Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csigaboly

    csendes tag

    válasz kali #49641 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm a segítségedet. Mindent úgy állítottam be ahogy ajánlottad. Sajnos WiFi-n továbbra sem érek el áttörő eredményt. A kapcsolati sebesség ha a szobában van a router 867-et eléri. Ennek ellenére 160Mbit/s sebesség fölé a letöltés nem megy. (Digi és nem Digi speedteszt). Egyedül csak kábellel érem el az előfizetett sebesség közeli értékeket. Ha 2,4GHz-en csatlakozom, akkor is az elméleti 144 és hasonlók helyett 50 és 60 Mbit/s körüli letöltést érek el.
    Egy ismerőshöz elvittem a gépem, routerem. Ott az új UPC connect boxra csatlakozva az előfizetett maxot mértem. (tehát a laptop kártya oké). Majd csatlakoztattuk és beállítottuk a TP-link routert, majd ezzel osztottam a netet és így is mértem a rendes sebességet. Ennek örültem, mert így kizártam, hogy a routerem és laptopom akadna össze.
    Sajnos az otthonomban ez nem jön össze a digis előfizetésemmel. Csak kábelen mérem a jó sebességet. Lehet a lakás körülményei rosszak, nem tudom.
    Routert nem küldöm vissza, mert a gigabit LAN-ra szükségem lesz. Nem hiszem, hogy az Archer AC 1750 megoldaná a bajomat. Kissé lutri és 10.000 Ft + futkosás és póstát nem szánok rá. Kénytelen vagyok kábelen használni.
    Más ötletem már nincs.

Új hozzászólás Aktív témák