Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztyepadzso

    őstag

    válasz galocza #99460 üzenetére

    Tudom, hogy ez szajkózom itt, de mindenkinek ajánlom, így neked is, hogy a telegram nevű appot tedd fel-pontosabban annak a fork-ját az unigram-ot. Ott van pár nagy csoport, akik a 8.1- és a 10-el foglalkoznak. Ott megvan a 8.1 jailbreak is, amivel utána felteheted a programokat a 8.1-re is. De adnak megoldást a 10-re való frissítésre is, és szeritenm az 532-vel is lesz w10M-es tapasztalatuk.
    Ha a bolt hiánya jelent neked gondot, a 10 meg problámás lehet-1 GB RAM-od lesz, az rohadt kevés. regisztrálsz telegram-ra, a PC-re meg felteszed(ha W10/11-ed van) a Telegram/Unigram-ot, megkeresed a csoportot, és a Guide-ket megnézed (írják mindenhol, hogy előszőr olvasd el a nagyon érthetően megírt pdf utasításokat, ha a telefont jailbreakelni akarod), ott le lesz írva, atrán felteszed a WP SDK 8.0-t meg a 8.1-et amivel a Jailbreakelt telefonra a PC-ről fel tudod tenni az appokat-amiket a Telegram csoport mega-s tárhelyéről tudsz leszedni, több ezer játék és app van ott.

    szerk:
    Még annyit, hogy a telefon update nem áll le magától. letölti a dolgokat kérdés nélkülneked meg muszáj lesz feltenned őket. Azaz ugyanoda jutsz. Itt vagy teleszórod a saját tárhelyed(ami öntökönlövés), hogy ne tudja letölteni, vagy interop Unlockolod a telót, hogy a registry-ben kikapcsold a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák