Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz dfsz34 #62250 üzenetére

    Na már én is hozzászólók a regényedhez:

    A tegnapi replayedet megnéztem, nekem lenne még néhány hozzáfűznivalóm:
    Mivel lassan céloz a vk, ezért egy sokkal nyugodtan sniper stílust követel meg. Amit csináltál, rángattad az ágyút, nézelődtél sniper nézetben, az egy FV215b-nél oké, mert nem esik szét a célkör, de itt nagyon sok lövést elhibáztál emiatt, kulcsmomentumokban is, mint a SU-100 elleni meccs.
    A SU-100-ra rá kellett volna rongyolni, egy lövést kaptál volna és ennyi, az arty valszeg nem lő oda, mert fél a teamkilltől.
    Autoaimet használj gyakrabban, szintén pontosság miatt, elhasználtad a goldlőszert a T-34-85-re, ott simán tudtál volna autoaimmel célozni, mert kb mindenhol átvitted volna, ugyanígy a Cromwellnél és az artynál, plusz nem kell snipernézetbe szűkülni, tudsz máshova figyelni, stb.
    A GW-t meg bárhogy máshogy csinálhattad volna, csak ne így. :D Koncentrikus körben, egyre közelebb kellett volna hozzá menni, folyamatosan mozgásra kényszeríteni. A cikkcakk azért nem jó, mert baromi nagy a gun arc-ja, simán becéloz, nem tudsz elég nagy cikkcakkvonalat leírni. Amúgy szép meccs volt, FV304-et remélem feljelentetted utána. :D

    A másikhoz: túlgondolkozod az egész játékot, kell az alapok ismerete (térképek, minden számadat) és utána rengeteg gyakorlás egy bizonyos tankkal. Most kb megkérdezted, hogy miért tudja egy másik ember gyorsabban lebringázni a 100 kilométert, mint te, pedig erre csak annyi a válasz, hogy ügyesebb, mert 10x annyit gyakorolt rá.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák