- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Most így jobb? Így végre valaki fog válaszolni arra, hogy milyen a rated pvp?
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
jozso1989
őstag
válasz lakisoft #49152 üzenetére
Szerintem én semmi rosszat nem írtam, nem nooboztam senkit (ahogy engem egyből), csak azt szerettem volna megtudni, változott-e valami panda 5.0 óta...
Erre itt írkáltak nekem 5 fős challange módról, meg levelingről, meg pet battleről (lol)... xD
De úgy látszik egyre kisebb a pvp-sek száma sajnos... amin persze nem lepődöm meg.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
lakisoft
veterán
válasz jozso1989 #49153 üzenetére
5.3-ban voltam guildes RBG-en. Nem vettem észre különbséget a korábbiakhoz képest. Összeszokott jó csapattal élmény játszani. Ugyan úgy mint raidelni.
Full PVE-ben jártunk PVP-zni ami számomra egy kicsit fúrcsa volt, de működött. A jelenlegi seasonben még nem voltam RBG-n és arénázni sem. Sőőt random BG-n sem a mainnel. Sajna nincs rá időm. Raidelés meg a napi dolgok mellett nehéz.
Van egy barátom ő PVE-ről teljesen átállt az PVP-re tőle kellene megkérdezni.
[link] - csak hogy ne inkognitóban kritizáljalak
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
jozso1989
őstag
válasz lakisoft #49154 üzenetére
Elég időzabáló játék, sajnos, tudom én.
Köszönöm szépen az infot, inkább akkor várok egy 6.0-s patch note-ot és ha az sem lesz tetszetős, akkor szerintem örökre elfelejtem a játékot és marad az Arena Tournament 3.3.5 néha napján...
Thx thx
-
LógaGéza
veterán
válasz lakisoft #49159 üzenetére
Csak sajnos most egy ideje nem vagyok - gondolom észrevettétek
Feltörték az accountom, most kaptam vissza 1 hét levelezés után - persze azt a gametimeot már sehol se fogom látni megint. Ráadásul pont az után kaptam vissza, hogy lejártam - így most erősen gondolkozok, hogy újratöltsem-e..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
whitezo88
nagyúr
végigvittem a Domincance Offensive questlinet (divine belles chain). A loreban mi van ezután? kicsit össze vagyok kavarodva. Azt hittem ezután jön a Theramore incidens, de rájöttem hogy az Pandaria elején volt és onnan lett Jaina a KT vezetője. Az Isle of Thunder jön sztoriba utána? az ugye 5.2, a Dom Off meg nem tudom mikori.
[ Szerkesztve ]
-
tskó
tag
válasz lakisoft #49154 üzenetére
"Full PVE-ben jártunk PVP-zni ami számomra egy kicsit fúrcsa volt, de működött."
ilyen qq-val összeszedett, 1400 körüli pug-okkal szemben működhet. Nekem tegnap 24 killem volt lock-al rbg-n egy ilyen pve gíres társulat ellen. Vittem a zászlót wsg-n rajtam volt a drood symbiosis, nyomtam a rejuvenationt 4-en nem tudtak karcolni se. Kb ennyi volt: rejuvenation -> /flex -> rejuvenation-> /flex -> rejuvenation -> /lol és cap.
[ Szerkesztve ]
-
tskó
tag
Sok minden változott. Az aréna, rbg, bg 522-re skálázza le a geart. Van xrealm aréna, nincsenek aréna team-ek, van freewin expolit 2s-ben. A fire mage megint használható, lock-ot nerfelték de valahogy buff lett belőle a végére, a ret erős lett, a hunter már nem mindent visz class, dk szokás szerint op (2k alatt), a ww monk _nagyon_ erős 5.4-ben, sh is erős de még mindig unalmas. A legtöbb pvp-s szetbónusz értelmetlen szar lett. A pvp powert buffolták, a két pvp trinyo szetbónuszban plusz resit ad.
Viszont azzal a gear-el ami neked van nem sokat érsz, még random bg-n se. De az 5.3 óta minden kihagyott hét után kapsz 1000cp caplimit növekedést vagyis ha jól számolom ezen a héten olyan 5K cp-t vehetsz ki, abból kijön egy sapka meg egy vállas jövő héten amikor meglesz a 7200 kiveheted a fegyót is.
-
Wolverine
félisten
Nem 522-re, hanem 512-re (bár szerintem még nem tart ott a dolog, ha jól számolok, akkor 502-nél jár a rendszer, ugyanis 496-ról indulva hetente emelkedik eggyel a szint) skálázzák le a PvE geart rated PvP-ben, és nem említetted, hogy a PvE szettbónuszok sem működnek.
#49163: a lore a patchek szerint halad sorban: először volt Theramore (5.0 prepatch), aztán a megérkezés Pandariára (5.0), aztán Krasarang (5.1), Isle of Thunder (5.2), Battlefield: Barrens (5.3, már nem érhető el) és végül Siege of Orgrimmar + Timeless Isle (5.4).
#49139: valóban nem voltam pontos. A random stunok és a controlled stunok DR-jét tervezik összevonni. Több, mint 5 éve fordítok patch note-okat, kék blogokat, egyéb infókat; elhiheted, hogy értem, miről írnak a kékek - azt is elhiheted, hogy felmerült annak bevezetése, hogy a stun is törjön dmg-re. Elő is fogom keríteni a megfelelő linket ehhez.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
whitezo88
nagyúr
válasz Wolverine #49169 üzenetére
ja akkor a Bell-es történet után jött az IoT de abban nem volt Garrosh csak az elfek, aztán 5.3 mikor VolJin felépült és visszavágott. 5.4 pedig ugye összefognak és bevonulnak. Ally-nál milyen reakciók vannak az Anduinnal történtekre? valami spec questchain vagy ilyesmire gondolok.
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz jozso1989 #49127 üzenetére
A WoW továbbra is alapvetően PvE játék, amibe utólag belehegesztették a PvP. Szóval szerintem ha valaki kifejezetten PvP-zni akar, akkor vannak sokkal jobb játékok erre. Legjobb lenne szerintem ha totál kivennék a PvP-t a WoW-ból, vagy teljesen különválasztanák, mint ahogy GW1/GW2-ben is van (nem azért, mert utálom a PvP-t, csak így mind a Blizz mind a játékosk is szívnak pl. balance miatt, amit lehetetlen összehozni úgy, hogy az egyik helyen történt változtatás befolyásolja a másikat is)
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
jozso1989
őstag
válasz Cathfaern #49174 üzenetére
Ez hülyeség. Valóban pve játék, de szerintem már azért elég tekintélyes méretűre nőtt az aktív pvp-zők száma az évek alatt (amióta van aréna), hogy végre a pvp-vel is foglalkozzanak rendesen.
A balance-ról meg annyit, hogy eddig mindig a pvp-sek szívták meg (lásd legendary itemek, heroic trinketek és társai)... Én nem igazán tudok olyan változtatásról a játékban, ami miatt a pve-sek szívtak volna... vica versa sajnos túl sok is volt, ezért nem játszom egy ideje.
-
Wolverine
félisten
válasz jozso1989 #49175 üzenetére
Jelenleg a PvE trinketek procai nem működnek a PvP-ben. A PvE cucc le van skálázva alacsonyabb iLvl-re, mint amilyen a megszerezhető PvP cucc iLvl-je. A legendary köpeny procca nem aktív PvP-ben.
Olyan változtatást keresel, ami miatt a PvE-sek szívtak? Sok spec azért volt játszhatatlan PvE-ben, mert ha kellően felbuffolták volna, akkor PvP-ben megállíthatatlanná vált volna, erre jó példa a Frost mage.
Egyébként pont most jelent meg a wow.hu-n egy ELTE egyetemi kutatás összefoglalója; amiből kiderül, hogy a magyar MMO-sok jelentősen nagyobb része PvE-zik, mint PvP-zik... és ez aligha tér el a WoW-ban ettől.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Beri
addikt
Az 5.4 pont az 5.0 ellentéte. Akkor az undorító burst miatt sírt mindenki, most meg godmode-ban tolják. Ha nem lenne a hiperimbabuff arénában 15 perc után és egy healer-dps 2s comp betalálna egy ugyanilyen gyáva teamet, csak döntetleneket játszanának.
Fandango
Sose ertem, miert hiszi sok pvp fanboy, hogy a pve (raideles) faceroll.
Az első kill teljesítmény, mert még nincs kipróbált, 100%-osan működő taktikája a jónépnek. De ahogy felkerülnek a videók a youtube-ra, onnantól konkrétan farmolható az egész, ha nem durván alulgearelt retardokkal játszol.eladó Aromamizer RDTA V1
-
parandroid
félisten
válasz jozso1989 #49175 üzenetére
Akkoriban hagytam abba a tankolást a macidruidával, amikor a Cataclysmben elkezdték rommá nerfelni a macitankot, merthogy túl erős pvp-ben. Akkor került fél perces cd a swipe-ra, ami gyakorlatilag lehetetlené tette a tankolást. Utána persze lejjebbvették, meg megkapta a maci a trasht mellé, de sosem lett már olyan jól használható, mint előtte volt. Csak hogy pve-sként is sírhassak egy kicsit, hogy a pvp miatt nem tudtam azt játzsani, amit szerettem volna.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Beri
addikt
válasz parandroid #49180 üzenetére
Ezért kellett volna már rég szétválasztani a tank és a dps feralt.
eladó Aromamizer RDTA V1
-
addikt
Black Prince repu farm, 0% Friendly-rol Exalted-ra kb. 3 ora alatt, kellemeset csalodtam, hogy ez ilyen konnyen megoldhato.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Secret of the first Empire legendary questben ugye 20 secretet kell gyűjteni. Egy már esett Orgrimmari raidben. Minden bossból eshet vagy csak og-sből? köszönöm!
-
Fandango
veterán
válasz Bencus88 #49185 üzenetére
Wowhead a baratod (nem csak a Google )
-
jozso1989
őstag
válasz Wolverine #49178 üzenetére
A frost mage pont rossz példa, ahogy pl. a Subtlety rogue szintén rossz példa lenne. Ennek a 2 specnek alapból semmi keresnivalója sem lenne pve-ben, mert ezek szerintem az igazi pvp specek. Egyszerűen arra vannak kitalálva (még ha a blizz nem is így tervezte), hogy játékosokat ölj vele.
Nem véletlen ezeknek a speceknek a legmagasabb a skillcapje is... túl sokat ki tudsz belőle hozni CC+dmg szinten. Egyedül le lehet cc-zni mage-el egy 3v3 teamet, ha mákod van és minden klappol (tapasztalat). Vagy Reckful egyedül cc-zte az RMP-t a rugójával pandában...
Erre ismét wotlk volt jó példa. Ott egy lúzer mage, vagy rogue még 1800-ig sem jutott 3v3-ban, nem hogy 2300-as tabardja legyen... Most, hogy az agyhalott kékek szerint mindennek helye van instában (miért is), egyre rosszabb a játék, ennyi.
Ráadásul ezen speceknek teljesen más a gameplay-e pvpben és pve-ben (ugye backstab x99999, ice lance x9999, arénában meg azt se tudja az ember hirtelen mit csináljon)...
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Srácok egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Ha nem probléma belinkelném a bátyám karakterét. Ő eléggé casual player, viszont a DPS-e nagyon nincs rendben. Egy MAGE-ről beszélünk. Ha megteszitek, hogy segítetek hogy mit kellene fabrikálni a karakterén akkor megköszönöm.
Köszönöm.
-
Wolverine
félisten
válasz jozso1989 #49188 üzenetére
Ezt elmagyarázhatod azoknak is, akik ezzel a két speccel szeretnének raidelni - mert pl. nekik ezek tetszenek, vagy mert ezek jobban kézre állnak nekik, mint a másik kettő, amelyekkel nem is tudnak megfelelően játszani hosszú gyakorlás után sem. Vagy akkor mi legyen? Játsszanak olyan speccel, amivel nem megy nekik jól? Rerolloljanak másik kasztra? Hagyják abba a raidelést, vagy rögtön a WoW-ot?
-
jozso1989
őstag
válasz Wolverine #49194 üzenetére
Reroll, ahogy a pvp-seknek is kell arra, ami az épp OP kaszt/spec, mert minden más játszhatatlan (lásd s12-ben 90%-a a gladiatoroknak warrior volt meg hunter, és priest).
-
Wolverine
félisten
válasz jozso1989 #49195 üzenetére
A probléma az, hogy a legtöbben a végén nem rerollolnak, hanem abbahagyják frusztráltságukban, amiért nem játszhatnak azzal, ami nekik a legjobban bejön.
-
Healbacsi
őstag
válasz Xirtam #49189 üzenetére
hit + expertise = 15.51 + 1.12 (ez 1.63-al tobb mint kellene)
Frost mage-t haste-re kell reforgolni, gemelni.A reforge javaslat itt lathato (kattints az optimized gombra, kb 12k-val tobb pontot hoz): [link]
A rota itt lathato: [link]
Pve bosson ne varj top dps-t. A frost nem erre valo. Mivel a frost mage dps-e durvan fugg a finger of frost procok gyakorisagan. Fagyaszthato mobokon challenge modban (463 ilvl) kitoltam vele 250-400k dps-t. Ez persze csak addig tarthato amig massziv aoe van, es a targetek fagyaszthatok. Boss fighton kis makkal elertem a 95-97 -t, de altalaban 81-86k dps ment ki (hangsulyozom, ez 463-ra leskalazott gear meleltt, teljes raidbuffal ertendo).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 3
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest