Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Frissült az Asphalt 7.
WP8!
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Veszélyhelyzeti Tájékoztató Rendszer WP-re még nincs kint, de lesz(7.5-re is?!).
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Aakisan
senior tag
windowsphone.com on lehet paypallel vásárolni?
-
mindthecrap
aktív tag
hali, nálatok nincs olyan gond hogy a hivatalos facebook alkalmazás minden nap teleszemeteli a hírfolyamot szülinapi köszöntésekkel? egy általános iskolai volt osztálytarsamnak is akivel sosem érintkeztem facebookon ha szülinapja van mind a 100-150 köszöntését kirakja hírfolyamomra, olyan ismerőseiét is akiket én nem ismerek... marha idegesítő.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
StarKiller89
senior tag
válasz mindthecrap #15304 üzenetére
1-2 napja nálam is ez van, vmi hülye bug ez
| Samsung Galaxy S23 |
-
schumy1
aktív tag
Jó lenne ha lenne olyan autós játék mint androidon a real racing. A napokban láttam és nagyon bejön.
Olyasmi mint pc-n a toca azt hiszem. -
Buster17
addikt
Van olyan WP alkalmazás, hogy WIN8-as gépen lévő fájlokat meglehessen nyitni a telón?
-
SpongyaBob
veterán
Most csak 235 Ft Zuma (710 helyett)
WP7 és 8.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
MODERÁTOR
válasz SpongyaBob #15317 üzenetére
végre
wp8-on 1 giga kell hozzá? mert az 520 votl kiválasztva a store-ban és nem akarta az igazat
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Laurh
aktív tag
válasz mindthecrap #15304 üzenetére
Ugyan ez a problémám sírni tudnék. Délután elkezdem nézegetni az alternatív fb klienseket.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
sutyesz96
őstag
Valaki tud alternatív megoldást internet explorer helyett? (htc 8s)
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
tisti1965
aktív tag
Sziasztok
tudtok ajánlani valami szupi fb appot?előre is köszönömLumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
sutyesz96
őstag
válasz SpongyaBob #15321 üzenetére
Jók? Használhatóak? Melyik a legjobb?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Lall
veterán
-
btudos
nagyúr
válasz sutyesz96 #15327 üzenetére
Nem viccnek szantam, egyik se tud olyan gyors lenni, mint az IE, es feluletre is a gyari megoldas a nyero, bar ez utobbi szubjektiv. En is kerestem anno alternativat, de egyik sem tudott olyan stabilan es gyorsan mukodni mint az IE, igy kenytelen voltam megbocsatani az IE hibait.
Egyebkent visszaolvastam, nem szoktam csak ugy belepofazni a temaba, ha nem tudom mirol van szo Amugy most mar megkerdezem, mi a konkret gondod az IE-vel?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
tisti1965
aktív tag
-
negyven2
veterán
'Grand Theft Auto: San Andreas' is going mobile next month
"No specific date was announced, but the game will be launching on several platforms in December, including Android, Windows Phone, and iOS..."
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
Воланд
titán
válasz negyven2 #15343 üzenetére
a selected windows mobile devices sajnos jelnetheti azt, hogy kiadjak windows 8.1-re meg rt-re, aztan csokolom.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
motoflug
őstag
Call reminder, illetve Swiftkey. Vannak-e WP megfelelői,ha igen melyek a legjobbak?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest