- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Tudom nemnagyszám, de átléptem a bűvös határt! cica ftw
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
whitezo88
nagyúr
megint kis whine
azért nem semmi hogy bc végén a 2k már istenkirály volt, most meg 10.000nél tarunk, ez 5x emelkedés.
bc előtt mennyi volt a király? 8-900? -
SzlobiG
félisten
Ezt a Shadowfrost Shardot valami nagyon szarul dobják a bossok tegnap leőltünk 9 bossot ebből 6-ot hc-ba és kemény 3db esett.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz SzlobiG #31261 üzenetére
Igazából Blizz mindig is azt mondogatja, hogy legendary azért legendary, hogy ne legyen sok embernek. Szvsz az a cél, hogy klánonként max. 1-2 ember tudja összeszedni (amíg ér is valamit), mint a Valanyr esetében is.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
sasa311
veterán
válasz Cathfaern #31264 üzenetére
Az a baj a droprate-el már kár tökölni, mert már maga a quest se annyi, mint mondjuk TF volt, hogy famrolj mint a hülye aztán ölj meg egy 1 hit kategóriás event bosst....
Vannak ott finom dolgok, abozz putrin és nyomj el valami skillt (amivel nem lesz egy lassítás ha minden igaz), öld meg sindragosát úgy, hogy x fújást túlélsz, meg lich kinget is kell hozzá ölni.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz sasa311 #31265 üzenetére
Ha jól tudom LKt nem kell ölni, viszont a fent leírtakat úgy kell megcsinálnod, hogy nem halhatsz meg. Bár ettől függetlenül nálunk is már a gyűjtögetős fázisban van az első emberkénk.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
LucifeI2
őstag
BS Alliance oldalon mi történt? Ma egész nap miénk volt WG, egyszer sem tudták elfoglalni és tegnap is hasonló volt. Régen meg 2 perc alatt vesztettünk.
-
Kharg
tag
Elgondolkodtam, hogy kihasználom ezt a 7napos visszatérést.
A kérdésem az, hogy trial kliensen ez megoldható?
Valamiért nincs ínyemre, hogy naprakészre patcheljem a játékot, miután még fel is kell instalálnom.Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Kharg
tag
válasz ] StRucC [ #31270 üzenetére
1: Hogy kerülnél trial SZERVERRE(!), hogyha ugyanott játszhatsz, ugyanazokkal, akik előfizetők?
2: Nem felfagyizásról, hanem 7napos visszatérésről beszélek.
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
sptkyle
senior tag
"7 napos visszatérés" ??
Nekem anno a blizz küldött mailt amikor sokáig nem voltam befizetve. Erre gondolsz? Ez accounttal müködik tudtommal csak. Hisz arra is küldik. És azért küldik, mert inaktív az acc.
Triállal van a 10 nap free, meg esetleg a Scroll of resurrection. De ez utóbbi is csak már régebben befizetett acc-nál müködik.
A patchelés kikerülése meg megondható. Elmész cimborádhoz, és átmásolod tőle.
Vagy másik megoldás (bár félig warez, nem tudom mennyire szabad ilyet mondani, mert bár a játék forrása nem igazán legális, de eredeti accodhoz használod, és megvannak az eredeti teleptők/cdkey-ek) , felmész egy torrent oldalra, és leszeded az egyik mostanában, törtösöknek feltett wow gamet.Visszaírod eredetire a login-, meg a patch-szerver elérhetőségét. (esetleg 1-2 patchet leszedetsz vele automatikusan) és kész. Én legutóbb így jöttem vissza ingame.szerk.:
1. Trial szeró? Na ilyenről se hallottam eddig
2. A fagyizást meg hagyjátok meg nyárra a strandra. Ez a 7nap free természetesen kiveszi az accodat a frozen-ből.[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Kharg
tag
válasz sptkyle #31272 üzenetére
Igen, pontosan az inaktivitás után kapható 7nap.
Azthiszem karácsonyi ajándék.Egyébként köszi az ötletet, talán megnézem ezt a netről levásárlós változatot
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Wolverine
félisten
válasz sptkyle #31272 üzenetére
Vannak http-n elérhető patchek is, nem kell a Blizzard Downloaderrel küzdeni. Lista a WoWWikin.
#31270: megkérdezhetem, honnan vetted ezt az oltári baromságot?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Kharg
tag
Végülis sikerült megoldani, már csak néhány patch kell.
Kiváncsi vagyok, mi lett a játékból, még a pajta patchnél hagytam abba, azóta meg azért történt egy s más
-
Kharg
tag
Első tapasztalatok:
Dungeon Finder kifejezetten tetszik.
Geart még könnyebb összeszedni.
Még mindig rengeteg hűlye van, DF miatt talán mégtöbb.Ma talán megnézem Onyt, őt még úgysem láttam, csak vanillában. Kiváncsi vagyok, mi lett az öreglányból
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
"Még mindig rengeteg hűlye van, DF miatt talán mégtöbb"
Annyiból jó a dolog, hogy ha jobb geared lesz, akkor esélyesebb (de nem biztos), hogy jobb geares emberekkel rak össze... bár ez a hülyék számát nem feltétlen csökkenti, de a hatásuk kevésbé érezhető."Kiváncsi vagyok, mi lett az öreglányból"
Semmi változás, deep breathben meghal a raid feleEladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
sasa311
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz sasa311 #31283 üzenetére
Én ~4k gs-es altommal rendszeresen kapok 3,5-4, max 4,5k gs-es embereket, míg a mainemmel sokkal gyakrabban látok 5,5k körülieket. Persze vele is kapok néha gyengébbeket, de kevésbé jellemző (bár had tegyem hozzá láttam már 5k gs-est 1k dps-el )
És emlékeim szerint amikor bevezették a DF-et, akkor Blizz is mondta, hogy próbál hozzád hasonlóakkal összesorsolni a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz Cathfaern #31284 üzenetére
Hát nekem 5800GS felett vagyok, de heti 1x ha kapok olyan teamet, amiben nincsen 4500 körüli emberből minimum egy, de inkább 2....
De végülis annyira nem gáz, ilyenkor DPS gearbe letankolom az instát, általában 6K overall DPS felett, így kompenzálok
-
Wolverine
félisten
válasz parandroid #31280 üzenetére
Nekem van egy külső USB-s házam winchesternek, szóval én eleve ilyesmit vinnék
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz sasa311 #31285 üzenetére
Én az alacsony szintű gear alatt 4k alattit értettem Azért aki 5k GS körül van, az max frostért megy le HC-ba, szóval értelemszerű, hogy nem lesz belőlük annyi, mint olyanokból akiknek kell is az emblem. De azért ha 4k, 4,5k alatt nincs ember, akkor laza 10-20 perc alatt lemegy gond nélkül az insta.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz SzlobiG #31288 üzenetére
Tehát vársz fél órát ahelyett hogy 15 perc helyett mondjuk 25 perc alatt letold az instát?
Új ICC-s instákat még csak-csak megértem, de mondjuk HoR-t leszámítva nekem sose volt gondom.[ Szerkesztve ]
-
LucifeI2
őstag
válasz SzlobiG #31292 üzenetére
Ez jó nagy hülyeség meg igazából szemétség is, én átlag 4-4.5k GS csapatokkal is simán végigmegyek 15p alatt. HC HoR-ba voltam most a druidámmal healelni, ki akart lépni a tank az elején, mert 4200 volt a GS-em. Idézem: "lol noob druid 4200 GS, 100% wipe". Nem volt wipe, végigtoltuk az egészet halál nélkül. Nevetséges ez a GS. Tankoltam is sok instát, csomószor én vagyok végig a dps első, legalábbis trashen, de még így is maximum 20p egy insta.
-
SzlobiG
félisten
válasz LucifeI2 #31293 üzenetére
Miért lenne szemétség? Én döntöm el, hogy kivel akarok játszani mivel ez egy ilyen játék eleinte nem érdekelt amikor behozták a dungeon findert csak aztán egyre bosszantóbb lett a dolog hogy sokszor nem 4K gs hanem alatta lévőket rak be én meg úgy vagyok vele kinlódjon az aki akar inkább leavelek azt addig a félóráig csinálok mást úgy is kb instan behív mert tankolok
Ma pl Cot3-ba hívott na mondom innét is leave lesz aztán nézem már nem kell annyit várni az elején itt volt 5k gs-el rendelkező is ettől független toronymagasan első voltam tankként igaz le is ment kb 15 perc alatt.
Wolv: Akkor még keveset is mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz SzlobiG #31292 üzenetére
Ragnán 10, egyéb szervereken plusz 15 (és a legjobb gearben levő sem éri el a 4k GS-t; bár mivel nem használom azt a baromságot, ebben sem vagyok biztos)
-
LucifeI2
őstag
válasz SzlobiG #31294 üzenetére
Azért, mert szerencsétlen DPS-ek 8 percet várnak egy tankra. Nekem is volt, hogy 0 gearem volt DPS-ként (szerintem mindenkinek) és örültem, hogy nem leavelt az összes tank, mert meglátták, hogy 4000 alatt van a GS-em. Nekem sose volt szívem ennyire gerinctelennek lenni tankként, hogy kilépjek, főleg nem GS alapján, mivel az kb. semmit sem árul el a csapatról. Inkább maradok 5 perccel tovább egy instába, mint hogy másik 4 emberrel basszak ki azzal, hogy kilépek.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz LucifeI2 #31296 üzenetére
1et értek, volt már, hogy kőkemény 900as dpst csináltak a dpsek átlagban 1 insta alatt, felbuffolva kb 42k manám van már, de rendszeresen megkérdezik, hogy healer vagyok e, stb stb. Mégse szoktam kilépni az instákból. Nem hiszem, hogy ne lehetne kibírni az a + pár percet.
A GSel kapcsolatban meg annyit, hogy egy elég nagy baromság az alapján ítélkezni. Ott van pl a paladinoknal az i200as healer trinket, ami jobb, mint a 264es, mégis kisebb a GSe, vagy említhetném a ToCos trinketeket, amik mind jobbak, mint bármelyik i264es cucc. (vagy ugye ott vannak a greatness trinketek is)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
parandroid
félisten
válasz CactuS #31297 üzenetére
Másrészt a rendszer lényege pont az, hogy a jobbak segítsenek a kezdőknek/fejlődőknek. Ma macival 3 kör normál TOC-ot tankoltam, mert megkértek. A második körben belépett egy 5,5k GS-ű rugó, szintén valakinek segített, aki farmolni jött. Randomból sem léptem még ki soha mások GS-e miatt, azt a pár perc pluszt rá tudom szánni a dologra. Bár olyan nekem is volt már, hogy normál UK-t DD talenten, inkább cicában tankoltam végig, mert nemigen haladtunk. Megint másik téma, hogy láttam én már 5k+ dd karaktert 1,5k-s dps-sel.
Az agilitys Greatness Card-nál amúgy még én sem találtam jobbat második trinketnek feral dd-ként, pedig biztos dobna a GS-emen valami flancos frostos hites trinket. Mondjuk egy Deathbringer's Willre azért lecserélném, másra nemigen. Tankként is elég jó a Black Heart, annak a cseréjére sem érdemes jó darabig frostot költeni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
sasa311
veterán
válasz parandroid #31298 üzenetére
Greatnessnél sok jobb trinket van.
Először is amíg nincs meg passzív 100% ARP-d addig mindenképp kell egy ARP proccos trinket (elérhető leginkább a FOS utolsó boss trinket), amellyé pedig nagy általánosságban jobb a war token, ami 60 frostért vehető ki.
A Deathbringer will abszolut BIS trinket.
Maciba kb csak stamina kell, a leather gearből bőven van annyi dodge-od és armorod, hogy ne lehessen gond, aggrót meg könnyedén tartani lehet így is.
-
Ribi
nagyúr
Tegnap Pos-ba mentem a caster trinket miatt, csapat nem volt rossz.
Viszont az átjáróban a healer egyszerűen képtelen volt elérni, hogy a platformra érve a tank életben maradjon. kb 4 wipe volt. Ott már én sem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Pedig a healer 5k GS-el jött. És láttam már tankot 4k GS alatt, aki úgy tankolt, hogy csak lestem. Persze vissza kellett fogni magam, de ha le is húztam véletlen, azonnal visszataunt.
Csak kb 5.5k GS felett lehet biztos az ember, hogy biztosan tud is valamit.
Valami acsis addon kellene amiből kiderül, hogy a delikvens nem egy totál szerencsétlen.
Nemhogy dungeon finder, de BG finder miatt szerintem az is egyre inkább rulett lett.
Volt, hogy 3-4 full kék zöld kezdő geares emberrel raknak össze, de szerencsére volt olyan is, hogy 10ből kb 1 pvp geares jött BG-n és élvezet volt nézni ahogy repkedtek a 10k+ kritek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest