-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz FefeeX #28251 üzenetére
Silverdragon. Elvileg szól, ha a közelben rare mob van. Gyakorlatilag 2 aranyos makrót használok, és sípol+villan 1et a kép, ha kitargetelek egy rare mobot. (280nál ugye nem mindig rajzolja ki a mobokat, legalábbis nálam) Illetve a térképen berajzolja, hogy merre lehetnek a leggyakoribb spawn pontok. Kb 1 perce lett meg Dirkee. Kár, hogy nem a proto-draket találtam meg megint
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
FefeeX
veterán
A rawr szimulátora azzal számol, hogy holnap jön ki a 3.2.2 . Én meg úgy hallottam, hogy novemberben lesz 5 éves a wow és hogy akkor jön ony. Most akkor hogy is van ez?
-
Louro
őstag
Dudutanknak lw mellé mi jó szakma? Mininget terveztem, de pénzmag most már akad. Elgondolkodtam a JC-n vagy az engi-n, de a neten olvastam, hogy BS-t is ajánlják. Ti mire szavaztok? Inkább maradjon mining, ne szenvedjek még egy szakmával?
Mess with the best / Die like the rest
-
robyroby
tag
"Lehet mobilt cserélni, annyi hogy előtte acc managerben leakasztod az accodról a tokent, és utána újra megveszed az Authot az új mobilodra (ha nem havonta cseréled a telefonod, az a 150Ft nem nagy cucc"
ha elhagyod a telód akkor is csak megveszed az Authot az új mobilodra?
-
FefeeX
veterán
JC a te szakmád, trinket + 2 gem legjobb tank trinket atm (uldu25ben meg totc25ben már van jobb )
63+51+51 stamina --> 165 stamina + usenál 300 dodge rating...
Robyroby: szerintem webes felületre is csak a kóddal tudsz belépni, szóval ha elhagyod a mobilod, akkor az szívás, olyan mintha a token menne tönkre, 1 hónapig kb nem tudsz belépni...
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Kiegben megemelkedik majd megint a max lvl a professionökhöz? Jelenleg ugye BS+mining van, de gondolkozom, hogy ráérősen felhúznám az enchantingot a palámnak, csak utánna meg kicsit macerás lesz matit szedni gathering prof nélkül.
robyroby: Ha elveszik a telefonod, akkor supportal kell levelezni, nem igazán tudom, hogy mi a módja, de nyilván nem csak azt fogják megkérdezni, hogy ugye tiéd az account? Ah, akkor oké, töröljük a tokent róla
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
gabranek
senior tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de ha a megtanult képesség mégsem tetszene, lehet helyette másikat felvenni? Mert a warrioromnak felvettem a blacksmith+skinninget, de aztán rájöttem, hogy ennek a kettőnek nem sok köze van egymáshoz jó lenne a mining inkább.
ja és lovaglást hol tudok tanulni? kérdezgettem az őröket, de semmi riding vagy hasonló eredményt nem találtam.
Ma jött meg a megrendelt wow+bc+lich king eredetileg a lich king helyett egy game cardot rendeltem, de a boltban összekeverhették a dolgokat, most már itt marad, az előfizetést meg intézem bankkártyáról.
[ Szerkesztve ]
田中れいな
-
FefeeX
veterán
válasz gabranek #28261 üzenetére
El lehet felejteni, karakter képernyő, skills, jobbgomb arra amit el akarsz felejteni, és nem emléxem pontosan mit kell jelölni, de egyértelmű lesz.
Lovaglás meg a kezdőterületeken lehet, hordánál mondjuk ork a kivétel, mert orgrimmarban van a tréner, de a többi mind a kis falukban. -
gabranek
senior tag
válasz FefeeX #28262 üzenetére
ja hogy ilyen egyszerű? én nem is próbáltam eddig elfelejteni, csak láttam, hogy az új képességeknél nem aktív a train, tehát már nem is tudom felvenni őket.
az istállót megtaláltam, ahol lovat vehetnék, de trainert nem...vagy csak nem kerestem eléggé.
a full game telepítése előtt szerintetek uninstalláljam a trialt? vagy mehet rá minden?
田中れいな
-
parandroid
félisten
válasz gabranek #28263 üzenetére
Jé, tudtam, hogy valahonnét ismerős a név, tegnap együtt szívtunk lent dead mine-ban Westfallon.
A full game pedig rámegy a trialra, még le is törli a trial mappát, ha végzett a telepítéssel. De nem para, az acc nem változik, tehát marad a karakter is. A játék beállításait viszont újra kell állítani (felbontás, részletesség). Az megint más kérdés, hogy a telepítés után még a 8Mbps ADSL-lel is órákig elvolt, mire minden patchet és frissítést lehúzott. és arra is készülj, hogy a trial periódus lejártáig marad trial az accod, utána szűnnek csak meg a trial korlátozások. 09/12-ig én is trial vagyok még.
Istállót és trainert is én találtam Goldshiretől keletre a farmon, közvetlenül a terület keleti végén, mielőtt átérnél Lakeshirebe. Ahogy emlékszem, olyan 4-5 gold lesz a training + ló, úgyhogy még azt is ki kell gazdálkodni, de nem tudom pontosan, mert tegnap úgy megörültem este, hogy megvan a lvl20, hogy mentem is rögtön aludni.
Szerk.: A Dead Mine küldetést (meg a Defias vezér leölését) megpróbálhatjuk ma is, ha még nem csináltad meg, tudok hozni még egy szintén lvl20 paladint is.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
robyroby
tag
szerintetek milyen lesz ha 1 boomkin és 1 dudu fa healer 2v2 zik?
ha jön mondjuk 2mage akkor van remény -
gabranek
senior tag
válasz parandroid #28264 üzenetére
Nocsak, az te voltál?
Még nem csináltam meg, pedig a deadmine-re van 2 vagy 3 aktuális küldetésem, de mind narancssárga és Stormwindben kaptam őket. Tegnap is csak azért mentem le, hogy megnézzem mire számíthatok. Ha lett volna velünk egy healer akkor végig tudtuk volna darálni szerintem.
Ha gondolod én este 6 után már játszani fogok, szóval végigtolhatjuk, de akkor neked is fel kellene venned ezeket a küldiket.Ha ilyen sokat szüttyög a telepítéssel, akkor azt hiszem várok vele hétvégéig (mert különben nem tudnék ma este játszani ). Viszont biztos, hogy nem lesz ilyenkor full az accod? Csak mert tegnap tudtunk csapatban játszani, de trialnál ez elvileg nem lehetséges (őt behívhatják groupba, de ő nem tud mást meghívni). Legalábbis egy trial mage karival próbáltunk csapatot csinálni, de nem sikerült.
田中れいな
-
Wolverine
félisten
válasz robyroby #28241 üzenetére
HC-ok/VoA/Sartharion nem igényel T8-at. A Trial of the Crusader már igen... de oda minek mennél, ha Ulduarba se vagy hajlandó?
FefeeX, azért a Coliseum erősségét jelzi, hogy eddig HC Anub'arakot egy guild ölte 25 fősben... a Paragon tegnap, és nekik is az 50 kísérletből, ami a bossokra engedélyezett, csak 4 maradt meg... (ahogy olvasom, az átlagguild megölte sima Anubot, aztán bementek HC-ba és az első encounteren úgy feltörölték velük a padlót, hogy rossz volt nézni )"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #28268 üzenetére
Nem raidelek, nem tudok hasonlítani, mert egyiket sem láttam (szerk: amikor Ensidia nekiállt HC 25-ös Anub'araknak, 31 kísérletük maradt még. Ennek ellenére nem az övék lett a first kill... szóval nem olyan egyszerű az, és az átlagos guildeknek a 10 fős heroic sem lesz egyszerű)
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
parandroid
félisten
válasz gabranek #28266 üzenetére
Most kaptam az infókat, hogy Dead Mine nagyon kemény lesz, és mi szinte semeddig sem jutottunk el. Úgyhogy nem valószjnű, hogy végig tudjuk tolni, de legalább nekiállhatunk, az XP azért csak potyog ott is. Nem is beszélve arról, hogy tegnap egy remek egykezes csatabárd is esett az egyik ládából.
Tegnap átmentem utána Darkshirebe pókokat és farkasokat darálni, levellingre jó volt, meg legalább a puska skillemet is feljebb vittem, az nagyon a szívem csücske, még ha nagyjából értelmetlen is.
Inviteolni kezdettől fogva tudok, pedig csak 3 nappal a trial után regisztráltam be a kódomat. Telepítést én este 8 körül indítottam el valamelyik nap lemezről, aztán 11-kor letettem a gépet bátran suspendbe, mert még mindig sehol nem tartott. Szerencsére ébresztés után folytatta, reggel még másfél órát töltögetett utána. Unokaöcsém feltette az alapjáték után a kiegészítőt is, és csak utána indította el, úgyhogy neki annyival kevesebbet töltött le, ezt mindenképpen érdemes eljátszani, mielőtt elindítod. Sőt, ha a Lich Kinget is fleteszed, akkor jó eséllyel még rövidebb lesz a frissítés. Én az alapjáték után elindítottam a játékot, akkor frissített, viszont a BC indításakor a lemezről már semmit nem tett fel, tehát azt is letöltötte ezek szerint. Összesen több, mint 10GB került fel a HDD-re, és én a Lich Kinget még meg sem vettem (ezzel együtt lehet, hogy feltette, ahogy a BC-t is).
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Viktor77
titán
válasz parandroid #28271 üzenetére
Este szólj rám ha vagy, van pár cucc nálam neked. DM-et is mehetünk.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Cathfaern
nagyúr
Nah ezt elfelejtettem írni, pedig akartam: nem kell szépen sorban mindent feltenni, elég a legutolsó kiegészítőt ami megvan neked, az tartalmaz minden korábbit.
Deadmines egy instance, ami úgy van tervezve, hogy a megfelelően szinten csak 5 fős partyval végigverhető, ahol van egy gyógyításra és egy tankolásra alkalmas karakter is. Kis szinten hasonló insta még Stockade amibe belefuthattok.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
parandroid
félisten
válasz Viktor77 #28272 üzenetére
Thank you, ez remek lenne. Felveszem akkor Stormwindben (is) az ehhez kapcsolódó questeket, és mehetünk. Most már csak azt lenne jó tudni, hogy ki adja őket és hol?
p
-
gabranek
senior tag
Akkor ezt a deadminet többen kell megcsinálni, de talán még beszáll valaki
MOD: este meg tudom mondani, hogy kinél lehet felvenni a questeket.A távolsági fegyverek igaz, hogy kicsit sebeznek, de csalogatásra szerintem tökéletesek. Nem esik az ember nyakára rögtön az egész csapat, csak 2-3 Tegnap összeálltam egy healerrel és vele nagyon jól lehetett alkalmazni ezt a taktikát (az elején belerontottam egy szörnycsapat közepébe és szegény hiába gyógyított bőszen, mindkettőnket kinyírattam). Na ezután mondta, hogy hogyan is kellene dolgozni. A harc után azért megkérdezte, hogy ugye nem rég óta wowozok?
Akkor jó, hogy megkérdeztem ezt a telepítés dolgot, mert még szabad helyet is kell csinálnom a vinyón...10GB.
[ Szerkesztve ]
田中れいな
-
parandroid
félisten
válasz gabranek #28275 üzenetére
Igen, én is erre használtam tegnap. A kupac szörnyből meglőttem egyet, az nekem jött, megöltem, meggyógyultam, és lehetett kezdeni elölről, míg el nem fogytak. Persze volt, hogy véletlenül kettőt is sikerült magamra húzni, na az szívás volt többnyire.
p
-
gabranek
senior tag
válasz parandroid #28276 üzenetére
Szólózásnál ezzel a taktikával akkor van gáz, ha nagynehezen eljut az ember a tábor közepéig, vagy a barlang végéig...csak olyan lassan, hogy az elsőnek leölt ellenfelek respawnolnak és ki is kell jutni valahogy
A warriorral az az egyik legnagyobb problémám, hogy harc közben magától nem tud gyógyulni, ill. max 1 gyógyitallal. Két közelharci ellenféllel még elbírok, de ha az egyik mágus akkor már gondok vannak. És mivel ő jó messziről lövöldöz, ha neki is rontok, nagy esélyem van rá, hogy magamra húzok még egyet. Ezzel pont Westfallon a defias küldetésekben szívtam sokat...ugye a Defias Pillagerek, meg a hülye fireballjuk
田中れいな
-
parandroid
félisten
válasz gabranek #28277 üzenetére
Várj csak, amíg Lakeshireben békés vaddisznó. és pókvadászat közben hátbatámad egy kissárkány a fireballjával. Csak nézegettem, hogy mi vitte le hirtelen a HP-met a felére.
Célszerű egyébként rögtön a mágiahasználót betámadni, és gyorsan leverni (szerencsére nekik általában viszonylag kevés HP-jük van), és közben reménykedni, hogy a körülötte lévők nem vernek le, amíg végzel.
p
-
Cathfaern
nagyúr
válasz gabranek #28277 üzenetére
Amúgy épp ezért szerintem warrior nem a legideálisabb kezdőkaszt Igazm később talentből lesz gyógyulás harc közben is, de ettől függetlenül sokkal könnyebb kasztok is vannak. De WoWnak meg van az az előnye, hogy igazából bármilyen kaszttal el lehet érni gond nélkül a max levelt, legfeljebb kicsit lasabban haladsz vagy többet kell leülnöd
-
gabranek
senior tag
válasz parandroid #28278 üzenetére
Felére? Amikor egy ilyen kis sárkánnyal meg a pók haverjával összefutottam, a temetőben tértem magamhoz Mi ez a kis mazsola? Egy ki légy...lecsapom! Aztán küldte szépen a fireballokat én meg csak nézegettem, hogy mi a rosseb volt ez. És sétálhattam vissza a hullámhoz
MOD:
Cathfaern: De akkor melyik kaszt való a kezdőknek? Játékokban ugye a human warrior a nagy átlagos. Nem rendelkeznek különleges képességekkel, de megkötések vagy büntetések sem nagyon vannak rájuk. Ebből a megfontolásból választottam ezt, így könnyebben kitanulhatom a rendszert.A talentfát merre érdemes fejleszteni, ha egy nagy sebzésű, nagy HP-jú, igazi izomagyat akarok?
[ Szerkesztve ]
田中れいな
-
efge
aktív tag
válasz gabranek #28261 üzenetére
- lovaglást csak 20 szint után tudod megtanulni, kapsz majd róla levelet a postaládába
- a játék elején simán lehet menni un gathering szakmákkal, hogy minél több pénzt tudj termelni, vagy esetleg félrerakni a dolgokat bankba, hogy később legyen miből felhúzni a másik szakmát...
- szerintem jelenleg havidijat jobban megéri gamecarddal fizetni, olcsóbb a havi költség mint a bankkártyás havi díj. itt a ph-n is árulnak sokan GCt...deadmines minden info: [link] van egy csomó quest ide lásd megfelelő részt a leirásban. vigyázat, spoileres
wowwikit érdemes olvasni, minden fontos dolgot megtaláltok rajta.GG az estéhez, emlékszem nekem is mekkora élmény volt az első DM insta
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
Viktor77
titán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz gabranek #28281 üzenetére
Paladin, hunter, warlock, shaman. Kb. ebben a sorrendben.
WoW-ra az esetek jó részében nem teljesen igazak az általános sztereotípiák, így a warriorra sem. Megkötésbeli különbségek WoW-ban nincsenek, persze van amelyik kaszt több fajta fegyvert tud használni, de ennek túl nagy jelentősége nincsen. Viszont semmivel sem egyszerűbb, mint más kasztok, WoW-ra egyáltalán nem igaz az, hogy a warrior az "átlagos kaszt", sőt bonyolultabb is bizonyos téren, mint a többi. Még csak egyféle stance-od van, de később lesz több, és attól függően hogy melyikre váltasz változik az, hogy milyen skilleket használhatsz. Maga a rage rendszer sem túl kezdő-barát szerintem és főleg nem fejlődés barát. Egy hunterrel pl. csata elején el tudsz lőni csomó skillt, amivel elég rendesen lesebzed a mobot. Warriorral viszont először szép nyugisan el kell kezdened ütni, hogy legyen rage-ed.
Talentből Fury-ra érdemes pakolni fejlődéshez szerintem.Szerk: Illetve azt tenném hozzá, hogy a WoWhoz ne úgy állj hozzá, hogy gyorsan felrántok egy egyszerű kasztot aztán majd utána eldöntöm mit akarok. Ugyanis ez nem egy sima hack&slash játék hogy mondjuk 10 óra játékidővel elérsz a végéig. És ha elértél a végére sem végeztél még, akkor kezdődik az igazi játék valamilyen szinten. Sok olyan ember van, aki annak idején mikor kijött a WoW választott egy kasztot és azóta is azzal játszik, nincs más karaktere, ugyanis bőven van mit csinálva azzal az eggyel is Szóval azt javaslom mindkettőtöknek, hogy nézzetek körül milyen kasztok vannak, válasszátok ki, hogy melyik szimpatikus (nyugodtan kérdezzetek ha valamit nem értetek) és utána azzal menjetek majd.
Félreértés ne essék nincs semmi baj a warriorral, de érdemesebb egy olyan kasztot választani ami szimpatikus, mert elég sok időt bele fogsz ölni abba az egy kariba.[ Szerkesztve ]
-
robyroby
tag
válasz Cathfaern #28285 üzenetére
Hamar meg lehet tanulni a warriort csak makrózd be a chargeot... (intercept nálam 'r' gomb/ charge 'e' gomb, jah és így a stance váltás is 1xű) persze low lvl-en charge 1st!
Meg ugyebár ha chargeolsz lesz rage is a gyilokhoz-nálam ez jelentette anno a nagy előrelépés mikor bemakróztam a chargeot-
-
gabranek
senior tag
húha, most rendesen kétségek közt vergődök, de azt hiszem, hogy fogok indítani egy új paladin kari, még nincs a warriorban túl sok időm és energiám.
és akkor ehhez kapcsolódva egy másik fontos kérdés: melyik szerveren indúljak? Most hol játszik a legtöbb magyar?
田中れいな
-
Cathfaern
nagyúr
válasz gabranek #28287 üzenetére
#1 hsz (Bloodscalp, Ragnaros, Arathor, első kettő PVP, utóbbi PVE realm).
Amit még kihagytam, hogy fajokra végképp igaz, hogy azt válaszd amelyik legszimpatikusabb, van köztük különbség de elhanyagolható, többet számít az, hogy melyik tetszik.
-
H.O.D.
senior tag
válasz gabranek #28281 üzenetére
Én anno mágussal kezdtem, hát mit mondjak... Soha nem gondoltam, hogy egy játékban ennyiszer meg lehet pusztulni már a kezdeti szinteken is. Bár hozzátenném, eleinte nem tudtam, hogy vannak varázslatai és a bottal csépeltem mindenkit.
Én is valami hibrid kasztot javasolnék, elsősorban driudát, vagy paladint. A játékmechanizmus egyikkel sem triviális elsőre, de a legkevesebb kudarcélmény ezekkel fog érni. A warrior egyébként nagyon élvezetes karakter, de érzésem szerint lassú vele a fejlődés.
Where do you want to go today?
-
Louro
őstag
Kezdetnek előszöris szerintem érdemes eldönteni, hogy petes kaszt vagy nem (ez azt takarja, hogy egyedül harcolsz vagy van egy segítő állat, démon az oldaladon).
Másik meg, hogy ha majd eléred a nagy szintet, akkor a bosst szeretnéd fogni (kemény dió megtartani a bosst) vagy tolni akarod bele minél nagyobb sebzéseket, ami azért lehet kihívás, hogy tudod e tartani a nagy dpst úgy, hogy nem húzod le a tankról a bosst vagy esetleg healelni akarsz e instában (jótét lélek vagy e).
Ha ezekre megvan a válasz, segítünk szűkíteni, hogy miket válasszatok
Youtube-on egy-két videót is érdemes megnézni minden kasztról, hátha van olyan, hogy "uh, na ilyet akarok". De mindet nézd meg, mert mindről a legjobb pillanatok vannak fenn a neten
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Kokkantas
senior tag
Üdv.
Egyik haver elfelejtette a account nevét, jelszavát stb... Még azt sem tudja, h milyen név van beírva a felhasználói névhez, a lakcímet sem tudja, mert nem itt él, hanem Németországban, és azóta már változott párszor a címük. Az accounthoz rendelt email címet azt tudja, meg megvan a sima WoW kulcs, doboz, dvd, users guide. Formot kitöltöttem rendesen, beírtam azt a címet ami szerinte oda volt írva stb... Most kéne küldenem személyiről útlevélről, akármiről képet, h tényleg ő-e. Személyije még nincs, útlevelén meg a magyarországi lakcíme van. Mit kéne csinálni, hogy visszakapja?
-
slayer006
addikt
Sziasztok
PVE talentokhoz linket tudna adni valaki?
Minden kaszt érdekel."Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
MCGaiwer
addikt
válasz slayer006 #28295 üzenetére
Kalkulátorra gondolsz? akkor a WoWHead-es a legegyszerűbb szerintem, oldalt a glypheket is tudod variálni, illetve shift+clickkel leszedni a már elhasznált pontokat az adott talentről, így nem kell resetelned ha elrontasz valamit.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
slayer006
addikt
válasz MCGaiwer #28296 üzenetére
Köszönöm, de nem kalkulátorra gondoltam, hanem kirakott életképes talentekre.
Régebben volt ilyen ahol fel volt sorolva, hogy PVE -re, PVP -re milyen talentet érdemes kirakni. Az istennek nem találom."Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
MCGaiwer
addikt
válasz slayer006 #28297 üzenetére
PvP: Arenajunkies-en válaszd ki amelyik neked tetszik, mindegyik talent mellet látod menyire találták jónak. értelemszerűen a minél több pozitív értékelés a jó
PvE: Az Elitistjerks-en minden kaszthoz / specchez találsz egy topicot, és az első hozzászólások között általában le van írva az aktuális legjobb raidelő talent / gear. Érdemes tovább olvasni őket mert sok hasznos infót rejtenek a hozzászólások. (inkább csak olvass, ne kérdezz)
LvLinges talenthez nem ismerek semmi hasonló oldalt.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest