- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
Sziasztok, nem tudom korábban bármikor volt-e már szó róla, milyen teljesítmény romlás adódhat abból, ha pl egy 420-as radit (annak lenne hely, de a ventiknek már nem (vastagság miatt)) 360-nyi vagy 280-nyi felületét fújatnám csak ventivel, a teljes felülete helyett?
vagy érdemes lecserélnem a meglévő ventiket olyan slim ventikre, hogy radi teljes keresztmetszetében kapjon levegőt, viszont itt az a gond, hogy a slim ventik eleve kevesebb m3/h-t tudnak szállítani.. tehát melyik lenne a jobb, szerintetek?
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Ijk
nagyúr
Lga 1700 blokkot hol kaphatnék nem túl nagy pénzért szerintetek?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
proci985
MODERÁTOR
válasz helkis #75504 üzenetére
280 + 140 slim elfer?
kezd 280al, aztan ha nem eleg, akkor rakj ra meg egy slimet, de alapvetoen slim ventik annyira nem jok.
nalam egy 360as radirol ket 200as venti huzza le a meleget. a radiatort kevesbe fedik le, cserebe hazon beluli hofokokra igy jobb lett a helyzet, mint elotte 3x120al. szoval nagyon helyzetfuggo.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Ijk
nagyúr
Közben azt nézem hogy a meglévő EK blokkom (Supreme LT) felmehet LGA 1700-ra? Ha jól látom az 78x78mm-es furattávú.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
törölt tag
Az a gond ezzel, hogy az 1700-es foglalat nagy, és sok embernél gond van a hűtéssel a gyári lefogató miatt (meghajlik a nyák), te meg még rá raksz egy lapáttal a hátmerevítő nélküli felfogatással, hát nem tudom, de én inkább nyugdíjba küldeném az lt-t!
A másik, meg hogy egy esetleges 350w-os terhelést kétlem hogy elbírna az a nyugdíjas hűtő. Linkeltek fillérekért hűtőt, nem is reagáltál rá, nem értem miért ragaszkodsz az lt-hez.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
azt tudja esetleg valaki, hogy a powercolor félr 6700 XT hellhound-ra rámennek-e a referencia 6700 XT-re szabott blokkok?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Pakmara
őstag
válasz FireKeeper #75514 üzenetére
-
gery14
senior tag
Azért merevnél tudsz szívni slagnál egyszerűém nem látom a szivárgás lehetosegeket. Amikor én nagyon aktív voltam itt a tobbiek láttak mit szoptam ez lemaradt az lemaradt konkretan hetekig nem volt gepem mert lusta voltam komolyabban megtervezni fejben az egészet hány fitting kell stb. Aztán amikor összeállt az egész merev elsőre első épitésnek stb akkor az ek blood premixem gyárihibás volt 1 ora allat eldugitott mindent szinte szedhettem szét csöveket is átmosni radikat stb 2 napba telt.
Osszeraktam a kártyámat faszán gari vesztes nélkül megoldottam az átszerelést nem huztam meg elégé a csavarokat megint leenged a. Pasztázás is tul vastag lett... a proci hofokok szarok voltak 2x szedtem le a blokkot kozben meg rendben volt minden csak tulfeszelte a lap alapon a procit. Gatyik voltal a ventijeim gep osszevolt mar cumozva akkor uj ventik miatt szetszed leenged.. 😁
Aztán amikor mar ment par hetet kitalaltam hogy a distro 4.2 es ddc je elege hangos a desztív alkohol kombó miatt. Leenged + egy D5 interia beszerel es garban megjottek az új ek blood premix löttyök akkor osszerak azóta baba a gép kopp kopp persze kozben meg plusz csap bele egy rendszer szűrő stb.. a gépben van 3 szett EQ torque fitting 1 szett byski anti off fitting meg 90 fok 45 fokos fittingek és 2 lágy EK fitting meg maradt még pár drága ek T fitting stb ördögi kör
Ja és köszi még 1x a tobbieknek a sok segítséget !
Az hogy milyen lett mindenki döncse ell maga azóta a 3D nyomtatott vga tartót leszagattam vagyis az alját azóta lassan 1 év elmegy és tokeltesen teszi a dolgát.[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Blokkoz való "végtelen" O gyűrűre van valakinek egy jó bolt tippje? Cserélnem kell egyik blokk tömítését....
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Ha lesz valami az EK-s rendelésből, akkor egy masszív nettó 2.3 EUR-s tétellel társulnék.
Pakmara
-
KAMELOT
titán
Van a boltban 3 fajta tiszta. Melyik a jobb?
XSPC EC6
EK Cryofuel clear
Mayhems Ultra pureMost nézem elfogyott a 1L vizem
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
doom8311
csendes tag
Sziasztok!
1080Ti vizesblokk rámegy a sima 1080 rá???
Köszönöm! -
veterán
[This $70,000 Water Cooled Beast - HOLY $H!T] EK módra :
3db ALU radi szendvicsben -
gery14
senior tag
Köszi igen emléxem nálda a ződ a nyerő kopp kopp azóta semmi gond a blood all hibátlan
#75521KAMELOT köszi !// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
energy4ever
addikt
Ezekrol a Bykski blokkokrol mi a tapasztalat? Kepek alapjan repedos kina cuccnak tunnek. Viszont csak ilyen letezik a kartyamra. Ek blokkom volt eddig. Ami akril volt, elofordult repedes, igy kevesbe jol kinezo, nem akrilra csereltem az elrepedt blokkjaim.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz energy4ever #75540 üzenetére
A 2070-en az volt és most a 3070-en is az van, nincs gond velük. A 3070-nél a bykski több pontot hűt, mint az alphacool.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
fonok87
aktív tag
válasz energy4ever #75540 üzenetére
+1 jó tapasztalat Bykski blokkról. 1070-en van nálam lassan 2 éve, jól hűt mindent, sérülésmentes (pedig én szeretem jól megtépni a rögzítőcsavarokat és a fittingeket is)
Truss me, I'm an engineer.
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
EC6 viz 1L üzletben 10€, na merlinél 15€. Azért jól rárak.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Laraxior
titán
[link] Ez az ethanol mennyire lenne jó vízhűtésbe? Nem tudom, hogy errefelé mennyire adnak ki gyógyszertából alkoholt, de elvileg ez ugyanaz nem?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
varmi2
nagyúr
Vehető használtan is az Aqua Computer D5 next pumpa + kijelző ?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Laraxior
titán
válasz Dreamie #75547 üzenetére
Miert nem?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest