-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Honnét lehet leszedni a patcheket?
Mert a frostshockon valami jelszót kér.
Úgy látszik nekem ez valami kiújuló betegség, hogy augusztus végén kezdek el újra wowozni. Tavaly is ekkor kezdtem újra és ha nem változtatok a döntésen, akkor holnap délelőtt megveszem megint a játékot.
Mi most az imba karakter? Warlock? Papot nem akarok vinni. Olyan kéne, amivel gyorsan lehet fejlődni. -
Wolverine
félisten
válasz (Kolombusz) #2752 üzenetére
WoWWikin nézd meg a patchletöltési linkeket.
Játszani meg minden imba, ha értesz hozzá Szóló fejlődéshez lock/hunter/druida talán a legjobbak jelenleg (ha már kizártad a sedóprísztet )"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
whitezo88
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2754 üzenetére
ha találsz rendes guildet akkor tök8 hogy a többiek hülyék, max pugnál futsz össze velük
-
whitezo88
nagyúr
btw most hallgatom utóbbi wowradio 2. adását sírva röhögök rajta, pl Sleep stílusán besírok xD
-
sasa311
veterán
Hát nekem Void Raveren (akit ma 1shotoltunk - najó 3 vót ) kb 40 körül van, úgyhogy akkor talán beleférne még a videózás is És kidobta nekem a drága a fejest, úgyhogy most nagyon szeressük.
más:
MAGE kollágák összeviharkoztak ma nagyon azon, hogy vannak nekünk ugye aranyos fire meg arcane mageink, meg van 2 aki 40/0/21 frost. Namost, hogy ők slackelnek DPS-en... Valamivel le kéne csillapítani őket.. Ti mit gondoltok? Íme mai Void reaver lista:
1# Eijnar - 330179
2# Winkey - 304571
3# Valdrion - 272855
4# Tooby - 249271
5# Nijntje - 229338
Kivastagítva a frost mageket (természetesen nem így jön az 1-5, ez csak mage lista).
Namost megy a rinya, hogy talenteljenek át firere, de ugye nincs fire gearjük. Egy tapasztalt mage kollega (esetleg ránézve az armory linkjükre - neveket látni - tudna segíteni abba, hogy tényleg a talent-e a szar, esetleg a gear van rosszul összerakva, vagy a skillel lenne a gond...
[Szerkesztve]Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
ja és nem tudja valaki, hogy a wowraido 2. adását honnan lehetne leszedni, mert a filefront trágyalassú 20K-val jön...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
whitezo88
nagyúr
és kedves PE-sek, az adásban elhangzott hogy fentvan sleep iwiwen is kezében kalasnyikovval.
ő lenne az? [link] -
whitezo88
nagyúr
elnézést kérek a dupla postokért de eszembe jutott egy dolog:
frapszel megoldható a ventri felvétele? (gondolom nem, de akkor mivel?) -
Ptech
addikt
válasz sasa311 #2757 üzenetére
Fire > Frost DPSben. Volt egy frost mageünk, direkt fogadtam vele Void Reaver előtt hogy ki lesz DMGmeteren első. 20%-al vertem el...
Hasonló gearell froston ha megszakasz, akkkor sem lehet ugyanannyi DPSt csinálni, mint fire talenten. Én is voltam 40/0/21 frost-on, de közel sincs egy jó fire telenthez.
Gearhez: craftolható epicec helyett ha tényleg DPSben gongolkodnak, nagyon jó a Kara gear is kezdésnek, (Nbane chest, Maiden/Aran boots...)gondolom úgyis farmoljátok minden héten. -
(Kolombusz)
veterán
Komoly dilemmám van, hogy megvegyem-e megint.
Függő voltam. Idén felvételizek az orvosira.
Napközben mindig szivesen megvenném, estefelé azonban már úgy gondolom, inkább nem kéne. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz whitezo88 #2760 üzenetére
felveszi a ventrit, lásd a korábbi videóimat.
Amire viszont vigyázni kell, hogy a mikrofon mindent vesz, még akkor is, ha nem nyomod a hozzá tartozó gombot, szóval érdekeseket lehet felvenni, a barátnőmmel futottunk ebbe a hibába, utána azt a videót az egész guild letöltötte...less qq more pewpew!
-
ciao
senior tag
1 jó pöcsletöltő oldal [link]
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
-
bobace
addikt
válasz (Kolombusz) #2762 üzenetére
Ismerős szitu. Most járt le a GC a múlt héten és még nem vettem újat. Még annyira nem jöttek ki az elvonási tünetek, de biztos lesznek. Én pont fordítva vagyok mint te: este akarnék játszani a szánalom tv helyett napközben viszont nagyon bejön az IRL élet, ráérek mindenre és ez tök jó. Na most a kettő között kellene megtalálni a kényes egyensúlyt, amit legutóbb hoszabb távon nem tudtam tartani. Még jó hogy épp munkát keresek, és ha dolgozok ez össze fog jönni, de akkor meg este kéne IRL lenne családdal stb. Hát érdekes. Én biztos nem adom el az accot még a kiegre azért kiváncsi leszek, bár ha eladnám meg kisebb lenne a csábítás mert lvl 1-hez semi kedvem megint.
Valahogy irigylem azokat akik úgy függők hogy mellette mindenre van idejükNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
anulu
félisten
válasz whitezo88 #2756 üzenetére
egy idő után azért fárasztó tud lenni iwiw: ja
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
(Kolombusz)
veterán
Pfff, Account management unavailable.
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
válasz (Kolombusz) #2771 üzenetére
Legalább nem kell annyi pöcsöt letöltened
-
tomiee85
senior tag
HY srácok.
Szerintetek notin sempron 3800+ és x1250 párosításban mennyire normálisan tudnék játszani? -
(Kolombusz)
veterán
Bakker, visszajön az acc. creation, step6-ig eljutok, megint elszáll...
-
Ptech
addikt
válasz (Kolombusz) #2780 üzenetére
L2Type faster
-
Horny256
senior tag
Ha veszek fel a fraps-l akkor szinkavalkád van azért lehet mert nem regisztrált
vagy csak láma vagyok
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz Horny256 #2783 üzenetére
unregistered frapssal csak 30s-nyit tudsz egyben felvenni és csak bizonyos formátumokban. a színkavalkádnak vmi más oka lehet.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Iginotus
addikt
És mivan ha az én kodomra azt irja hogy már használatban van.. nu akko most mivan?
Itt van elöttem a doboz vazze koddal mindennel..Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
-
Iginotus
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
No, lvl10 megvan már egy órája, nem sokat játszottam pedig. Látszik, hogy ismerem a környéket.
Egész jó ez a lock. Holnap folytatom majd. -
Horny256
senior tag
válasz (Kolombusz) #2795 üzenetére
kocka
-
Dr.Burn
őstag
Van egy kis gondom. Elfelejtettem a titkos kerdest. Valahogy meglehet tudni hogy mivolt az?
"Later Nerd!"
-
anulu
félisten
válasz Dr.Burn #2797 üzenetére
passz, de a megoldás engem is érdekelne, mivel én is
-
anulu
félisten
válasz Iginotus #2799 üzenetére
nekem a reg 2005. novemberében volt. azóta kicsit elkeveredett
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest