Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Warton #217449 üzenetére

    Azért fikázta a tier 10 matchmakinget, mert tényleg cancer, ahogy működik. :) Ez a stream csak egy példa, másokat nézve is kiütköznek ezek a dolgok.

    Nem a tank hibája, de a jelenlegi metából ordítóan kilóg, winrate alapján az alsó harmadban van, a tank ász szintje 100 xp-vel az Object 277 és 60TP alatt és nem a skill cap miatt, városi pályán hagyományosan jobban teljesítenek, de ott is vannak már jobbak.

    Circonnak volt egy jó megszólalása ezzel kapcsolatban (ő nem is játszik tier 10-et, annyira szarnak tartja), mikor megkérdezték erről és azt mondta, miért játszana valaki egy lassú tankkal, ami egyik pályán nagyon jó, másikon használhatatlan, mikor blueprintekkel, boosterekkel ki tud húzni egy olyan tankot pár száz csata alatt, ami minden helyzetben jól működik?

    Jelenleg a játék irgalmatlanul gyors a korábbi állapotaihoz képest, rengetegszer dmg hajhászásba fordulnak a meccsek már az 5. perctől, mert eldőlt a küzdelem, csak a kérdés, ki mennyit tud sebezni. Az STA-1-et szabályosan lassúnak érzem a jelenlegi játékban a 45 km/h-jával...

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák