Új hozzászólás Aktív témák
-
zöld drazi
csendes tag
Sziasztok,
ez igaz?"Ha már Moliplayer:
tényleg igaz az, hogy lejátszás előtt átmásolja az sd kártyán lévő filmet a belső tárhelyre?(gyakorlatilag lejátszás előtt átteszi a filmet a belső tárhelyre lejátszás után pedig törli) Mert ha ez így van akkor sajna többünknek felejtős..."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Alexios #15201 üzenetére
ó, az király, az nekem teljesen jó, utáltam, ha a fácse bizereg. majd ha meg akarom nézni, előveszem, droidon is így használtam, ez király.
egyetlen kérdésem maradt egyelőre: ez mail esetén is így van? mert ott mondjuk bajos lenne
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz Alexios #15204 üzenetére
pazar, köszönöm
jockas:
passz, az üzemidő nekem elegendőnek tűnt mobilaréna alapján. naponta töltöm a mostani desire x-et is, ha durva napom van, megesik, hogy kétszer is. igazából nem feltétlen kéne nekem 820, az 520 is elég lenne, amit hiányolok belőle az az előlapi kamera a skypehoz, illetve a vaku elég fontos nekem. itt kb ki is merül. az 1080p videó nem baj, ha van, de igazából ez annyira nem érdekel, hogy nagyon. szóval 620-tól felfele már teljesen jó nekem minden. akku szerintem kielégítő lesz mindegyikben.
-
pushalias
addikt
Nokia is beállt a SongArc mögé. A hónap végéig még ingyen lehet kapni.
-
hoffman_
nagyúr
kicsit rookie kérdés, de a kereső nem hozott eredményt. mit jelent az, ha egy storeban lévő játék xbox címkét kap?
-
Воланд
titán
-
Boonen007
őstag
Frissült a Nokia Extras + Info !
-
Boonen007
őstag
Átraktam US régióra a telefont, kikapcsoltam a helymeghatározást a dátumnál mind a két cuccot kinyomtam így engedte. (Már mindennél ami nem megy ezt szoktam+proxy ha kell. )
-
hoffman_
nagyúr
válasz DaveHutt #15220 üzenetére
köszi a tippet a driveot szerettem, de elég hamar elkezdett bugolni, szóval marad a skydrive meg a dropbox. a skydrive webes felülete nagyon tetszik, csináltam ma accot, kíváncsian várom. vagy egy 620 vagy egy 820 fog befutni, majd mikulásra kiderül.
-
pethYeti
addikt
Van olyan dropbox kliens ami legalább annyit tud mint a skydrive? Tehát automatikus feltölti a képeket, beépül a képek hubba stb?
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
-
xxSanchez
őstag
-
batai15
félisten
Hi! Valami jó fajta szótár(eng-hun) mondanátok? Köszi
-
pethYeti
addikt
Frissült a Cut the Rope... el is vesztette a mentésemet.
-
Sz7Cs
aktív tag
November 28.-án jön ki a Fifa 14 Ultimate Team alkalmazás Windows 8 Phone-ra !
-
SPF
senior tag
Most lesz 1 éves a L800-am. Mikor megvettem, egy gmail-es e-mail címet adtam meg a telefonnak először. Most szervizben volt a telefonom, töröltek belőle mindent, és mivel a gmail már nem szinkronizálja a névjegyzéket, ezért most egy outlook-os e-mail címet adtam meg indításnál. Azok a játékok, amiket megvettem a gmail-es címre, azokat elbuktam? A windowsphone.com-ra is a gmail-es címmel voltam regisztrálva, és ezzel a mail címmel vettem meg pár játékot...
-
DaveHutt
őstag
A gmailes címmel tehát regisztráltál egy Windows Live accountot. Lépj be vele az account.live.com-on és add hozzá elérhetőségnek az új email címet, majd állítsd be az új outlook-os emailt elsődlegesnek, utána törölheted a régi acc-ból a gmailes címet. Ezután használhatod a régi accountot új emaillel. Megmaradnak a régi programjaid is.
Viszont a telefont sztem utána húzd újra, hogy biztos a jó accountot használd ( a régit).
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
Értem, nem tetszik neki, hogy már használod ezt az aliast. Ez esetben új hotmail fiókot kell létrehoznod, maradsz ebben az accountban, és belépsz az outlook.com-ra. Ott tudsz létrehozni ehhez az accounthoz hotmail címet. Majd ezt adod meg elsődleges aliasnak.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Köszi!
-
Hammy
tag
Ingyenes: Portals 2D
WP7.5 és WP8
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok