- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #8501 üzenetére
Csak azert mert a sok fanboy rerepitette
-
Drag77
senior tag
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Sn00PiG
aktív tag
-
Tybee21
senior tag
Szeretném resetelni L610-et, sajnos nem kapom meg rendszeresen az emaileket, és amikor csörög a telefon, akkor is van, hogy úgy lefagy, hogy hosszú másodpercek vagy lezárom a képernyő-vissza, akkor tudom felvenni, szóval azt hiszem besokkolt a rendszer.
Lényeg: A legkönnyebben, hogy tudom megcsinálni, hogy reset után kb. ugyanazok a progik és leginkább készüléktartalom legyen a telefonon?A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Tybee21
senior tag
válasz catroot #8506 üzenetére
Pontosítok a kérdésen... hogy tudok a legjobb készülék mentést csin., illetve arról mentést, hogy milyen programok vannak fent a készüléken?
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz Tybee21 #8507 üzenetére
Lumia 610-en nem nagyon tudsz.
Próbálj meg egy soft-resetet (hangerő le+kikapcsoló gomb 10 másodpercig).
Ha úgysem jó, akkor teljes HR (gyári beállítások). A progikat pedig egyenként vissza tudod rakni PC-ről a böngészős Store segítségével, ott benne vannak az eddig telepített appokNokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
-
Tybee21
senior tag
-
Sn00PiG
aktív tag
Azért nem teljesen, nekem pl a dátumot mindig visszaállítja 2012 szeptember 1-re (és csak 2 gombos ).
Helyesen ez a folyamat pont középen helyezkedik el: normál újraindítás(kikapcs-bekapcs), soft reset (szoftveres újraindítás), hard reset (gyári beállítások v.)@Tybee21: próbáld meg törölni az email fiókot és újra hozzáadni. Nekem emailekkel még sosem volt gondom...
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Tybee21
senior tag
válasz Sn00PiG #8512 üzenetére
Kipróbáltam a soft resetet, de dátumot nem állított, az email fiók törlést többször megpróbáltam, de valameddig utána általában jó, utána meg megint nem akar frissülni... (volt, hogy a repülő mód be-ki is segített átmenetileg) Arra gondoltam hogy már besokkolt a sok felpakolt progitól a gyengusz kis hardver, vagy a szoftverben szemetelte tele magát a windows, mert minden nap az app deal és my appfree friss programjait felpakolgatom, majd törlés vagy épp nem.
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz Tybee21 #8513 üzenetére
141 app van fent a készülékemen, és nincs vele túl sok gondom - bár amióta felraktam az új FB Betat azóta 2x is durván fagyott, csak a soft reset segített.
Ha viszont alapból működik, aztán nem, akkor ott kapcsolódási gondok lesznek. Megpróbálhatod a Hard Resetet, de nem hiszem hogy sokat változtatna...Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Tybee21
senior tag
válasz Sn00PiG #8514 üzenetére
Folyamatos wifi mellett nem frissül, pedig onnan írok is, szóval működik (csak PC-ről), de HSPDA-s adatkapcsolat is rendben van, mert keresés gombra bökve bejön a bing....
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz polonic #8516 üzenetére
Most tényleg írjam le mindet?
Sok fotós, 9gag, Akinator, vagy 3 féle weather alkalmazás, cirka 40 játék, Appflow, Appdeals, Audiocloud, Cool Tools, Download5, Blink, Burton, 3 FB kliens, 5 Here cucc, Lumia Pusher, és még sorolhatnám...Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz polonic #8516 üzenetére
Csak a te kedvedért screenshotokban mutatom, lusta vagyok írni:
http://sdrv.ms/YzxgR3
20 screenshotra fértek rá (és még kicsit takarítottam is, hogy az oda-nem-illő elemeket leszedjem, nem kell rólam a negatív vélemény, és spoilerezni sem akarok bétákkal )[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz SpongyaBob #8520 üzenetére
Tárhelyellenőrző talán?
Egyébként a screenshotokon már kevesebb van.[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz daniel909 #8523 üzenetére
Sok ideig csinálja sajna, de amúgy is végszükség esetére tartogatom, ha valami nem lenne fent mp3letöltő oldalakon.
MP3 leszedésre ott az MP3 to library vagy a Download5, egyből berakja a zenékhez és nem 96 meg 128kbit, hanem hulkshare-ről vagy soundowlról 192-320kbit.[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz xperiasigi #8526 üzenetére
Nem, az MP3 to library nem youtube-ról szed le videót, hanem mp3 letöltő.
Felmész egy oldalra (pl. soundowl), rákeresel az MP3-ra és letöltöd a telóra. Ha ezt böngészőben teszed meg akkor ugyan meg tudod nyitni az mp3-at, de nem teszi be a zenéid közé - sz MP3 to library beteszi, ennyit tud...
A te célodra a YouMusic a megfelelő, az Youtuberól szedi le a hangsávot.
Viszont én nem szeretném a zenéket jutyúbról szedegetni, mert az baromi rossz minőségű lesz - ezért használom az MP3 to libraryt valami faja mp3 kereső/letöltő oldallal...Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #8526 üzenetére
Ne varialj anyit Siman felmesz egy oldalra, ami letoltheto verziot varazsol egy YT linkbol, es mindezt az UC browserrel teszed meg, es akkor mar ott is lesz a libraryban.
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #8529 üzenetére
De most mirt vetted meg ha ingyen is meg lehet oldani?
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #8531 üzenetére
Hat igy lenne, akkor meg is ertem, de nem hiszebb, hog kenyelmesebb lenne.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz dejaris #8532 üzenetére
Kényelmesebb. UC browser nem tud a háttérben letölteni, az MP3 to library igen. A UC browser nem kezeli le a soundowlt, mp3skullt és a sounddrainert sem
Másrészt pedig a UC browserben minden bizalmam elvesztettem sajna, böngészőnek alkalmatlan, azért meg nem tartok meg egy böngészőklienst hogy ezt az 1 célt szolgálja...
Az MP3 to library meg egyszerű mint a faék, és végzi a dolgát ahogy kell. Pont. (235Ft-ot pedig sajnálni egy ilyen funkcióért elég kemény, alternatívaként akár az Xbox Music is lehetne havi cirka 2 ropiért...)[ Szerkesztve ]
-
sanyi0627
senior tag
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz xperiasigi #8535 üzenetére
Figy, vettem egy közel 180ezres telefont, majd pont azt az 5ezret fogom rajta spórolni amivel tele lesz rakva minőségi alkalmazásokkal...
Egyébként nem költöttem túl sokat, nem hiszem hogy 5k-nál többet költöttem volna (a screenshotokon van olyan, ami csak trialban van felrakva, elég az alapon), viszont van néhány olyan alkalmazásom, aminek az ingyenes alternatívái, hogy is mondjam, nem épp a legminőségibbek...Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
xperiasigi
őstag
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #8543 üzenetére
En az akkoriban 40-ert vasarolt Optimus7 melle vasarolgattam ossze 20 rugonyit
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz xperiasigi #8543 üzenetére
Tudom, Androidon nem szokás vásárolgatni, de mivel alkamazásfejlesztéssel is foglalkozom (nem, nem fejlesztő vagyok, hanem projektmenedzser), ezért én megbecsülöm ennyivel a többi fejlesztőt. Van olyan, hogy triallal is ingyenes az app, de megveszem, mert megérdemlik.
Pl. a Weatherflow egy baromi jól támogatott, gyönyörű kliens, faja csempével és lockscreen funkcióval. Lenne vagy 60 másik weather app (köztük a mienk is), rahedli ingyenes köztük, de én mégis inkább ezt vettem meg még anno az Omnia7-emre, és azóta sem bántam meg.Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
xperiasigi
őstag
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz xperiasigi #8546 üzenetére
Te olvastad az utolsó hszem?
Omnia7-en vettem meg a Weatherflowt (WP 7.5), és most is használom, mert érvényes rá a licensz. Szerinted a Microsoft meg merne lépni egy olyat, hogy egy frissítés miatt elbukjon egy vásárló egy licenszt?
És mielőtt többen hőbörögnének a WP8 nem update, régi telefonokra nem is kapod, ráadásul innentől menni fog minden a következőn, mivel elvben ugyanezeken az alapokon fog nyugodni a rendszer...[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz xperiasigi #8548 üzenetére
Van olyan, hogy nem egyezik a WP7-es és a WP8-as alkalmazás, de ez viszonylag ritka. Csak ilyen esetben kell újra megvenni a korábban már megvett app-et.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
legiaap
félisten
A WP Central oldalán írták frissült a HERE City Lense. Mivel nem jelzett felmentem a telefonommal a Store-ba, és ott meg azt írja, hogy nem támogatott a telefonomra...
Ez a WP mindig tud meglepetést okozni, de azért meglennék a meglepetések nélkül is.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest