- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz hszilard666 #27051 üzenetére
Nem fordítva?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
seniman
veterán
válasz hellboy0415 #27050 üzenetére
Mi ez,valami Gigabyte blokk?Én biztos cserélném,van az aprón is bagóért T56blokk 775-ösre
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
seniman
veterán
válasz hellboy0415 #27054 üzenetére
Mindegy,fel tudod szerelni rá,az a lényeg.4rongy postával együtt nem pénz érte
-
törölt tag
válasz hellboy0415 #27054 üzenetére
Cseréld le valami jobbra, 6-7k körül már faszákat is kapsz. Nem fog ereszteni még jó ideig, de mivel ilyen régi felépítésű amúgy se árt lecserélni.
Azért repednek el, mert régiek. A sok felmelegedés, lehűlés miatt ott ahol a csavarok fogják és feszül egy idő után berepedezik az elöregedett műanyag. -
ViZion
félisten
Mit javasoltok VGA-nál? fHD játék és szeretném vizezni...
Mire figyeljek, mihez ócóbban a blokkok? Univerzális blokkal a kinézetén kívül van vmi baj? Mi eladható utána?
Néztem a 970-et, lehet várok és az lesz majd, vagy 960... arra víz sem kell. Túl nagy falatnak tűnik a VGA vizezés... sok buktatója van, ahogy olvasgattam, de lehet csak így olvasva tűnik macerának.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hszilard666
veterán
válasz ViZion #27058 üzenetére
Én nem vállalnám be az univerzálisat, a VRM et nem hűti, a memóriák is hűtetlenek maradnak. Ha ezeket szeretnéd elkerülni, akkor kell rá süni, amit fújatni kell ventivel. Tény hogy az univerzális olcsóbb és praktikusabb mint a fullcover, de szerintem abszolút vállalható áron mennek a fc blokkok, és csak feldobod a kártyára és más dolgod nincs! Remélem tudtam segíteni.
Felszerelni nem nagy cucc, csak arra kell figyelni hogy rendesen csavarozd be, és minden a helyén legyen.
Mod:
Az univerzális blokkot könyebb eladni.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Joshi
titán
A 960-as köszönő viszonyban sincs a 970-el, ezt jó ha előre tudod. A 970-re se feltétlenül kell a víz, az univerzális blokkokkal nekem az a bajom hogy meg kell oldani a memóriák és fet-ek hűtését is. A full cover blokkok drágák de jól néznek ki és jól is hűtik a vga-t.
-
Tikakukac
titán
Ha nem kéne olyan erős kari, akkor nem lenne baj a hűtéssel. Most vettem univerzális EK blokkot, 2 fogatóval lehet NV és AMD is vagy akár chipset is, 4 süni és kész. De ez egy 55W-os kari, amin gyárialg sincs hűtve csak a ram és a GPU.
Nagyobb karikra én sem raknék ilyet.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ViZion
félisten
köszi mindenki.
Háááát... kb. ezeket olvastam eddig. FC a "menő" kártyákra elég drága.
960 szerény, de a jelenleginél erősebb elvileg. Nekem a 270X-el sincs bajom... azon kívül, h néhány játékban szétpörgi magát. Meglepő módon pont a MechWarrior online az egyik, ami nem is valami grafikai csoda.Lenne ócón, ismerőstől 280X, de már félek, h hangos lesz.
970 bugról nem hallottam, remélem vmi FW vagy driver patchal megoldják. 970 jó lenne, de 100k-t sokallom, olyan 60 körül herdálnék tavasszal.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
seniman
veterán
válasz ViZion #27063 üzenetére
A Tom'shardware harangozta be valamelyik nap,de azt mondták hogy a 980-nál nem jelentkezik,tehát biztos nem HW hiba.Ha nagyon érdekel megkeresem a cikket.
szerk:
Elnéztem,Techpowerup volt az oldal,de ha beírod a keresőbe,hogy GTX 970 vram bug,szinte minden ismert fórum említést tesz róla.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz seniman #27064 üzenetére
jah, elhiszem, csak nekem új infó. Mondjuk ilyenkor játéknál rámtör, h kicserélem, meglesem az árakat és elkönyvelem, h kb. áprilisra lesz erre pénzem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
zolee5016
őstag
Nem akarok nagyon belevauzni..de szerintem aszerint is dönts mire használod a gépet....
Mi a gyerekkel játszunk,viszonylag sokat....3monitoron fhd-ba de csak sim-ekkel,vagy pár aarcade játékkal(AC ,Race szeria,ETS2 WRC széria,Formula Truck, Grid,TDF )580-am volt amiről 590-re váltottam...erre a víz most olcsó pénz lett,még úgy is ,hogy a 0-ról építgetem a vizet.Jó lenne a 770 feletti kártya de nem megy...így ez lesz ...
ráadásul ugye többe is kerül a vizezése is.......[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
MPowerPH
félisten
280X-re mar kell a viz, hogy ne legyen hangos. FC blokkra viszont megeri a penzt kiadni, foleg ha hosszu tavra tervezel a kartyaval. En a helyedben sporolnek, es vennek egy sima 290 ref.-et, majd arra egy FC blokkot. Teljesen mas feeling, rakhatnak akarmilyen spec leghutest egy kartyara, a nyomaba sem er a viznek. Es hogyha az arkulonbozetet nezed, a ref. es egy specko hutos kozott, majdnem megvan az FC blokk ara.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ViZion
félisten
válasz simlisgumis #27069 üzenetére
THX, majd körbenézek akkor is
-
sinya85
senior tag
Sziasztok.
Milyen ventilátort tudtok ajánlani hőcserélőre?
Előre is köszönöm.ஜ۩۞۩ஜ
-
KAMELOT
titán
válasz hszilard666 #27051 üzenetére
Akkor megvan a jelölt!
(#27068) tom_tol: Rendben értettem! És milyen blokkot ajánlasz? Liket is kérek! Köszi!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
senior tag
Hali srácok!
Erről mi a véleményetek? Akik ilyet vettek azt mondják, hogy se a pumpának se a hűtőnek nincs hangja. Tesztben írják, hogy a csövek nem valami jók, törékenyek, meg a ventik hangokat, de ezeket ki lehet cserélni. Nagyon megtetszett ez a színes vízhűtés, lehet megvenném majd valamikor. 25 ezer körül van. Érdemes megvenni?
Your car, your life ;)
-
Cyberneko
tag
válasz Pardise #27073 üzenetére
Neked is megfogjak irni, hogy ez a epitett vizes topic, es ez egybehuto.
De en nem ertek veluk egyet, mert szerintem ez egy mar egybeepitett, de amugy teljesen epitett jeppegu kit...
A rizsa utan... szerintem igen. Ha mas nem, jo kiindulasni alapnak egy epitett vizhez.
(De ez csak az en velemenyem) -
Atke
senior tag
Egy olyan perverz kérdésem lenne, hogy a blokk belsejét szerintetek ha lefújnám matt feketére, az sokat rontana-e a hűtésén, esetleg "kikezdené-e" a folyadék? vagy tudtok-e még egyéb érvet hogy miért ne fessem le, vagy "csak" így fessem meg. Köszönöm
-
seniman
veterán
válasz #90933760 #27076 üzenetére
Nem mindenkinek van olyan Az Eisberg alig pár ezressel több és abban legalább normális szivattyú van.
(#27077) Atke
Érdemes a hőátadó felületeket kimaszkolni.Egyrészt úgysem látja senki,másrészt több mint valószínű rontja a hőátadást.Ha mindenáron szinezni akarnék,akkor alublokkot eloxáltatnék.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
sziasztok!
Budapesten tudtok valami boltot, ahol tartanak raktáron önálló pumpát?
A meglévő (alphacool DC-LT) megrepedt, őrjöngök, nincs gépem, és ahonnan vettem, onnan legkorábban holnap (posta...) jönne új, amit nem biztos hogy megvárnék, mert nagyon fontos hogy legyen gépem.Előre is nagyon köszönöm!
-
seniman
veterán
válasz killerjohn #27079 üzenetére
Nem nagyon tart ilyesmit senki raktáron
-
seniman
veterán
válasz killerjohn #27081 üzenetére
De neked a plexitartály repedt meg vagy a pumpa?
-
opti06
aktív tag
Sziasztok!
szerintetek egy magicool xtreme 360as rad (45 vastag)
3 120as ventivel elbírná normális venti fordulaton a következőket:
i5 3570k (ihs modolt) 4.5ghz, hd6970 el párosba?illetve javasolhatnátok 120as ventiket amiknek az ára is emberi illetve nem is túl hangosak..
köszi. -
opti06
aktív tag
válasz F e Z o #27086 üzenetére
köszi akkor megveszem radit itt ph-n
ventikre sokat nem szánnék, most jelenleg egy hatalmas házi radin van gép venti nélkül is elmegy, csak hamarosan költözés és oda nem szeretném vinni radit, illetve van azóta egy nagyméretű CM ATCS 840 házam amibe bőven elfér radi ventivel..illetve házban felül van 2db 230as venti amik nincsenek bekötve mert eléggé zavart hangjuk, esetleg arra gondoltam rakok oda 2db ugyan akkora új ventit alá pedig radit, vagy úgy gyengébb lenne mintha radin közvetlen 3db 120as lenne?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Cyberneko #27074 üzenetére
Esetleg épített vízhűtést milyet tudnátok ajánlani? Sajnos kezdő vagyok ilyen téren, csak az alkatrészeket tudom, hogy mik kellenek, de azt nem tudom, hogy milyen a jó minőségű. Olyan kellene, ami azért nem annyira drága (25-30K), jól hűt és nem is hangos. i7 2600K 4,4 GHZ-es procira kéne. Gépház CM Storm Stooper, bőven el fér minden benne!
Your car, your life ;)
-
senior tag
Ennyit szánnék rá max igen ez egyedileg épített vízre Meg vannak ezek a készre épített vízhűtések, pl amit korábban is linkeltem, azokból rengeteg van, 20 ezeről 50-ig, találtam is sokat ami 25-30 ezer körül lenne, de nem tudom, hogy jók-e, megéri-e ilyeneket venni. Sokan azt mondják, hogy jók, sokan meg hogy szarok!
[ Szerkesztve ]
Your car, your life ;)
-
deadwing
addikt
No, szakítottam a CF rendszerrel, most 1 db 290 muzsikál, így vissza tudtam állítani az áramlást pumpa->vga->cpu->radi irányba. De a kis csődarabokkal mit összeizmoztam mire a helyükre kerültek, atyaég...
Mákom volt, hogy a ház vizes kijárata pont egy vonalba esik a tápra ragasztott pumpa csövével[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
HollyBoni
veterán
Szerintetek ha még az alaplap chipset is vízhűtéssel menne, radiátorok házon kívül lennének a házba kéne bármilyen ventilátor?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs