- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz -conrad- #2296 üzenetére
Hogy tudsz létezni egy ilyen guildba?
A 18+ guildnak tök alapnak kéne lennie
Az olyen embert meg azzal a lendülettel vágnám ki a raidből, aki nem jön TS-re mert ''nincs kedve''... ki a **szoat érdekeL? nekem meg nincs kedvem gépelni. Az a minimum, hogy van a raidtag ventrin / ts-en és figyel.
A rugó meg ne mondja már meg, hogy őt bizony kombat rezzeljék, mert csapom rá a bannhammert. Majd ha RL mondja akkor...
Jótanács: Hülyékkel ne foglalkozzatok, menjetek egy rendes guildba.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
ciao
senior tag
ts/ventri alap hogy kell raidhez, akinek nincs nem jön raidelni, komat resst a RL mondja mikor van nem a druida, a feliratkozási sorrendhez vagy a forgáshoz meg ragaszkodni kell, néha persze lehetnek kivételek de ritkán, és akkor nincs felesleges várakozás, ahol ez hosszútávon nem működik onnan le kell épni, amúgy meg a vékony/gyerek hangos lebukást el lehet annyival kerülni hogy azt mondja nincs mikorfonja, de akkor is hallja legalább az utsításokat
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
whitezo88
nagyúr
hát ilyenekkel én sem játszottam volna az biztos...
ha nem tud viselkedni raiden akkor kick aztán ''majd ha felnősz akkor talán visszajöhetsz''...
ez kb olyan mint mikor puggal megyek insába és ha már 3x volt wipe f@szkodás miatt akkor kkthxbye leave grp... csak ennél könnyebb megoldani a gondot mert nem guildmate -
whitezo88
nagyúr
á ez nagyon súlyos
[link] -
T.Jones
tag
Köszi a válaszokat.Nem tudtok véletlen olyan addont,ami a már megcsinált questek megmaradt itemeit kidobálja magától?mert elég idegesitő h fél táska azzal van tele.Köszi
-
szepi79
őstag
válasz T.Jones #2310 üzenetére
hát nézd, fogsz egy darab papirt, felirod a tárgyak neveit (nem hiszem, hogy 10-15nél több lenne), egy másik oszlopba felirod a jelenlegi questjeidet. elmész a wowhead.com-ra, ott beirod a tárgyak neveit, az meg kidobja, melyik questhez kell. ha már nincs a papiron a questjeid között, akkor kidobhatod. erre szvsz felesleges addont irni
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
-conrad-
addikt
Valami tuti tax netherspite-re? Hogyan váltsanak a tankok phase-en belül? Volt olyan ötlet hogy egy tank nyomja végig a phaset, és ledobja a sugarat, de azt hogyan?
Itt wipeolgatunk éppen. -
sasa311
veterán
válasz -conrad- #2313 üzenetére
Egy tank úgy tudja végigfogni a sugarat, hogyha ráenged egy pár stacket a bossra, különben a buffja debuffá változik.
2 verziót használunk, mikor hogy:
A., Asszem valahol 40 körül változik DEbuffá a buff, ami wipe, úgyhogy az egyik tankunk ilyenkor pár stackre kiilép a fényből, majd vissza. Ez a veszélyesebb taktika, mert asszem ha senki nem áll a fénybe akkor van aggrotábla és a kék fényesleránthatja.
B., Ha van 3. plates emberünk (akár egy healer pala, vagy resto druid maciba, ect.) akkor az beáll annyi debuffra, amennyire muszáj. De rugó is beállhat evasionnel legvégső esetben.
Banish phase-ben pedig futás 30y-on kívülre a falhoz, poti,bandage, kaki, pisi, megvárni míg vége és kezdődik előlről.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-conrad-
addikt
Köszi!
wowwikit néztük, meg egy videót is csak az az ajtófix előtti volt.
Azért írtam ide mert folyamatosan ott wipeoltunk, gondoltam kettő között hátha írtok valamit amit elfelejtettünk.
Végülis nem ment le, de az, hogy a tank ki be ugrál a sugárból az tűnt a legjobbnak, ill. a zöldet felvette egy cicadruida (rugónk nem volt) a kéket meg egy lock akit én, mint spriest váltottam.
A gond az, hogy tapasztalatlanok vagyunk még és sokszor átfutnak a sugáron véletlenül mások is, így akinek át kellene venni az CD-n van.
Még gyakorlunk. -
ciao
senior tag
válasz -conrad- #2321 üzenetére
healerként annyit tudok a harcról hogy én egyik sugárba sem állok, banish fázisban van idő Major Dreamless Sleep Potiont használni persze elötte szólok nehogy dispellezzenek mert volt amikor 1 buzgó pala leszedte rólam aminek nem örültem, ha van minden sugárban 2 ember akik cserélődnek nem nehéz a harc healer szemszögből a gatyámat már kidobta a nyakláncra még várok, a 4. banish fázist nem szokta megérni
-
-conrad-
addikt
Azon gondolkodtam, hogy módosítom kicsit a talentjeimet mert van pár dolog, ami lehet, hogy jól jött szintezni, de most szinte semmi értelmét nem látom. Ilyen pl. a spirit tap, igazából nem látom értelmét, ritkán kapcsol be raidelés alatt, és akkor sem számottevő mert alig van spiritem.
Prayer of mending. Arra jó, hogy imp. forti buffnál nem megy el annyi mana,semmi másra nem használom. fight alatt sem számottevő a hatása.
Meditation. 15% manaregen. 48 mana/5mp nem sokat ér sztem. (pontosabban ennyi manaregenem van most, nem tudom mennyire módosulna ha elvenném onnan a 3 pontot)
Ez van most:
14/0/47
[link]
Arenázok is(bénán), és nem akarok váltogatni talentet, ezért erre gondoltam:
10/0/51
[link]
Igazából csak blackoutra tettem a spirit tapos 5 pontot meg a meditation+pom részről elvett pontokkal meggyorsítottam a MB castot. +1 maradék pontot tetem a shadow powerre.
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
-
-conrad-
addikt
Jaja, elbénáztam, (meg munkahelyről vagyok ) inner focusra gondoltam.
steveetm:
Elég rossz a crit chance-em ezért nem igazán szokott bejönni a procc. Max shadow powerről visszateszem azt az egy pontot.
Amit nem tudok, hogy meditation hiányát mennyire fogom megérezni egy raid alatt, ill. a blackout nem kever-e be. (lestunnol egy mobot mikor nem kellene)
Spirit tap nélkül sztem túlélem.
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
válasz -conrad- #2326 üzenetére
azt a mobot amit tud stunolni, ott tuti nem lesz gond ha procol.
meditation pedig nekem nagyon hiányzott anno pve dd-n, nekem manapoti végig cd-n volt és volt amit nem bírtam manával.
ja igen, critem nekem sincs, de én shadow powerrel toltam + 10%+ crit int+crit rating ből úgy jött ki nekem 50+ ra, már mikor inneres talentem volt
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz -conrad- #2326 üzenetére
[link]
Én raidre bepróbálnék inkább egy ilyet.
Hogyha rámész a Max spell dmg gearre, akkor azon jórészt +spell hit is van crit helyett, úgyhogy egy 100 hit rating összejön, az meg raidbossokra is több, mint elég, úgyhogy shadow focust ha kell ki is lehet hagyni.
A spell critet meg behozod a shadow power talenten, ami 5/5 15%, 15% critet gearből úgy is lehetetlen lenne összekaparni.
Imp. Vampiric embrace se akkora nagy szám raidbe, jó sok aggrot csinálsz vele, de a healingje szinte semmire sem elég. Úgyis manatöltésre használják a shadow papot
Egy ilyen talentel critre egyáltalán nem kell geart szedned, csak 100 körüli hit ratinget és lehetőleg max. +shadow dmg geart, karazhanból összejön bőven a +1100 shadow dmg.
Inner focussal így is ~55% crit esélyed lesz, és shadow resiliencen kívül minden megvan PVP-hez is.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Wolverine
félisten
Beláthatatlan ideig offline vagyok; még töröm a fejem, wow.hu-val mi legyen ez alatt... (ha valakinek lenne egy régimódi 20 tűs csatis kölcsöntápja tesztelésre, zargasson...)
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
LucifeI2
őstag
válasz sasa311 #2328 üzenetére
DDzni Shadwo focus nélkül? Csak 100as Hit rating instákba ha nincs shadow focus? Érdekes úgy tudtam te pve-es vagy de ekkora butaságot mondani. Aki nem rakja ki a Shadow Focust DDzni az nem ért a PvEhez. Shadow Focusból csak akkor szabad elvenni pontot ha a 76 hit rating már megvan és mindig ha van 1 plus % akkor vehetsz onnan el egy pontot. Imp VE-t valóban ki lehet hagyni és át lehet tenni Imp.MB-re mondjuk, de én szerettem grindelésnél. Az meg hogy nagy aggró, nem mindig igaz mivel shadow spellnek hat ez is, és elég jelentős dpsed esik ki mert így nemtudsz SWD-t használni. Ha jó a tank és vársz aggrót mehet a VE is elég sok helyen, meg persze ha van salva akkor meg alap.
[link]
Ilyesmi egy PvE build, ez jó solo grindre is spirit tap miatt.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz LucifeI2 #2330 üzenetére
nagyjából /agree. mondjuk én fontosabbnak tartanám a focused mind-nál a silence-t, ha már a szólózást is belevesszük. ezenkivül az unbreakable will helyett esetleg lehetne a wand spec-et is választani: ha a tank bekap egy feart, akkor nem a legegészségesebb resistelni, főleg egy ilyen aggróbombának, mint a SP.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
LucifeI2
őstag
válasz szepi79 #2331 üzenetére
Nem fogsz sokkal effektívebben grindelni, mert van silenced 45 másodpercenként. Feart azt hiszem max NBnél kaphat be a tank, de az már rég rossz ha bekapja. De az első 5 pont pve szinten majdnem hogy jelentéktelen, szóval ezen felesleges rágódni. De mondom ez pure pve build volt, imp VE és imp MB helyett mehet a silence, spirit tap helyett meg blackout és akkor már van egy gész jó builded ami jó arénázni meg pvezni is.
-
steveetm
őstag
válasz szepi79 #2331 üzenetére
a tank bekaphatja a feart, de törnie is kell abban a pillanatban. Erre nem lehet alapozni, de ha resistelsz... berserker rage, csá. És egyébként is ez csak mass fearnél érdekes.
solozni meg az a 400 manás silence, háát, inkább lövök mindblastot helyette aztán végleg qssol nem csak 6 secre^^ azt csak akkor talentolnám ki ha tudom hogy pvpzni is fogok.
Üdv.: steveetm -
szepi79
őstag
válasz steveetm #2333 üzenetére
hát nemtom, nekem eddig mindig bejött a silence PVEben, és keveset PVPztem (lehet pappal egyáltalán nem). (de az is igaz, hogy a BC óta még nem vettem elő a papomat, lehet ez nem is fog változni )
-
sasa311
veterán
válasz LucifeI2 #2330 üzenetére
Hát nézd nekem most 1-2 gear cserebere után 73 hit ratingem van és +2% talentből. (5,79% + 2%) Minimálisan kevés resistet kapok. Amikor még a craftolt trágya gear volt rajtam, akkor 110 hit rating volt, akkor egy talent pont se volt rajta és nem volt számottevő a resist.
De karazhanból is van egy ''spell hit rating'' gearem, kb 150 +hittel de nem látom értelmét, mert nem lesz több tőle a dmg-em, csak akkor használom, ha fontos, hogy ne legyen resist.
imp. VE-t azért nem tartom elég hasznosnak, mert SP alap, hogy egy mana user / healer groupba megy. Ott csak az kap sebzést, ahol valami mass AOE's event van. Ilyen meg nagyon kevés van.
A szólózás nekem nem szempont, 0 elköltött talent pontal is lehet mobozniEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
LucifeI2
őstag
válasz sasa311 #2335 üzenetére
A bossok lvl 73as moboknak számítanak, ami azt jelenti 17%-ba resistelik a varázslataid. Neked tehát van 7,79% hogy nem resistelik a varázslataid, de így még mindig marad 9,21%. Szerintem ez rohadt sok dps kiesés és mana pazarlás, főleg papoknak akiknek nem tickel a drain life 700at és nem csinál manát az életéből, ha locknak nem is de papoknak amíg nincs meg a 16%, addig a spell hit rating a legfontosabb stat.
Nevar: 4 % és nekünk mindig marad 1% bármennyi a spell hit ratinged.
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
hogyan lehet a wowreadert (allakhazamos infó és karakter feltöltő progit) teljesen kiírtani? a gépről uninstalltam de a wow amikor betölt még kiírja hogy wow reader loaded
-
Gil22
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 60-as Night Elf warriorom. Elkezdtem mostanában azzal játszadozni, hogy növeljem a critical chance-ét a találatokra de megálltam 25%-nál és az is csak potionokkal :S
Viszont ez a dolog nagyon megtetszett, kerestem neten, hogy hol lehetne növelni ezt az értéket úgy vettem észre hogy a Critical strike rating növelő dolgok (páncélok,fegyverek) sokkal nagyobb mértékben képesek növelni a százalékot de ezekből nagyon keveset találni :S
Ha valaki tud olyan oldalt vagy linket (angol vagy magyar) ami a crit chance növelésével foglalkozik vagy saját maga is tud tanáccsal szolgálni azt nagyon megköszönném -
steveetm
őstag
Hát növelni valamit a legegyszerübben úgy lehet, ha egy 0ánál tetszőlegesen nagyobb számott hozzáadsz a meglévőhöz, ergo oan itemeket kell keresned amin van egy oan szöveg hogy: ''Equip: Improves critical strike rating by X'' ahol az X a szám.
Hogy lehet ien itemeket keresni?
[link] click filter és válogatsz kedvedre sokszáz critikal strike ratinget adó item között.
Üdv.: steveetm -
sasa311
veterán
válasz LucifeI2 #2337 üzenetére
Nem csak warlockal raidelek
A lockon kívül holy palával, shadow pappal, protection warrival és ritkán ue. a warrival dps-ba.
Minden jártam már Gruulon, pappal valami 5,8 körüli resist %-ot számolt 109 hit ratingel az addon. Lehet mák, de nem volt feltűnően sok a resist se, és a dps se volt szar és a mana is (persze csutkára járatott potival) kitartott végig, pedig gruul nem rövid.
Ettől függetlenül többet papozol, mint én, tiszteletben tartom amit mondasz, de szerintem nem annyira fontos
Más:
Nálatok nem áll le az Auth -nál a log in? Nemtok egy accal se belogolniEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
megint lenne egy kérdésem.
Mivel a pap/warri páros 70en van ezért a párommal valószínűleg megint indítunk egy páros karaktert. Jelen állás szerint druida/lock páros lesz, ahol én lennék lockkal, és ehhez kellene segítség. Szintezésre kellene valami talent, de nincs akkora tapasztalatom, hogy mások segítsége nélkül ''szétszórjam'' a pontjaimat. Aff vagy destro ág lenne jó azok alapján amit olvastam, főleg, hogy nem én fogom felvenni a mobokat, hanem egy cica/macidruida. Viszont aff az - ha jól olvasgattam wow.hu-n - elég lassú dps, míg a destro az nem. Mivel mi ketten leszünk így a mobok is hamarabb halnak, tehát jobb lenne a destro?
Lehet, hogy változik a felállás és én egy paladinnal megyek míg a párom egy lockkal (valami olyan kellene a páromnak, ahol nem én leszek a dps-kaszt mert warrival unja már, hogy mögöttem kullog kiosztott dps-ben) de a telentre akkor is szükség lenne.
Szerintetek melyik kaszt lesz 710en instaképesebb, a mage, a lock vagy a druida? Mert az is szempont, hogy beférjen vele raidekre. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
LucifeI2
őstag
válasz -conrad- #2345 üzenetére
[link]
Section B: Warlock Leveling Guide
Destro az gyors dps, de ugyan olyan gyorsan is fogy el a manád meg az életed.
szerk.: Mi is játszottunk lock-paladin párost, de lvl 22ig még mindig én voltam a dps cast Mire párom feldotolgatta a mobokat én megöltem. Tovább aztán nem fejlődtunk de a lock 30 fele kezd beindulni, addig wandod jobban sebez mint a spelljeid, én most 67es vagyok lockal és affl buildel fejlődök, de előtte megnéztem mindet és egyértelműen ez a legjobb szerintem, inni nagyon keveset kell, néha bandagelek és kész.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz -conrad- #2345 üzenetére
Szerintetek melyik kaszt lesz 710en instaképesebb, a mage, a lock vagy a druida? Mert az is szempont, hogy beférjen vele raidekre.
ez guild és szerverfüggő. nálunk pl. kevés a mage, de a druid még nagyobb hiánycikk (igaz, megvagyunk nélküle, 10 fős raidekben, 25fősnél 1-2 azért akad)
Aff vagy destro ág lenne jó azok alapján amit olvastam, főleg, hogy nem én fogom felvenni a mobokat, hanem egy cica/macidruida. Viszont aff az - ha jól olvasgattam wow.hu-n - elég lassú dps, míg a destro az nem. Mivel mi ketten leszünk így a mobok is hamarabb halnak, tehát jobb lenne a destro?
szintezésre általában jobb az aff, mivel az manahatékonyabb, ritkábban kell leülni inni - vagy ügyesen csinálva egyáltalán nem kell. de ha állandóan egy maci/cicatankkal mész... szerintem akkor is. csak akkor ügyesebben kell csinálni: behúztok 3-4 mobot egyszerre, a párod letankolja, te meg feldotolod mindet. (az aff tényleg lassabb DPS, mint a destró egy ellenfél esetén, de egyszerre többnél gyorsabban kinyirjátok őket) amikor kevés manán vagy, akkor life tap, és vagy drain life-al visszaszivod a HPt, vagy a párod kijön maciból és felgyógyit (meg akkor már gondolom saját magát is).''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest