- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
neczus
tag
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/fitbit-tracker/af1e2d65-5004-449b-a967-ac7c67c47493?signin=true
Valaki be tud jelentkezzni ezzel az appal?
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
"Néhányan arra gyanakodnak, hogy a Microsoft inkább minőségi szempontokat részesít előnybe, nem mennyiségit. Nem akarnak ilyen téren versenyezni az Apple alkalmazásboltjával, ahol már 800 ezer alkalmazás van." - Index
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
őstag
Van olyan program, ami a szokásos Wifi, 3G, BT, repülő mód mellett/helyett a hangokhoz navigál el?
-
legiaap
félisten
És csak nem jött ki a N.O.V.A. 3 még....
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Most komolyan mondom bármi olyat mondok ami negatív akkor egyből azzal jöttök mit nyávogok itt és vegyek már iPhone-t. Hanyagolhatnátok már a témát.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
válasz legiaap #8811 üzenetére
nezd, amikor egy user a-tol z-ig leirja, hogy mik az igenyei, mire kellene neki az adott telefon es ennek ellenere ketszer is olyan keszuleket vesz egymas utan, amik ezeket az igenyeket nem teljesitik, akkor ne mi legyunk mar lebaszva, hogy miert merunk olyat irni, hogy vegyel olyat, ami neked megfelel.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #8811 üzenetére
Ne kapd fel a vizet, de igazuk van. Csupa olyan dolgot vársz amit itt nehezen vagy egyáltalán nem kapsz meg, míg van platform ahol ez sima ügy.
De amúgy tényleg nem értem. Miért nem veszel tényleg egy iPadet, mindent megkapsz rajta, amit hiányolsz alkalmazás terén, főleg a sok a játékot, jó minőségben, stb.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
félisten
Bakker most tudjátok miről beszéltek???
Egy egyszerű kijelentést tettem, hogy nem jött az ezelőtti hétre beígért játék. Hogy jön ide az elégedetlenség?
Mikor említettem meg utoljára az iPhone-t??? Direkt nem is beszélek róla, de ti már úgylátszik olyan okosak vagytok, hogy tudjátok nekem mi a véleményem az egészről és mondhatok ezek után bármit én akkor is a szemetekben az örök elégedetlen leszek.
Gondolom a usert meg rám értetted. Mi az hogy az igényeim ellenére kétszer is ezt a rendszert választottam. Tudod, te egyáltalán miért váltottam?
Nem rendszer hiba miatt, hanem készülék hiba miatt.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
válasz Mister_X #8818 üzenetére
Ugyan semmi közöm a keresetéhez, de szerintem Londoban élve és dolgozva nem hiszem, hogy egy ipad3 ára (£399) nagyon megközelíti az éhenhalás állapotát. Persze, ott sem olcsó, csak máshoz kell viszonyítani.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
SpongyaBob
veterán
Ez a Nokia számlálók is egy kalap fos lett. Kb. két hetente fogja magát és lenulláz mindent, már unom. Így semmi értelme.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Dzsosy
senior tag
válasz SpongyaBob #8822 üzenetére
Nálam és a családban a további 3db wp7-es telefonnál is tökéletesen működik.
-
savoo
addikt
Barátnőm L800-án is ugyan ezt csinálja.
-
-
zoo8800
veterán
Nekem nem nulláz, jól mér. A frissítés után voltak gondok csak.
rip and tear, until it is done
-
ati1993
csendes tag
válasz SpongyaBob #8825 üzenetére
Most tettem fel lumia 800-ra kár hogy ha lezárom a kijelzőt nem működik , csak ha elinditom a menüből
-
savoo
addikt
válasz SpongyaBob #8825 üzenetére
Izé, azt ugye tudod, hogy ennek semmi köze a Nokiához?
-
SpongyaBob
veterán
-
savoo
addikt
válasz SpongyaBob #8835 üzenetére
Konkrétan így semmi értelme, hogy alkalmazást kell elindítani hozzá..
-
Воланд
titán
válasz SpongyaBob #8837 üzenetére
igen, de csak a nokiakon.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lacpac
őstag
Holnap mutatnak be pár készüléket, azokon már a friss wp fut.
Adatforgalom számláló, rádió, a lockscreen is benne lesz.
Az adatforgalom számlálóról teszek fel képet holnap du, vagy este. Nem tudom, hogy menyire pontos, nem használom az adatkorlát opciót, mert korlátlan netem van.
(Valakinek megígértem, hogy dobok fel róla képet.) -
jeska
tag
Sziasztok!
Kéne nekem 1 kis segítség olyan alkalmazást keresek amivel látszik az idő anélkül hogy meg kéne nyomni a képernyő zár gombját,
meg esetleg még valami feladat/alkalmazás kezelő ha van esetlegKöszönöm a válaszotokat!!!
Az ember sohasem csak önmaga: inkább kombinációja mindazoknak, akikkel valaha dolga volt
-
pzstm
titán
Skype update jött
New and changed features:
increased chat reliability
increased call notification reliability
improvements in call reliability to phone numbersFixed issues:
Fix for occasional missing message preview in the recent conversations listSkype team also revealed that they are working on known issues like calls keep ringing when answered on a different device, or ended by the caller, video stops when the call is in the background, reading a message on Windows Phone doesn’t mark it as read on other devices, etc,
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 7.8 rendszerű Omnia 7. Rendeltem nemrég mobilnetet és van valami adatforgalom applikáció?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest