Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Angel1981 #63215 üzenetére

    Mi az hogy népszerűség alapján nyirbálni? Ne játszanak vele a zemberek?

    Bár szerintem ha nerfelik, akkor nem a népszerűség miatt, mert ez egy ilyen tévképzet, hogy sok a hellcat. Pont azt figyelgettem, hogy m6, is, kv1s is több volt, mint hellcat. Komolyan érdemes nézni, hogy régebben a wn8 előtt valóban nagyon sok volt ráadásul pro játékosokkal, mert húzták a wn7-t vele, de ez már régóta nincs így.

    A wn8-ban ugye kézzel felvitték neki a cél sebzést nagyon magasra, hogy ne lehessen vele statot húzni és ez olyannyira sikeres volt, hogy innentől eltűntek róla a pro statpadderek. A karakterisztika miatt ráadásul a kezdők vagy gyakorlatlanok nem is tudnak vele jól menni, úgyhogy annyit érnek el a nerfel, hogy a kezdők még jobban utálni fogják, a pár műkedvelő, mint én is, meg eladja és nem tartja meg szórakozni.

    Hogy mást ne mondjak, a hellcat király EJ is már nagyon régóta nem ment vele. Bele szoktam nézni a stream-jébe, nem mondom, hogy állandóan azt lesem, de a wn8 előtt mindig volt hellcat, azóta én egyszer sem láttam nála, maximum néha-néha mehet vele és pont akkor nem nézem. Ha jól emlékszem írta is, hogy nem megy vele, mert lehúzza a wn8-at. Megnéztem neki a sebzését és hiszen "csak" 1900 vele és a wn8 target meg 1500-1600, az ő szintjén ez már stat rontást jelent :) Inkább megy a chaffee-val 10e feletti wn8-kat...

    (#63218) Bingisz a su152-vel is he-t illik lőni vagy még inkább aranyat, az is kompromisszumos tank és simán elfér tier7-ben, nem látom, hogy nagyon lemaradna tőle a kv2. A töltésidő ott is horror, ráadásul az egy TD, tehát elvileg gyorsabban tölt azt is figyelembe kell venni. Kicsi rof buffot neki, aztán hajrá a tier7-ben, oda való az az ágyú.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák