Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sidorovich

    senior tag

    Sziasztok!

    Sajnos a jelenlegi Nokia 925-ös telefonom (amivel eddig teljesen meg voltam elégedve) kijelzője egy durva leejtés után berepett. Mivel már közel 2,5 éves telefon volt, így nem vesződnék a megcsináltatásával, új telefont készülök venni.

    Az egyik kiszemeltem a Lumia 950-es, láttam, hogy az ára már a legtöbb boltban beesett 100k alá, ami nekem a maximális összeg, amit telefonra hajlandó vagyok kiadni. :D

    Mennyire megy rosszul most a Windows Phone szekere? Megéri a 950-es, vagy inkább térjek át más platformra? Mindenhol azt olvasom, hogy a Microsoft befejezte a telefonok gyártását. Az OS-t még foltozgatja és támogatni fogja várhatóan éveken át?

    Sok elvárásom nincsen a szoftverek terén, lehessen jól böngészni, menjen a Viber/Facebook messenger, navigáció/BKK futár és a Spotify, kb. ennyi. Meg lehessen jó képeket lőni vele.

    Szerintetek van értelme még WP-t venni? Ijesztő ez a durva árzuhanás a Lumia 950-esnél a jó hardver ellenére, mintha minden bolt csak szabadulni akarna tőle. :F A VIP Phone kínálatából pedig már el is tűnt a sima fekete változat.

Új hozzászólás Aktív témák