Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz turbulencia8 #83999 üzenetére

    Az, hogy esik a 950 és az Xl ára is a béka segge alatt van, pont a fent leírtaknak köszönhető, mert a kutyának nem kell már, persze ebből a szempontból, aki még beruház egy ilyenre jól jár, de amikor eladásra kerül sor, kb fizetni kell érte, hogy elvigyék. Ez viszont szomorú, mert a 950 (XL) benne lévő hardverek miatt már megkellet volna állnia ennek az áresésnek, de nem...esik tovább,
    Ez pont olyan, vagy hasonló, mint anno az omnia 7, az is egy vagyon volt 160 ezer 2010-ben, 1 év múlva 40-ért alig bírtam itt eladni. A 950 XL 1 év után szerintem beáll 60 körülire, a 950 meg 35-40-re. A 75 ezerért vett 650 ára meg máris vicc kategória.

    A skype-on, mi mindig videó telefonálunk, ami az egyik legstabilabb ebből a szempontból, ezt az általad már sokadjára reklámozott és egyébként nekem is feltelepített whatsapp-pal nem lehet megtenni. A másik, hogy szinte az egész család olyan számlás előrefizetésben van, hogy bárki, bármikor ingyen beszélhet, tehát emiatt sem lép előrébb a whatsapp sem skype és viber etc..., mert a normál mobil hanghívás és a netes hanghívások közötti minőség azért elég messze van még egymástól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák