- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venn
tag
válasz ugronandras #30492 üzenetére
Piston 3 Ez tökéletes
-
Partyface007
őstag
lehet volt már de most találtam ezt az ftp server-t, egyszerű mint a faék de tökéletesen teszi a dolgát bekapcsolt lock screen alatt is
-
ferrari1
őstag
-
MKLS
aktív tag
The future of HERE on Windows uncertain but existing users will be able to continue to enjoy it
Most akkor nem tudom, merjek bizakodni?
Mi számít existing user-nak? Nekem van most 8.1-en, ha frissítek akkor marad az app és használhatom? Mivel store "már megvan"-nak érzékeli ezért esetleg majd Win10 (nem Insider) + hard reset kombó után is elérem store-ból?
Értek angolul, de nem teljesen világos a cikknek ez a része.[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Konkrétan a Store-ból jelenleg nem lehet letölteni (sysapp pusher-rel sem, most próbáltam), de ha a telefonon fent van, akkor működik.
Amúgy meg a Win10-ben létező Maps teljesen jól használható autós navigációra (most próbáltuk 950 XL-en, amin nincs Here), legalábbis nem rosszabb ilyen téren, mint a Here Drive.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
consono
nagyúr
válasz btudos #30507 üzenetére
Ezzel egyetértek, én már teljesen átszoktam rá egy dolog miatt: tudja, szinkronizálja a címeket, amikre a desktop W10-es Mapsben rákeresek.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tyan
senior tag
A következő problémába futottam bele: A youtube videókat a Tubecast ingyenes változatával szoktam megnézni a Lumia 530-as telefonomon. Amikor a Tubecast van előtérben, akkor olyan, mintha a hang "csőben" szólna, majd amikor lejátszás közben másik alkalmazásra váltok vagy csak úgy simán a főképernyőre, akkor a hangok "kinyílnak", sokkal szebb lesz a hangzás, a mélyek, a magasak normálisan hallhatóak, minden a helyén van. Megoldható valahogy, hogy a Tubecast alatt is ilyen legyen a hangzás?
-
MarQs
senior tag
myAppFree ingyen játék, ma, még egy darabig: ABYSS
Itthon eddig 5 csillagos...[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
Bogyi007
veterán
Francba! Lemaradtam róla....
Ingyenesnek van írva még Ms oldalán de a Store felületen már 980 forintot kér érte...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ferrari1
őstag
Köszi az eddigi válaszokat! Lenne még kérdésem. Budapesti BKV menetrend láttam van több is. Jól működnek? Frissül az adatbázis rendesen? Nem itt kellene feltennem a kérdést, de hátha: érdemes még 830-at venni?
-
ferrari1
őstag
válasz lugosi #30527 üzenetére
Semmi. Meglévő másik kettő telefonom mellé venném kipróbálni a mostani WP rendszert. Ebben az árkategóriában gondolkodok csak, és ehhez képest a jobbikat szeretném megvenni.
Zsolt_72: Igen a méret. Majdnem akkora mint a Nexus 6 és az meg van. Kicsit nagy. Szerintem 830 lesz!
chipesz: Ez is az lenne, fehérben
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Megvan. 830 lett a választott és már bele is futottam az első "hibába?" Akármelyik BP menetrendet használom a járatok indulási idejére azt írja, hogy "a mai napon nem közlekedik" . Érdekes, nincs tömegközlekedés ma? Valami megoldás erre esetleg létezik?
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
SoundCloud kliensnek ki mit hasznal?
En az AudioCloud nevü appot hasznalom, teljesen rendbe is lenne csak epp a desing nem igazan jön be.
Probaltam ezeket:
SoundCloud+ (folyamatosan reklamokat dobal)
Nimbus Music+ (nagyon jo design, de nem lehet idörendbe rakni a zeneket, es kevesebbet is mutat 1-1 elöadohoz mint az audiocloud)
Valami numbus music szinvilagu audiocloud tudasu appot keresnek...ha esetleg valaki talalkozott ilyennel ne tartsa magaba.
-
-
zzz03
őstag
válasz Mr. Nimbus #30537 üzenetére
kiprobalom köszi
-
ferrari1
őstag
A menetrendek továbbra sem működnek sehogyan sem. Valakinek sikerült munkára bírni őket?
lugosi: Semmi baj, kipróbálom, ha nem megy nem megy. Nem esek bele a kétségbe Van mellette két jól működő rendszerem, de még semmit sem mondok a WP-ről! Valószínűleg az alkalmazás és az adatbázis közti kommunikáció a hibás, nem a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
W10/W10M felhasználók, csekkoljátok le a Storeban a zenei akciókat.
A 10 legnépszerűbb album 2015-ből ingyenes -
egykori
őstag
válasz ferrari1 #30542 üzenetére
"Valakinek sikerült munkára bírni őket?"
Nekem elegem lett belőle, és azt hiszem, végérvényesen letöröltem! Már egyszer letöröltem, nagyon szükségem lett volna rá, de mindig minden járatra azt írta ki, hogy ma nem közlekednek.
A BKK futárt elég jól belőttem magamnak - ez mindig működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Androidos tablet topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- BestBuy topik
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest