- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz szilchi #31650 üzenetére
Mert szól oda egy küldetés is, amit Quel'Danason ad a quartermaster mellett egy draenei Vindicator; ez folytatódik az instában is, és ha a végére érsz, akkor unlockolod a heroic verziót.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
gabranek
senior tag
na sikerült kirepuznom gnomokat is (low level questekkel), szal meglett az ambassador cím, 20 exa repus acsi és még az 50 mountos is, amihez járt egy jó kis albino sárkány
田中れいな
-
laci666
senior tag
válasz Uzmany #31647 üzenetére
Nekem 5850-el 1680*1050 minden maxon(itt elég élvezhetően néz ki) 60fps körül mocorog,kivéve Dalaran ott ha nagy a tömeg 20 alá is bemegy.
Szal ha élvezhető grafikát is akarsz akkor min 4850 feletti vga-ban gondolkozz.[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
Uzmany
őstag
Köszönöm a segitséget Mindenkinek.
Lenne mégegy: 2 karakterünk van, hogyan tudnánk egyszerre játszani?® visions created with passion
-
Viktor77
titán
válasz Uzmany #31657 üzenetére
Igen. Ráadásul arra is figyelned kell, hogy a vezetéknév egyezzen az új és a régi accountnál, különben nem rakhatod át a másik karit. És ebből következik, hogy egy karakterátrakás is fizetve lesz.
De erről Wolvi részletesebben tud írni szerintem.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz Lirion #31661 üzenetére
Igen, lvl85-ön megtanulható lesz, nyilván sok-sok pénzért. Viszont ha már most van egy 310%-os mountod, akkor a skillt is megkapod ingyen
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Egy lépéssel előbbre vagyunk... 3.3.5. a PTR-en, benne a Battle.net 2.0-val.
-
-conrad-
addikt
Valaki tud megoldást az avast+ventrilo egymást nem szerető kettősére? :S
Másnál is előjőtt a probléma, hogy fertőzött a ventrilo.exe? -
gabranek
senior tag
Hogyan tudnék újra friendly lenni oracles-el? végigcsináltam a questlinejüket, de nem figyeltem és a végén a másik frakciónak adtam le így most megint hated vagyok velük.
田中れいな
-
kiSSrac
tag
válasz gabranek #31666 üzenetére
Újra meg kell ölnöd a barlangban lévő monstert és az Oracles-hez tartozót kell életben tartani, mint ahogy az első alkalommal...Így lehet egyébként megcsinálni azt is hogy mindekttő exalted legyen, először az egyik utána a másikkal kell a napi questekkel elérni a reput.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -conrad- #31665 üzenetére
Ahogy Wolvi is írta Mumble a megoldás. Ingyenes, jobb a hangminősége, van benne egy nagyon jól működő echo szűrés a hangszórón játszók legnagyobb örömére, és nem késik annyit, mint a ventri.
Mi tavaly december óta ezt használjuk, mert a windows 7es laggolás miatt használhatatlan volt raiden szinte az összen ventri.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
parandroid
félisten
válasz Tommmmka #31670 üzenetére
Érzésem szerint sokkal inkább a processzor, de még inkább a memória a limit, mint a VGA. És igen, sajnos eléggé gépigényes, nagyobb raideknél, ha hirtelen sok mob is képbe kerül, akkor bizony nálam is beszaggat. Wintergraspon az erődben vívott csata pedig kimondottan kriminális tud lenni, bár ott már az adatforgalom is problémás, gondolom.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
decibel
aktív tag
válasz Tommmmka #31670 üzenetére
Már amikor a wc3 alatt bemutatkozott a motor sem volt éppen state-of-the-art, mára meg már teljesen eljárt felette az idő. Mondjuk egyik mmo sem a 60+ fps-ről híres, az Aion alatt a Cryengine fut, jól is néz ki, de ahhoz, hogy a nagyobb csaták élvezhetőek legyenek még a karakter megjelenítést is kikapcsolják.
"you are a monkey poo-poo"
-
PetX
aktív tag
Hallo
Kérdés rugó ügyben:
Combat talenten az off hand -es talent csak off-hand-es tárgyaknál emeli a dmg-t vagy mindig (pl 2db main handes tárgynál is)
MErt a statnál nem látom hogy skill kiosztásnál nagyobb dmg-t kapnék miatta.
Vagy teljesen rosszul gondolom?Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz parandroid #31671 üzenetére
CPU, CPU, CPU és CPU. Ráadásul nem nagyon számít, hogy hány magos, szóval nem is olyan könnyű upgradelni (ezt kéne átírniuk amúgy, és akkor nem lenne olyan rossz a helyzet). Adatforgalom elhanyagolható még WG szintű csata esetén is, mondjuk az esetleg problémás lehet, hogy ha alaplapi hálókártya van, és nagyrészt a CPU dolgozik ezzel is.
4GB ram mellett nekem még nem volt gondom a memóriával, szóval ez a része könnyen teljesíthető (VGA ram már jó kérdés, lehet ezt valahol nézni?).[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
szilchi
őstag
Hasonló kaliberű DK,mint a már korábban belinkelt[DogmanDk]
Tetszik azért,hogy a moonkinem és ő ugyan azt a leather cipőt hordjukNem tom,ahogy megyek feljebb levelben,úgy nő meg az egy négyzetméterre jutó retardok száma.Tegnap egy paladin tankot láttam,0/35/25-ös talentkiosztással.És ez volt a tank build-je...
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
parandroid
félisten
válasz Cathfaern #31674 üzenetére
Hm, akkor lehet visszateszem az E8400-et 3GHz-ről olyan kb 3,6GHz-re, megnézem, lesz-e valami javulás. De régen nem tuningoltam, ejjha... RAM van 4GB nekem is,a VGA memória is 512MB, mondjuk a 9600GT nem új cucc. Összességében mondjuk nincs is panaszom a játékra, néha ugyan van egy kis lag, de az inkább szerveroldali problémának tűnik, no meg Dalaranba teleport után egy darabig lovas nélkül futkosnak a lovak, vagy fordítva, meg az említett WG és 25-ös raidben nagyobb mennyiségű trash alatti szaggatás, de különben szépen megy az egész - mindezt a monitorom antív 1680x1050-es felbontásán.
Úgyhogy ha valakinek ennél jobb hardveren sem megy rendesen, ott valami más probléma is lesz.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CactuS
Arcképgyáros
Wolvi olyan addon nincsen véletlenül ami elment egy adott talentágat/ skillbar beállítást?
Pl most a dudum Pve/Pvp resto, de néha tankolnék, akkor egye fene kiadom azt a 2x50goldot, de megőrülnék, ha megint be kéne állítani a skillbaromat.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
sasa311
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz parandroid #31678 üzenetére
A 8400-as proci jol tuningolható szerintem a 4Ghz-et is viszi gond nélkul.
A Wow-nak tenyleg csak a nyers procierő számít ezér fps növelésre a legjobb megoldás a tuning -
Wolverine
félisten
válasz CactuS #31680 üzenetére
Ha az action bar beállításaidat félted, akkor keress olyan addont, ami tud profilokat kezelni. A Bartender4 biztosan tud, a többi elterjedtebb addonról nem tudok nyilatkozni a kérdésben...
Ha a talentjeidet mentenéd el, arra ott a Talented, ahol template-eket menthetsz és retalentnél egyszerre alkalmazhatod az egészet. Viszont ez glyphelést nem ment sajnos."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-FreaK-
veterán
Tud valaki olyan oldalt ahova szívfájdalom nélkül postolják a Cataclysm alpha infókat?
MMO-Champ-et ugye megkérte a Blizz. hogy inkább ne. -
ArmanD.
őstag
Sziasztok
Valaki Bloodscalp realmről tudna bővebbet mondani? Mindkét oldalra vinnék karit ha többet megtudok róluk
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Wolverine
félisten
válasz ArmanD. #31689 üzenetére
Utolsó információim szerint a játékosok kb. 90%-a magyar, a külföldiek inkább elmentek nagyrészt. A vérpistike-veszély reális.
-
SzlobiG
félisten
Ezt az applyt olvassátok.
-
-FreaK-
veterán
-
Wolverine
félisten
válasz -FreaK- #31694 üzenetére
A Nihilum website-on is voltak infók, de az utóbbi időben ezek jelszóvédettek lettek tudtommal.
Amúgy mihelyt feloldják az NDA-t, lesz update mindenhol a wow.hu-tól az MMO-Championon át a World of Raidsig..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
szilchi
őstag
Hi.Amíg nincs D&D Deathknight-nál,addig hogy tud a leghatékonyabban aggrot tartani több mobon?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
OgreImre
senior tag
Sziasztok!
Csinálgatom a questeket Northrenden a questes achikhoz. Howling Fjord-ban viszont nem találok további questeket, most 85/105 (100?)-on állok a questekkel a zónában. Hol lehet még eldugott quest hub amit nem találtam meg? Horda oldal."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Viktor77
titán
válasz OgreImre #31699 üzenetére
Mindig érdekes ilyeneket olvasni, mert mikor ha az egyik helyen elfogynak a questek (vagy még elöbb), akkor mindig kapsz egy questet, ami átvezet a következő questhubhoz.
Apothecary Camp mellett (észak-nyugaton), az kis repülős mélyedés megvolt? Camp Winterhoof is? Kamagua, lent a rozmároknál? Amúgy biztos csak 105 quest kell? Nekem allisként 130 kellett az achihoz. Amúgy, ha 80-asként csinálod, akkor a minimap mellett kapcsold be a "low level quests" kijelzést, és repülj el minden nevesített hely fölött alaposan. Meg fogod látni, ha quest van kilátásban.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ford topik
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest