- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
egyre undorítobb ez az acclopkodósdi. ha valakit érdekel kinyilvánítom véleményem...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
RI/OS
őstag
Képtelenek vagyunk letolni morogrimot....Ritka szarok a pala tankok....Ma volt is jo nagy balhé belöle raidenen...
Valami jó ötlet pala tank nélkül?minden boss lemegy szinte egy shot de nem megy morogrim
mindig healing aggrot kapnak a priestek valamikor meg a pala kap watery gravet, amikor
meg nem kap watery gravet képtelenek 2en megfogni 16szájba.... murlockot GG -
RI/OS
őstag
Ez a whirlwindes warrior add tankolás ez müködik?
-
whitezo88
nagyúr
múltkor vki huncsatira belinkelt egy oldalt, hogy Wrath beta ra lehet jelenzkezni még van 200 hely
aha... igényesen megcsinált oldal, ccsakhogy ugye nincs beta másrészt az oldal tetején ott virított a fw/atw féle reklámcsík... az oldal ofc user/passt kért.
aki iennek bedől, azt nem tudom sajnálni.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Mi egy paladinnal csináljuk, valahogy így.
Egy lock letolja a HP-ját 0 közelébe. Amikor a murlockok belépnek a szobába, a paladin rátol 3 nagyhealt, így 100%, hogy rá aggróznak a dögök, majd conc, és ellépdel. Közben magek fagyasztanak, lockok bedobálnak egy csomó seedet, majd mindenki aki tud AOE. Általában 1 healer 1 palatank 3 mage 3 lock szokta kezelni a murlockokat, és remekül szokott menni. A watery gravet meg úgy kell elkerülni, hogy a bejárat felől nézve a jobb középen szélen tankoljátok a bosst, bal szélen középen pedig a murlockokat. Így könnyen lemegy, ha senki nem alszik, de 20 perc körül szokott lenni a csata, kell mana regen és fókusz keményen.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Új Solorianhoz sok sikert mindenkinek, mi wpeoltunk rajta ma vagy 4-et, mire átláttuk az új taktikot.
less qq more pewpew!
-
Bencus88
nagyúr
Azt szeretném kérdezni van e teknős mount??És ha igen hol dobja.
-
Viktor77
titán
válasz Bencus88 #3458 üzenetére
Teknős mount van, de semmi nem dobja. Van a WoW kártyajáték, azokban van bonus kód, ha szerencséd van, akkor a teknős kód van rajta. Ezt megadod a weboldalon, kapsz egy másik kódot, amit ingame beírva hozzádvág a goblin egyet. Így működik az átlátszó tigris, a frost-fire tabardok, az ogre suite, a murlock kosztüm és még pár egyéb okosság.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz Polacheck #3460 üzenetére
Hát én nem találom az arénát túl epikusnak, fos mercilessbe se regen se hup, csak azért csinálom, hogy lock havernak legyen geare. Vicces volt azért, látom a neved, aztán 2 perc után beugrott, hogy te vagy az.
Én úgy vagyok vele ha más játékosok ellen akarok játszani akkor megyek cs-zni, ilyen gearre, critre, resistre alapuló pvp nekem nem túlzottan jön be, inkább azon múljon, hogy hova húzod a célkeresztet nem pedig a játék által kiszámolt értékekre, de ez már offtopik. -
OgreImre
senior tag
Hello!
A Realms Status szerint nem megy egy realm sem. Nem is tudok belépni.
Szép ez így szombaton, amikor még ideje is lenne az embernek..."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Wolverine
félisten
Ha esetleg valaki Ace2-es verziót keres egy ATSW-hez hasonló addonból, csekkolja ezt: Skillet
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz Jarlaxle #3461 üzenetére
Nálunk valahogy így nézett ki:
- Faszom ez a Sheppárd megint healeli
- Sheppárd?
- Ja
- Ez valahonnan ismerős... A priest az?
- Az, hogy dögölne meg.
- Ok, akkor tudom ki azMostnaában szerintem is egyre gázabb az aréna, 10 meccset toltunk, 10x volt holy priest és mellette 6x lock. Szanaszét manadrainelnek folyamatosan és gyűlölöm
less qq more pewpew!
-
Wolverine
félisten
Egy kis olvasnivaló by me
"ckknight addonjai (FuBar, Cartographer, Parrot, PitBull, CowTip) szűk egy hete nem az Ace2-re épülnek, hanem a saját fejlesztésű új frameworkre, a Rockra. Amit látsz, az csak egy konfigurálásra szolgáló library megjelenítő ablaka. Csak úgy tüntetheted el a Rockot, ha törlöd a jelenlegi verziókat, majd a files.wowace.com-ról telepíted az r45986 előtti verziójú megfelelő addont; és utána nem frissíted WAU-val, mert az persze alapból visszateszi a legrissebb, Rockra épülő verziót.
DewDrop-jellegű konfig a fenti addonokra nincs, és nem hiszem, hogy ckknight írna egy LibRockDewDrop libraryt, hogy meg lehessen oldani; ha akarta volna, akkor lenne ilyen lib a jelenlegi verziókban. Tanuljatok meg együtt élni a Rockkal, vagy cseréljétek le az erre épülő addonokat."
Más megfogalmazásban:
"Na szóval. Az Ace2 kezd túlnőni az eredeti célokon, ebből kifolyólag szép lassan elvesztette a legfőbb erényét: egyszerű és keveset fogyasztó addonokat írjanak rá (nem mellesleg annyi idióta library van már hozzá, hogy égnek áll a hajam.). Ezért új addon frameworkök fejlesztése indult meg; az első a kevéssé ismert, de hatékony Dongle, a második az említett Rock (ckknight munkája, ezzel működik a PitBull/Parrot/Cartographer/CowTip/FuBar), a harmadik a még ki nem adott Ace3. => a Rocktól csak úgy szabadulhatsz meg, ha a) nem használod a fenti 5 addon egyikét sem; b) letörlöd a legfrissebb verziókat és visszamész r45986 előttiekre, azok még Ace2 alapúak (ezt követően persze ezeket nem érdemes WAU-val frissíteni, mert Rock-verziók fognak települni; illetve van egy FuBarAce addon a files.wowace.com-on). A minimapen levő ikonja Alt+klikkel mozgatható - és röviden ennyit kell róla tudni Yahh, igen: legördülő (dewdrop) menük a Rock frameworkben nincsenek, ckk nem írt ilyen libraryt hozzá. Csak configscreen. "
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
whitezo88
nagyúr
válasz Polacheck #3465 üzenetére
jut eszembe, kedden 3v3aztunk és az uccsó meccsen volt ellenünk pala is. megy a fight hullanak az emberek össze vissza erre látom hogy a holy pala meg én mardtunk csak
(meglepett mert oylan gyorsan haltak az emberek hogy nem vágtam mi van)
de nem halt meg könnyen én dotoltam ő meg holy lightolt... elvoltunk, mondjuk manadrainelhettem volna meg fearelhettem volna de így is nyertünk ofc ( néha belémvágott egy-egy sealt de nem hatódtam meg tőle ) -
Hunci
senior tag
hy .
Egy kérdés erejére ugrottam csak be.
A kérdésem az , hogy ti melyik szerveren vagytok rajta ?
Válaszotokat előreis köszönöm .WoW account eladó 4 izmos 80-as karival , dual speccel ... csere is érdekel
-
SzlobiG
félisten
Class Bart miért nem tudom mozgatni?
-
Iginotus
addikt
hogy is van ez?
Szóval olvastam valahun hogy ha én adom a kártyámat valakinek aki tud 10 napot játszani vele és ha ö utána megveszi a wow-t nekem lesz egy ingyen honapom? (mivel én hivtam meg ...) Most hogy is van ez?Plug and Pray... :)
-
dilipok
veterán
Nektek megy a wowaceupdater? Mert nekem nem frissít, csak 1 csomó hibaüzit dob, mintha nem menne a szerver amihez csatlakozni akarna. Remélem nem nálam van a hiba....
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
nak0n
aktív tag
Nekem még megvan a régi wowaceupdater is, és müxik, annak ellenére, hogy már az újat használom.
-
Wolverine
félisten
-
akasp
senior tag
sziasztok. ugydöntöttem, hogy kezdek egy mage-t mire talentozzak? frost? fire? arcane? melyikre érdemes és mi a különlegességük?
-
dilipok
veterán
válasz Polacheck #3475 üzenetére
már működik. nekem mondjuk bejön, bár sokmindenre nem használom, csak elindítom kb 2 naponta, és f10
Ami nekem nagyon jó az a Mobmap. Nem ace addon, de nagyon tetszik hogy nem kell alttaboznom játék közben, és látom a koordinátákat, meg sok más infót.PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Wolverine
félisten
Outland előtt kb. mindegy; de szintezésre frostot ajánlanak; lassabban öl a fire-nél, de kiváló AoE grindelő. 70-en 40/21 arcane/frost az egyik elterjedt build, de rengeteg működő talentezés van Nézegesd a topguildek mage-einek talentjeit, abból lehet tanulni
szerk: dilipok, tegyél fel a MobMap mellé egy LightHeadedet is, a WoWInterface-ről tölthető; nem is értem, hogy tudtam eddig meglenni nélküle
-
SzlobiG
félisten
Szerintetek mire kéne talentolnom? Kétkezes fegyóval mindenképp. Kíváncsi vagyok mit ajánlotok mert számtalan lehetőség van és érdekel az öreg motorosok véleménye.
-
RI/OS
őstag
Végre találtunk egy müködö taktikát és levittük morogrimot 49% ra )))))))))
egy két more try és going down ) -
RI/OS
őstag
hát most virul a fejem. wipeoltunk 5órán át, de jó volt. jól ment
-
sasa311
veterán
Mit is mondhatnék ... WHUAAAAAARG!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
RI/OS
őstag
Nehéz fight és kva sokat kell gyakorolni...
-
Wolverine
félisten
válasz dilipok #3494 üzenetére
Nem kell ctrl; kapsz a questframe mellé egy új frame-et, amiben megjelenik az infó... (egyébként az; ha van mellette egy TomTom is, akkor a koordináták klikkelhetők és waypointként mutatják az utat sajna Cart_Waypointsszal valamiért nem müxik :/ )
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Most akarok nekiugrani a wow-nak.. Biztos nagyon sokszor feltették már ezt a kérdét, ezért előre is bocs. Tehát: OTP-s Junior kártyával van esélyem befizetni a havidíjat? Nem dombornyomatos a kártya, direkt ezért bementem az otp-be megkérdezni hogy most mi a helyzet, az ott dolgozó hölgyike mondta hogy lehet vele neten fizetni. (Elég sötét volt szegénykém, fingja nem volt arról hogy mi az az internet, szóval nem lennék meglepődve ha nem lenne igaza) A kártyámon van egy Visa Electron felirat. Nem tudom hogy ez mond e valkinek valmit. Az első hozzászólásban levő linket átolvastam, de sokkal többet nem tudtam meg.
Intel & ATI
-
-conrad-
addikt
Dombornyomott kártyával lehet fizetni, vagy Camecard-ot kell vásárolnod a feltöltéshez.
Évi 1-2 ezer forint különbség van a 2 kártya havidíja között, tehát érdemes dombornyomott kártyára lecserélni az electront, csak óvatosabban kell vele bánni. (van, ahol nem kér PIN-kódot, tehát ne hagyd el. )
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest