- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Frissült megint a Facebook beta
-
marcusa
addikt
Én tudok onnan telepíteni programot, meg is találja, csörgeti, zárolja ha kell a telót, és nekem meg is jön minden értesítés, bár nekem nincs facebook fiókom, de viber, skype, gtalk(fim chat progi) mindig időben jeleznek.
Egyedül a gtalk progival van olyan problémám, hogy ha jön az üzenet, és idő közben átmegyek gépre folytatni a csevegést akkor már telóra nem jön az értesítés - ez még nem is lenne baj- de elmegyek a géptől és nem zárom be a csevegő ablakot, akkor a telóra addig nem jön meg az újabb üzenet, amíg onnan nem írok egyet, onnantól megint megjönnek zárolt képernyőnél is...
(#8450) dejaris Az elején nekem is ezt csinálta, a hotmail-es címemre küldte a linket, akkor azt csináltam, hogy töröltem a telót windows live-ról, majd újra hozzáadtam, azóta működik, mostmár ha megveszek, vagy telepítek valamit, akkor nem email jön, hanem csak megjelenik a progi listában és elkezdi telepíteni.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
negyedes
addikt
válasz legiaap #8429 üzenetére
betava igen, az elozovel nem, de erdekesekent: baratnom l800-an jonnek a regivel is.
toast es tile count van, meg is lepodtem hogy minden jon. kb 10-20 masodpercre ra mire megjelent a bongeszoben.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
dejaris
addikt
válasz marcusa #8452 üzenetére
Es hova a bubanatba rejtettek el ezt a funkciot? Most latom, hogy nekem ket telefonom is ott van...
Na megvan
De ezt elolvasva nem tetszik:
Ha eltávolítja a telefont (Pure) a Saját telefon szolgáltatásból, nem fog tudni alkalmazásokat vásárolni az interneten és a telefonon, később pedig csak a gyári telefonbeállítások visszaállítása után veheti fel ismét a készüléket a szolgáltatásba. Biztos, hogy eltávolítja a telefont?[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Most néztem az ingyenessé tett Angry Birds-t. Nem értem mi baja egyeseknek a WP7.8-cal, az AB kb 3 tízedmásodperccel előbb indul el egy Omnia W-n, mint az i4S-en.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
-
catroot
veterán
Másnál is szórakozik a webes telepítés vagy csak engem szívat állandóan?
@negyedes
Jár a virtuális pacsi, hogy ilyen korlátozás van.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
xperiasigi
őstag
amúgy szerintem az elég gáz hogy a BB 10 rendszerre megjelenés után 2 héttel volt instagram..de komolyan eladtak eddig menyit?2-3 milliót?Akkor wp-re (amiből 20 szor enyit minimum) nehéz lenne?
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
Blyan
félisten
válasz xperiasigi #8476 üzenetére
20ennyi? Eddigi összesen nem fogyott 40 millió ebben biztos vagyok.
Szerk:
Bazz, utólag nem ér szerkeszteni.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
Minek az a sz.r instagram?
-
xperiasigi
őstag
2x20 40
amúgy jó...de akkor is kib*aszásnak érzem..nekem pl nem nagyon hiányzik az tény habár jó lenne megnézni a rokonok és haverok fotóit amiket felraknak...a másik meg a hozzá állás ehhez..hogy a 10napos rendszerre sikerül felrakni egy "kicsit" híres app-ott. itt meg erre nem képesek..de lehet én kényelmesedtem el az ios mellett..
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
catroot
veterán
válasz xperiasigi #8479 üzenetére
Ha van profilod és csak nézegetni akarsz, akkor rakd fel ezt.
-
catroot
veterán
válasz xperiasigi #8481 üzenetére
Én betudtam vele lépni gond nélkül. Persze a feltöltés nem működik.
-
savoo
addikt
Mondjuk tudtommal BB-re sincs hivatalos Instagram kliens, csak az Androidos "port". Félmegoldás van WP8-ra is, Instagraph "személyében", plusz érkezőben van egy másik kliens is.
-
catroot
veterán
-
savoo
addikt
válasz xperiasigi #8485 üzenetére
Hiába tűnt annak, ha nincs rá hivatalos kliens.
-
legiaap
félisten
Honnan veszed, hogy van BB-re instagram?
Én nem látom sehol sem: [link][ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #8494 üzenetére
Itt mindenki akart
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #8496 üzenetére
Mikor kijott az uj BB vonal mindenkinek erre folyt a nyala az off topikban. Tudo mi izgulunk, a keves funkciora es appra
-
xperiasigi
őstag
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #8499 üzenetére
De szifonhoz nincs billentyuzet, en a Q10-re izgulok, ranckremkent is isteni volt, hat akkor telefonban
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest