Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz dejaris #14750 üzenetére
Az endmondo-ról annyit, hogy valamivel több mint 4 óra alatt (túrázás közben) gyakorlatilag lezabálta az akksit, kb. 20 % maradt mindezt úgy hogy mindent kilőttem és a készülék egy Ativ S.
Szerintem ez azért annyira nem kiemelkedő..A runtasticot még nem próbáltam élesben.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
kaliber
aktív tag
válasz SpongyaBob #14751 üzenetére
lumia520 mindent levettem róla wifi, net, kijelző világitás minimumra állítva mert nálam állandóan megy a kijelző futás közben, hogy rápillantva lássam nagyjából mennyinél járok karpánton hordva kicsit nehéz lenne nyomkodni, 3és fél órás futásnál 100%-ról 20%-ra ment le, de előtte mikor nem foglalkoztam a beállítással már két és fél óránál lement ennyi. Teszt szeptember óta (Spar maratonra felkészülés) kb:20 alkalommal. Ami nagyobb baj hogyha adott szakaszon (pl:3km) oda-vissza futsz pontatlan a mérés, pl: háromszor oda-vissza 18 helyett volt hogy 19 km-t mért aztán próbáltam a netet kilőni hátha az kavar be akkor beállt egy szintre, de még így is téved egy-két száz métert, de körpályán pl: Velencei-tó körbe pontos volt 28.1km-t mért.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
trassher
addikt
Srácok továbbra is sz@r a naptáram. Bármilyen bejegyzést készítek a beállított időpont 1 órával visszaugrik.
Példa: Cad zh, kezdés 18:00, időtartam 2 óra. Elmentem, visszalépek a naptárba és már 17 óra van beállítva. Ez most mégis mi?Redmi Note 7
-
Clemi
veterán
válasz dejaris #14750 üzenetére
Az a 16% az a nagyon meriti az akkut kategoria nalam. Az endomondo fele ennyit eszik nalam. Jo volna tudni az ertekelo keszuleket.
Az említett értékelő én voltam és egy L620-on ment a program. Szerintem az a 16% egyrészt nem olyan durva, másrészt vegyük azt is figyelembe, hogy ezek a telefon által mutatott értékek néhány órára lebontva semmit nem jelentenek, csak valami viszonyításra jók, hogy kb meddig lesz üzemképes a telefon mielőtt töltési lehetőség lesz. Nagyjából annyira pontosak ezek az értékek szerintem, mint az autó fedélzeti computer-én a pillanatnyi fogyasztás.
A 16% azért annyi, mert az insider pro naplójára ránézve és az aznap délelőtti adatokat elemezve kb ennyire jöhet ki az eredmény. Tehát ment a zene, a GPS dolgozott, a program számolt, és közben folyamatosan 2 percenként szövegelt a program. Nekem az Endomondo is valami ilyesmi értékeket produkál. Jaaaaa és azt azért hozzáteszem, hogy valamiért teljesen más merülési ütemet figyeltem meg, 100-50 százalékos és 50-20 százalékos töltöttség között.Csak úgy érdekesség képpen, tegnap megint USB kábelen töltöttem fel a telefont, és addig hagytam rajta, amíg az Insider nem jelzett, hogy kész a töltés. A töltést 15.30-kor kapcsoltam le, és azóta eltelt 20 óra, az akku töltöttség pedig most 94%-os. Igaz a telefont nagyjából semmire nem használtam, csak ő dolgozott a háttérben. Ellenben ha most elkezdenék vele netezni, vagy játszani, zuhanna egy baromi nagyot ez az érték, ebben biztos vagyok. De a lényeg, hogy ez az akkuból energia fogyás dolog egyáltalán nem pontos szerintem.
-
Clemi
veterán
válasz kaliber #14752 üzenetére
lumia520 mindent levettem róla wifi, net, kijelző világitás minimumra állítva mert nálam állandóan megy a kijelző futás közben, hogy rápillantva lássam nagyjából mennyinél járok
De minek megy a kijelző? Az Endomondo is bemond mindent kilométerenként, de a Runastic akár percenként (vagy a beállított időközönként) mondja, hogy mennyi a megtett táv, és mennyi volt az utolsó szakasz sebessége, mindezt úgy, hogy közben megy a zene, csak épp a szövegelés idejére a zenét megállítja a telefon.
-
gbela
senior tag
válasz Oppenheimer #14677 üzenetére
Beszállok fruit ninjába, felvettelek Ha esetleg más is szeretne a ranglétrán látni az vegyen fel: Gbelaz
Amúgy Fruit ninja a best game ever, ez az egyetlen amit nem tudok megunni -
Radeon_5
aktív tag
válasz Oppenheimer #14739 üzenetére
Hogy lehet 1x1 -es csempet csinalni egyaltalan?? A resize gombbal previewben mutatja kicsikent, ra is fer amit irtam ra, aztan save, megis 2x2-nek pineli ki. wtf?
szerk, oke en voltam a lama, siman le kell kicsinyiteni mint barmi mas csempet, kint a screenen
lol.[ Szerkesztve ]
Son of a Bit
-
gbela
senior tag
válasz Oppenheimer #14760 üzenetére
Persze már rég gondoltam beszállok, de béna pontszámmal nem akartam, ezt meg bemákoltam nemrég (úgy hogy 30 secnél elszalasztottam egy freeze banánt...grrr)
Hajrá! -
IG55
senior tag
TV24-hez hasonló tv műsoros appot tudtok ajánlani?
Nem lenne ez sem rossz, de a keresés szar.[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
válasz Oppenheimer #14763 üzenetére
Akkor hajra!
(#14764) IG55
Én a Műsorújság nevű appot, használom. Egyszer volt, hogy valami elszarodott rajta és vagy 4 hétbe telt mire jött rá fix, de ezenkívül más probléma nem volt vele.[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Kasya
nagyúr
válasz Oppenheimer #14763 üzenetére
Beszallok en is, megproballak behozni titeket
kasyadmhh neven futok.[ Szerkesztve ]
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Olyan camera appot keresek amelyben burst móddal 20-30 kép készíthető. Jelenleg a ProShot-ot használom, ebben 15 a korlát.
Ismer valaki ilyet?[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
Frissült a Viber! Fekete háttér továbbra sincs, de most kaptunk egy sötétszürkét, ami szerintem már tűrhető!
-
marion1
tag
Ez jelenleg ingyenes, de csak korlátozott ideig.[link]
-
MODERÁTOR
válasz marion1 #14781 üzenetére
GPS Voice Navigation will be free for a limited time to compensate those who have previously purchased it. We invite you to download it free with sincerest gratitude for remaining our devoted customers. - nem teljesen értem, hogyan kompenzálják ezzel azokat, akik már megvették
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
IG55
senior tag
Sajnos nincs műsorok közti keresés ebben a Műsorújságban.
-
Воланд
titán
naaa, meg is jott a sotet hatter a viberhez.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sereeff
aktív tag
válasz tybsen #14792 üzenetére
Az igazság az, hogy szerviz után újra raktam, s azóta van ez a baromsága, előtte pöpec volt. Az APP értékelései közt olvastam, hogy másnak is van ilyen, de hogy mitől?....
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
keru14
tag
Ingyenes Draw Something
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest