort szeron jatszanak a mai F2P jatekok vilagabanszerk:
(#48664) Xirtam:
PTR-en mindegyikkel el lehet szorakozni de nincs idom mindenbol live realm-en is felhuzni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ööö, az most mitol van, hogy a Shadow Word: Death neha 2 orbot ad?
Eddig mintha ilyen nem lett volna s hirtelen nem is latok rendszert benne.
Vagy csak most tunt fel? -
Wolverine
félisten
válasz lakisoft #48669 üzenetére
A Connected Realms - vagyis a több realm összefűzése egybe, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok, és ne legyenek totálisan döglött realmek - még nem megy élesben. Ez nem lehet oka a belépési sornak.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Bencus88
nagyúr
Srácok az normális, hogy már a harmadik 496-os itemet találom az új szigeten? Ennyire ingyen osztogatnák az itemeket? Van esetleg fix drop helye? Mert egy teknősből is esett epic. Durva a loot
-
Xirtam
veterán
Patch 5.4 - Garrosh Defeat: Alliance Cinematic
Patch 5.4 - Garrosh Defeat: Horde Cinematic
És igen Vol'jin az új Warchief -
Arnold2
őstag
válasz Khelben #48682 üzenetére
Cataclysm óta építgetik az új hordavezér történetét és lore ügyileg (nem csak a játékban) nagyon szépen meg lett alapozva.
A játékban nem egy dolog, esemény sorozat utalt arra, hogy ő eléggé befutó esélyes ha Garrosh bukik.
A másik esélyes a blood elf vezír lett volna, de neki várnia kell mégSzóval aki nem csak elklikkelgette a dialógusokat annak nem volt akkora meglepetés. Spec én 85%-ban biztos voltam benne, hogy ő lesz.
SPOILER FÉLESÉG:
Varian viselkedése viszont meglepett. Kb valami olyasmit vártam, hogy nekirohan a horda vezérnek, de Anduin az utolsó pillanatban megállítja őket és mint anno a Szomszédok végén, elmondja a történet tanulságát.
Ehhez képest csak egy mondatot kapott.
Nekem így is tetszik végül is és igazából egy rossz szavam sem lehet, hogy az ally élén egy megfontolt korrekt és nem Garrosh 2 vezér áll[ Szerkesztve ]
-
ciao
senior tag
Sziasztok!
Van itt akinek sikerült Proving Grounds-on healerrel a gold fokozat?
Pappal a 6. körnél kifogyok a manából, ha a hülye dps nem áll ki a tűzből hamarabb.
A nyomi dps nem végez az előző körrel mire jön az új. Mana potit nem lehet inni. körök között ha van szünet nem lehet inni.
bronz, silver nem tétel, de ezt vagy 3/4 óra után feladtam.Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Xirtam
veterán
Esik ott valami amiért megéri szórakozni vele?
-
Xirtam
veterán
Amúgy Thrall miért nem jön vissza?
-
Wolverine
félisten
válasz Xirtam #48687 üzenetére
Thrall lesz az ork vezető, ha jól sejtem; de a Warchief posztra nincs elég ideje.
#48684: a WoW-Hungaryn egy srác Endless 19. hullámig (lásd #29) bírta healerként, szóval mennie kell...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Arnold2
őstag
-
VanScore
tag
Sziasztok, egy jó 2 éve egyáltalán nem játszottam a játékkal. Minap aktiváltam egy 10 naposra, kíváncsi voltam, mi változott azóta. Hát első benyomásom mikor belogoltam a szerveremre (Bloodscalp)j, a "kihaltságára" lettem figyelmes, meg a barátaim, ismerőseim sincsenek már játékba. Ezért is szeretnék érdeklődni, hogy benne lenne egy reroll Ragnaros allis oldalra és a kérdés a következőek lennének. Mi a helyzet Ragnaroson? - Milyen a közösség a szerveren? Akadnak olyan klánok, akik azért csinálgatják a raideket, egyéb eventeket (az se baj ha nem magyar, de jobb azért a "hazai környzet")? Mivel Bloodscalpen, warriorom és rogueom volt, így azzal most nem szeretnék játszani. Anno mikor megvásároltam a játékot 2006 közepe fele Hunterrel kezdtem, így most valószínűleg azt indítanék. Láttam, hogy az idők folyamán is sokat változtak a kasztok, beleértve a Huntert is, de mennyire életképes mostanság pvebe, raideken, instákba, de akár pvpbe, arenákban?
Mennyire lenne az hátrány, hogy a Cataclysmába se vettem részt aktívan, inkább csak az elejét láttam és inkább arenaztam, meg ugye most a Pandariaba is csak most csatlakoznék be. Értem ezalatt a raid tapasztalatot és egyéb velejáróját. Előre is köszi.
-
Wolverine
félisten
válasz VanScore #48694 üzenetére
A Ragnán továbbra is van élet mindkét oldalon. Gyakorlatilag itt van a magyar raidguildek fele.
Igazság szerint minden kaszt életképes raidkörnyezetben, vagyis azt válaszd, amelyik bejön. A PvP-ről nem tudok nyilatkozni...
A kihagyott idő annyiból hátrány, hogy meg kell tanulnod kezelni a kasztod; de ez nem lehetetlen feladat. Más szempontból nem mardtál le, kivéve, ha érdekel a lore... akkor pár dolgot már nem fogsz látni."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
válasz Xirtam #48679 üzenetére
Amugy most kezdik el Jaina-t atalakitani? Nem lenne nyero 2-3 kieg utan mint foboss
szerk:
De az is erdekes, hogy nem veszik ki teljesen a tortenetbol Garrosh-t meg igazabol meg egy Lich King-el is lehetne majd kesobb szamolni. Epitik a dolgokat gondolom[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Srácok, lehet én vagyok a béna, béla, de akkor se értem ezt az új szigetet. Oké ott vagyok, NPC-ket képtelenség kijelölni makrot nem fogok rá írni, ha meg ott állsz az NPC mellet folyamatosan PVP mecsek áldozatává válsz. Mi értelme is ennek? Könnyebb GEAR up volt a lényege ugye? Elmegy 2-3 órám 0 GEAR UP nélkül. Akkor mondhatjuk, hogy ez nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 2 éves irodai PC netezésre, filmezésre
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
- Gigabyte GT 710 GB videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest