- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ribery22
tag
Sorozatos appokkal most mi van?
Series Fan: egyfolytában kilép, szinkronizálni sem tudja az új részeket, mert előtte hibát dob
Televisionary: Csak két sorozatot hajlandó letölteni a szikronizált trakt-ból
WPtraktverview helyett kilép.Lumia 620-hoz tud valaki értelmesen működő, ingyenes alternatívát. Fizetős nem jó, mert remélem egyszer a Series Fan megjavul.
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
ribery22
tag
válasz Freddycom #9613 üzenetére
Köszi, de ez sajnos nem szinkronizál a Trakttal nekem és most nincs kedvem kézzel, minden egyes megnézett részt bejelölni, bár lehet, hogy csak én vagyok béna... Nem törlöm, ha lesz kedvem, akkor beleviszem a megnézett részeket.
mukibuci: nekem ha rábökök bármelyik sorozatra, akkor információk helyett kilép. Elkezdi behozni, kb félig befordul, aztán kilép
-
legiaap
félisten
ProShot frissült WP8-on.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Dzsosy
senior tag
Barátnőm Lumia 610-e ennyinél járt, amikor egy kedves rokon véletlen kikapcsolta a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Mivel, milyen apokkal lehetne feldobni a kezdőképernyőt?
-
saiyajin
senior tag
Nekem most 29 napnál tart a Lastbootuptime szerint, viszont a wpuptime nevű programmal valami lett, mert egy darabig mindkettő ugyanazt mutatta most pedig ezt:
Minuszban mutatja az időt, és visszafelé számol.
Ja, és ha minden igaz 23-án lesz egy rebootom.[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
-
Lall
veterán
-
legiaap
félisten
A WeatherLive működik valakinél?
Nem tudok hozzáadni location-t...
Se 920-on, se Radaron nem műxik.Dinter: bocs elkerülte figyelmem
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Dinter
addikt
Jdb for Facebook eddig a legjobb fb app nekem
legiaap: fentebb írtam hogy nekem sem megy 620-on
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
válasz Aakisan #9631 üzenetére
Szerintem nem fog újraindulni a telefon, csupán a program hülyült meg. Kár érte, nem tudom mi lelte, pedig már örültem, hogy na ez végre egy korrekt program.
WeatherLive-ot én is kipróbáltam, de ugyanezzel a hibával találkoztam, így uninstalláltam.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #9618 üzenetére
hasonlóan jártam 16 nap után
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
enginev3.0
félisten
Egész jó, csak az a baj hogy ha megnyitok egy képet, és esetleg megnézem hogy kik tetszikelték, és vissza akarok lépkedni a kezdőlapra, úgy hogy ne az elejétől keljen újra kezdeni az "olvasást" akkor 2-3 visszalépés után kiírja hogy kiakarok lépni a programból? ahelyett hogy visszafelé lépkedne, és ez elég zavaró, hogy nem tudom a kiírásokat olvasni tovább, hanem az elejétől kell kezdeni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
br4adam
aktív tag
na megvettem a rayman jungle runt. egy óra játék után azt kell mondanom, hogy megérte. szép grafika, jó zenék és játékmenet. akcióban érdemes lesz lecsapni rá.
-
ribery22
tag
válasz mukibuci #9619 üzenetére
Újraraktam a WPtrak-ot, így már működik tökéletesen.
Televisionary: továbbra is csak 2 sorozatot jelenít meg
SeriesFan: első kilépésig jó, aztán újra rossz. A régi back-upot még lehúzza, de újat már nem tudok csinálni.
TVShow: hiába kapcsolom össze a trakt-tal, nem hajlandó szinkronizálni. Nem is tud?Tegnap frissült nálam az AccuWeather, és már ez is hajlandó kiírni mindent a záróképernyőre.
-
Nundee K.
tag
válasz marion1 #9640 üzenetére
Olvastam én is, hogy másnak is problémás az app, főleg a location setup nem megy sokaknak.
Talán azt kellene megpróbálni, ha nem megy a helymeghatározás a gps bekapcsolásával, akkor manuálisan be kell pötyögni az aktuális tart. helyet és utána működni fog (jó eséllyel).
Én L800-on (7.8) használom megelégedéssel, ellenben a paid AAA Weather és a Weather Flow mindig szarakodik (ezek vannak még a telómon).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs