- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #243358 üzenetére
+1, több százezer xp 100-200 csata eredménye megy a lecsóba ilyenkor a legénység fejlesztés szempontjából. Arról nem is beszélve, hogy bejön minden legénységi tagnak +3-4 hatásos, jól működő, mondhatni kötelező új skill is és azokat is rá kéne tenni, aztán indításnak -600e xp mondjuk egy közel 5 skilles csapatnál. Nem jó dolog az.
3 skill és afelett felett már csak arany vagy az ingyenes átképző jöhet szóba, túl nagy a veszteség a kredites átképzésnél
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz Viktoár #243420 üzenetére
Vicces, hogy mennyit vitatkoztok ezen. Miközben ott vannak a legénységi könyvek és néhány óra játék alatt prémtankkal megkereshető egy 250k-s könyv ára. 400 csata alatt mennyi creditet lehet már keresni. Főleg, hogy nagyon sokan pérmium fiókkal játszanak. Én soha egyetlen legénységi tagot nem képeztem át aranyért. Mindig is a credites verziót választottam és mégis elboldogultam a játékban. Eleve az 5. skill után annyira sok xp kéne, hogy a következőre gyakorlatilag soha nem jön össze a szükséges mennyiség. Egyetlen 6 skilles tankom volt eddig, a T34, amivel mentem vagy 2k csatát az összesen valamivel több, mint 40k csatámból. Tankelit egy csomó olyan videót rakott már fel, amiben max. 3 skilles legénységgel megy, és azzal is tudja hozni az unikum szintet. A játékosok 90%-a meg fullos legénységgel se közelítené meg azt a szintet.
Ami szerintem jobb lenne, hogy valahogy kompenzálná a rendszer azokat a tankokat, ahol kevés a legénységi tag. Mondjuk egy 3 fős csapat kétszer olyan gyorsan tudjon haladni, mint egy 6 fős. A crew 2.0-ban szerintem az jó ötlet volt, hogy van egy parancsnok, és végül is ő kapja a képességeket, nem a csapattagok fejenként. És akkor tök mindegy mennyi manusz (vagy csaj) van a tankban. Van mondjuk minden tank legénységének 4 képessége, ami párhuzamosan fejlődik és kész.
Mondjuk szerintem még mindig az mm rendbetétele lenne a legfontosabb. Aztán a tankok balanszolása és utána jöhetne minden más. Csak gondolom ez sokkal nehezebb mint csinálni egy új skint, aztán eladni lootboxokban. Amit meg úgyis úgy vesz a nép, mintha nem lenne holnap. Szóval miért is ölnének bele sok melót olyanba, aminek nem feltétlenül lenne közvetlen anyagi haszna. -
aktív tag
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Viktoár #243427 üzenetére
ezt sose értettem, hogy a jó életbe lehet 50k bondokat felhalmozni? sose veszel tankot vagy lila felszerelést? vagy egy cw ennyit hoz?
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
válasz Viktoár #243698 üzenetére
De hogy a +/- 25% ami mindenre érvényes az miért kell, számomra rejtély.
A gondolkodásra képtelen emberek miatt, mert így időnként nekik is van sikerélményük. Ha csak skill based játék lenne, akkor hamar kikopnának az előbb említett emberek, mert sosem lenne sikerélményük. A randommal radikálisan csökkentik a különbséget a jó meg a rossz játékosok között. És mivel több minden ettől függ, ezért nagyon nagy mértékben csökken a különbség. Most a legjobbaknak 60% körül kezdődik a nyerési rátájuk, a legrosszabbaknak meg 45% és az alatt van. Ha teljesen kiküszöbölnék a randomot, akkor ez módosulna mondjuk 70% és 30%-ra (a pontos érték persze csak feltételezés).
Egyébként pont e miatt a random miatt a WoT sosem volt kompetitív játék, be is fuccsoltak a hivatalos versenyek. Lásd, pl CSGO-ban nincs semmi random.
A játéknak az lenne az egészséges, ha lejjebb vinnék ezeket a random értékeket, mondjuk 10%-ra. A célzás pontosságát is növelni kéne minden tanknál, mint ahogy volt eredetileg. Igen, ha nem 10 éve kezdted a játékot, akkot valszeg nem tudod, hogy egy ponton globálisan nerfelték a pontosságát minden tanknak, ami elősegítette a prémium lőszer használatának a felfutását. Aztán pár évre rá kezdtek el jönni az agyonpáncélozott, weak spot nélküli tankok, majd a térképek átdolgozása olyan módon, hogy a gondolkodásra képtelen, campelő hordáknak kedvezzen.
Szóval minden változtatás és játékmechanikai elem azt szolgálja, hogy nőjjön a bevétele a WG-nek. Igen, a mostani legénységi rendszer változtatás is azért van, mert muszáj lesz 5-6 skilles legénységet tenned a tankokba (eddig 3-4 elég volt), ha lépést akarsz tartani a jobb játékosokkal, amihez rengeteg XP könyv vásárlása kell.
És amúgy be is jön a terv, az eredetileg rétegjáték mára már tömegjáték lett, és egyre jobban hasonlít egy arcade shooterre.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kigyi_23
addikt
válasz Viktoár #243698 üzenetére
Elég lenne, ha nem büntetné a játék olyan módon a csapatokat, hogy mondjuk -25%-ot kap az egyik +20-25%-ot a másik, mert sokszor egy nagyon látványosan így megy. A papír tankokat nem lehet beütni, de még eltalálni sem. 6-8 lövés teljesen beszűkülve mellé megy, közvetlen közelről az arty-t nem találtam el 1 tanknyi távolság nem volt kettőnk között. Ezek olyan dolgok amit egyszerűen nem lehet idegeskedés nélkül megélni.
Vannak napok amikor olyan csaták vannak folyamatosan, hogy 2:15, 0:15, 4:15. Legtöbbször én vagyok az aki sebez valamit a többiek semmit pedig nem vagyok jó játékos és elfogy a csapat teljesen pillanatok alatt. Ha csak simán játszok is idegesít, mert ez mészárlás nem játék, de mondjuk kitűzök egy kisebb célt magamnak mondjuk 80%-os gunmarkig elérni és 10-15 ilyen csata után már nem őszinte a mosolyom. Volt csata amiben 11 tankot lőttem ki a csapat elhullott az első 3-4 percben körülöttem ok persze az egy hatalmas élmény volt, de megmagyarázhatatlan az egész.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Djuree
félisten
válasz Viktoár #243703 üzenetére
amíg nem lesz jobb nem fognak elmenni és ezt a wg is tudja. nincs konkurencia, egyenlőre.
az armored warfare vagy mi a másik meg nagyon más, régen próbáltam, az nem ilyen arcade, ott 1 lövés is elég hogy kilőjenek ha úgy találnak el.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Viktoár #243705 üzenetére
engem is csak úgy köt le, hogy kb. fél évet tolom utána fél év pihi. de volt mikor 1-1,5 évet is kihagytam. megunom egy idő után....
Linkin1994: ja lehet, én már régen játszottam vele.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
válasz Viktoár #243705 üzenetére
Ma reggel beléptem, de csak hogy megnézzem milyen lett az Ünnepi garázs - nem is csináltak ezen meglepődtem - és hamár kedvezményes volt a Jarjar Bings 10-es amcsi nehéz, akkor megvettem, mert Ő még hiányzott a 10-esk sorából a garázsban. (a kínai 10-es rakétás már az egyetlen, ami nincs meg, de azt lehet nem is fogom megvenni - most biztos nem, mert nincs rá kedvezmény )
Illetve feltoltam minden nemzet kajáját 500-ra. Ennyit csináltam.
Annyira nem hiányzik a játék, hogy elmondani bnem tudom, tök jól elvagyok nélküle és ez annyira jó, örömmel tölt el, mert volt idő, mikor bizony ideges lettem, ha nem tudtam leülni a játék elé játszani legalább pár csatát. Még a BP-al is megrekedtem az első tank 5-ös szintjén, pedig legalább a Rino-s végig kellene tolni.Szal jön a jó idő, menjetek szabadba, foglalkozzatok a csajotokkal, asszonnyal, családdal, ne görcsöljön senki ezen a hülye játékon, ami lehetne sokkal jobb is, ha a készítők nem szarnának a játékosok képébe!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
aktív tag
válasz Viktoár #243714 üzenetére
Tegnap felborultam(könnyű tank,nem maus),hárman is elmentek mellettem,de nem segítettek . Semmi extra,csak ha már mellettem mennek el löknének meg egy kicsit,de nem.Akkor egy kicsit vesztettem az emberségbe vetett hitemből Nekem eddig mindig gyógyír volt, h megyek a kövi csatába és nem hagyom,h elvegyék a kedvem. Eddig bevált
-
popey37
addikt
válasz Viktoár #243840 üzenetére
dehogy, csak beszélgetünk. amugy szoktam nézni élöben a "nagyokat" nekik sem fenékig tejföl az élet. hiba lenne kiemelni pár jo csatát, amikor összejön minden. az átlag sajna nem ez, a csapatok fele-háromnegyede azt sem tudja mit csinál, ilyenekkel nehéz jól játszani.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
válasz Viktoár #243880 üzenetére
A Pudel a legjobb általános tank ezek közül, de a Firefly sem rossz, főleg a magas penje miatt, az M4A1 meg egy jópofa autoloaderes tank, de csak azt csak akkor ajánlom, ha szereted az olyanokat. a TOG-ot semmiképpen nem ajánlom, mert csak szívni fogsz vele.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
phoenix1989
őstag
válasz Viktoár #243904 üzenetére
Valamelyik nap engem is betalált egy ugyan ilyen forma. Azt mondta,hogy aki fizet a wg nek annak csal a játék. Ha szar vagy akkor is emelkedik a statod meg ilyenek. Mondtam nem költök a játékra de nyilván nem hitte el mert rengeteg prém tankom van, de hát aki azt se tudja ingyen lehet szerezni azzal nem tudok mit kezdeni. Aztán kérdeztem hogy neki nem csal a játék ? Mert neki is volt jópár , arra már inkább nem reagált. A lényeg az volt ,hogy én egy mocskos csaló vagyok , és mindenki aki fizet a wg nek annak javul a statisztikája akkor is ha nem talál el semmit a csatákban stb.
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #243904 üzenetére
mondjuk tök kitartó, azért ilyen hosszan érvelni a baromság mellett és ennyiszer leírni, hogy csaló nem kis elszántságot igényel. Ha fele ennyit rakott volna bele csak a pályaismeretbe mint amit neked írt akkor már minimum zöld játékos lenne
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
-
válasz Viktoár #243977 üzenetére
A második lehetőség hogy ne a győzteseket jutalmazza a játék hanem azt aki csinált valamit a csatában függetlenül attól hogy melyik oldalon volt.
Mármint mire gondolsz? A vesztes fél csak XP-vel kap kevesebbet, vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Viktoár #243979 üzenetére
Nem. Van egy fix credit, ami csak azért jár, mert csatlakozol a csatához, ennek mértéke a tank tierjétől függ, de nagyon kevés creditről van szó, gyakorlatilag elhanyagolható (a tank javítási költségének is csak a töredéke). Csak ehhez jön 1.85-ös szorzó nyerés esetén. A teljesítményért kapott többi creditért (tehát sebtés, spot, stb) semmi extra nem jár.
Itt van leírva:
[link]Bár mondjuk csodálkozom hogy nem tűnt fel neked, hogy nincs érzékelhető különbség a nyerésért ill vesztésért kapot credit között, és gyakorlatilag a sebzéstől, spottól és láncolástól függ, hogy mennyit kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz Viktoár #243977 üzenetére
Ez az érzés független a stattól és a kapható xp/credit mennyiségtől olyan értelemben, hogy ha tényleg minden cél nélkül játszanék is zavarna. Eleve a statban a megalázó vereség ugyanannyit ér, mint az épphogy elbukott csata. Ráadásul ez utóbbi esetben még lehet, az is, hogy rajtam megy el a csata. A 0:15 viszont egészen biztosan nem. Mégis sokkal frusztrálóbb.
És ahogy a saját statomat nézem, az elc-vel egyértelműen magasabb a winrate-em, jobban tudom befolyásolni a csatákat, mint más tankkal. Pedig az a pályák egy jó részén nem is ad semmi pluszt. Más pályán viszont igen sokat tehet hozzá a győzelemhez. Pl. nyílt pályán a hasonló képességű light szerintem kritikus pont a csata végkimenetelét illetően. És ez már a csapatok összeállításakor eldől.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Viktoár #244014 üzenetére
nekem 52% volt asszem a győzelmi arányom, vagy kicsit lehet több is, folyamatosan megy le, már csak épphogy 50%. teljesen mindegy hogy játszok, általában azért jól, legalábbis a csapat első felében-harmadában végzek mindig mind xp mind sebzésben...de 40%-nál jobban szinte sosem alakul nap végére a mérleg, ha jól is indul utána leromlik. sosem rajtam megy el. valaki írta hogy az emberen múlik a győzelmi arány is....hát lóf@xt, régen lehet így volt, de ma már a csapaton múlik és az már régen szar ezzel a játékosállománnyal. nekem fent van az xvm mert megszoktam, de semmi nem ér, tök piroska csapat is simán meg tud verni minket sárgákat-zöldeket.
szal ez a nyerj 5-öt kb. lehetetlen az én napi max 2 óra játékommal.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
hulp01
senior tag
válasz Viktoár #244105 üzenetére
Igen, csak sok esetben nincs választási lehetőséged. Ha nem kell, akkor nem lesz neted. Nálunk is sokáig ez volt, hogy a Telekom folyamatosan emelte a reklámban szereplő sávszélességet, csak elfelejtették közölni, hogy nálunk ha belegebedünk se fog 8 Mbitnél feljebb menni a letöltési sebesség. A feltöltési sebességet meg már ne is említsük. Alternatíva meg nem volt. Szerintem meg az lenne a megoldás, hogy ha a fenti reklámban szereplő max. sebesség csak a fele, akkor a kiszámlázott összeg is csak a fele legyen.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Viktoár #244135 üzenetére
csak a szokásos, a kezdő és a vas ligából kell valahogy kikecmeregni utána teljesen élvezhető volt tavaly az ezüst/arany és sokkal balanszoltabb csaták voltak.
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Djuree
félisten
válasz Viktoár #244160 üzenetére
ki játszik 5-ös tankkal? free-ből kihuzgálom min. 7-ig ha új ág van.
de a tonnányi bónusszal pár csata és megvan az xp. főleg ha van még 5x xp-d tartalékban, meg a napi 5db 3x xp ha van prémed, egy jobb csata után 10k xp megvan...régen semmi ilyen nem volt, simán tier1-től kellett húzni...valahogy az emlékezetesebb maradt.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Warton
őstag
válasz Viktoár #244160 üzenetére
Az 5-ös TD-t átugrottam, tegnap a 6-ossal mentem pár kört. Nem lettünk barátok. Nagyon elszoktam már a toronynélküli TD-ktől. Azt látom, hogy armor nincs, sebesség nincs, a löveg viszont iszonyú pontos. Úgyhogy az aiming devicet le lehet cserélni ventsre (esetleg csigaszemre, ha valaki ácsorgás közben nagyon szeretne mindent látni), a töltésgyorsító mellé, harmadik eszköznek pedig a turbó való, szerintem.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
popey37
addikt
válasz Viktoár #244230 üzenetére
nem vagyok tütelmetlen,mentem vele összesen 10 csatát, a lassu töltésidö, a lassu löszer, nulla páncél, nulla álca, szoval minden ellene szol. egy tárbol a löwébe sebeztem összesen 170 hp-t goldal közvetlen közelröl szemböl.
kitárazol és utána meg menekülsz, már ha tudsz és nem lönek szarrá. mesziröl hatástalan az ágyuja, több mint 3 sec a szükülés, mintha artyval lönék, komolyan mondom. és egy miliméter mozditás után szétesik a célkör.szoval ilyenbol már van a garázsban pár darab: lorr, gsor fosB és fos 155.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz Viktoár #244233 üzenetére
én azt nem értem ezeknél a játékosoknál, hogy mi készteti a játékra? vagy csak ugy puffogtat oszt vagy talál vagy nem?
hát azt gondoltam, kicsit jobb lesz de a cobrának a sebességén és forgási sebességén kivül más pozitivumot nem tudok megemliteni. mindegy, végtelenül visszaállithato, a gyüjteményben elfér a többi mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SSD kibeszélő
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- Apple asztali gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest