Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tudom, hogy még egy kezdő vok és csak kapisgálom a játék alap taktikáit, fortélyait de nekem az valahogy nagyon "kancsal" ami sok pályán megy.
    Vegyük a mai uccsó csatámat, Lakevillben. Egy zászlóra megy a játék ami ugye a városka közepén van. Mi a map aljáról indulunk. Kezdéskor a másik csapat szinte összes heavyje és vagy két TD-je elindul a hegy túloldalán a lehető leg messzebb a céltól ugye..... Értem én, hogy killre is megy a játék de azért mégiscsak a bázis elfoglalása a fő cél nem? Amúgy a mi csapatunk fő ereje besétált a városba és kb 4 perc alatt győztünk..... Igazából (szerintem) itt kéne eldönteni, hogy ez egy hentelős FPS, vagy egy taktikai stratégiai akciójáték (vagy mi :F )
    Azt is elég viccesnek tartom mikor egy csapat megy mondjuk 14-5 re és a 10 tank mint az őrült írogatja, hogy senki se foglaljon és megkergült hangyák módjára keresik azt az egy meglévő ellenséges tankot.
    Félreértés ne essék nem bírálni akarom a jelenlegi kedvenc (nem is játszom többel) játékomat, csak megérteni, mely takitkát miért és mennyire éri meg játszani......
    Azért írtam pont ezt a mapot mert az ellenfél ténykedése egyáltalán nem számít kirívónak vagy noobságnak, szinte minden ottani csatában ezt tapasztalom

    [ Szerkesztve ]

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák