- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
-
ViZion
félisten
"lehet,hogy kellene még pár centi.."
Ne provokálj!Halgass rám kélek. Gazdabolt, legolcsóbb csőből veszel amennyi kell, akár 3-4 m-t is, filléres dolog. Törik, bemattulhat, feliratos. De vagdosod, kidobod, cseréled. Amikor meg már megvan mindennek a fix helye (első rendszernél nem biztos, h minden rögtön a legjobb helyre kerül, mérsz, változik a rendszer, etc.) amikor már fixnek érzed, veszel normális csövet, ennyi. Szerintem.
OK, öreg
motorosokvizesek elsőre belövik, megveszik, szerelik... de azért ne erre készülj elsőre.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
Fogsz egy centit, vagy ha van olyan régi szalagos az pláne jó. Aztán leméred nagyjából és kész.
Nekem 2.5m kellett az egyenes csatikhoz ívesen hajtva, külső tartálynál. Aztán most a belső tartállyal, meg derék csatikkal ívek nélkül kellett 70 centi kb. Szóval nagy a szórása.[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #27703 üzenetére
Rendicsek.Meglátom mi a helyzet azokkal a vágdosott csövekkel amiket kapok.
Aztán ócsó csövet megyek majd venni.Lehet én bonyolítom túl az egészet?Vagy tényleg nem annyira pofom egyszerű ez?
Dugd te az ormányodat,a vénasszony bűzlő bugyijába.Még hogy ne provokáljalak..(#27704) Baltoafarkas Azosztigen.Tehát ez úgy a legkönyebb ahogy Ormányos kolléga mondja szerintem.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
zolee5016
őstag
válasz fatal1ty1984 #27684 üzenetére
Nálam 13/ 10-es masterkleer,és 13/10-es Primochill acril..rendszer épülget....
MrM94 Ha a te csövezésed is ekkora,akkor marad nálam 2m a Masterkleer-ből...átlátszó....
miklosss2012 na te meg lelövöd a poénomat.. .épp a lyukacsos hatású csöveken dolgozom......[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
carr
őstag
válasz cinkoxid #26545 üzenetére
Ezek a kínai cuccok?
Szivattyú/tartály, blokkok (CPU?), stb?
Csatik milyenek? Visszanyálaztam pár oldalt, de nem találtam...
Ász lett!
Jó, hogy olcsó cuccokból is van jóféle. Ahogy olvastam visszább, halknak írtad le a pumpát. Tényleg DDC a bele?[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
fatal1ty1984
őstag
valakinek van eladó slim 360-as radija? sos kellene
[ Szerkesztve ]
-
FX9
tag
Whole Room Water Cooling Part 5a organic matter noobs.
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #27708 üzenetére
De bakker,ha lyukas csöveket teszek akkor nem kéne a lyukakak elé ventit is tegyek?Hogy jobban fújja át és HűCCSe a dolgokat??
G12 és koncentrátum.Ez jó lenne?
Épp ilyeneket látok neten mint amit (#27711) FX9 kolléga linkelt.Emiatt félek a hűtőfolyadéktól meg stb.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
cinkoxid
senior tag
Egyedül a szivattyú/tartály kínai, többit aprón vettem, mert olcsók voltak.
Csatikat 600ft/darab áron lehet rendelni (compression fittings). A most épülőbe majd olyan lesz.
Csövek is megvannak néhány dollárból, cpu blokk (ami jófajta) 7-9k körül van, bár vannak olcsóbbak is, de azok nem tuningra valók.
folyadékot meg fater hoz nekem a molbólPumpákhoz nem értek még annyira, hogy tudjam minek milyen bele van, de elvileg igen, illetve tényleg hangtalan.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
Aquaero 5 kérdés leteszteltem a relay outputot is valami nem jó
Kaptam egy bekötési rendet egy kép alapján amit tanácsoltak itt.
Aszerint a 3 és 2 pinbe lett kötve és a relay on opcióra egy resetet kapok
olyan bekötés elvileg nincs is, csak 1-2 és 1-3 a helyes bekötés itt van leírva [link], átkötöm 1-2 be aztán elvileg raly off ra téve kikapcsol és be sem kapcsol a gép. amíg át nem állítom az aquaerot relay on ra. de lehet hogy automatán visszateszi magát relay on ra ha kikapcsolt? remélem nem csinálok bajt velenetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
ZetorGumi
addikt
válasz spanglee001 #27718 üzenetére
A zöldet kötötted a 2-3-ba ugye?
Ha így azt csinálja, hogy csak relay on-kor kapcsol be, akkor kösd át a relay 1-2-be.
Próbáld meg úgy.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
spanglee001
addikt
Relay 1_2 Ben be sem lehet kapcsolni a gépet.
Kiprobalom az 1_3 át persze a zöldet kötöttem. De így 1-2 Ben sehogyan lehet bekapcsolni a gépet[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
seniman
veterán
Eksztrém kúúling
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Daffchy
őstag
válasz seniman #27721 üzenetére
Na ez aztán kókány...
Varázslós bolt 1 órája írt, hogy a több mint két hete megrendelt csomagomat oda adta a futárnak. Szóval jól mondtátok, hogy nem fogják elkapkodni a 4-7 napos kiírástól függetlenül...
Elvileg hétfőn meg kapom, és végre befejezhetem a külső vizes boxot.
Átfolyós vízhőmérő is lesz végre, így le tudom tesztelni a peltiert is, ki/be kapcsolva mennyit hoz vagy éppen ront. -
spanglee001
addikt
válasz ZetorGumi #27719 üzenetére
2-3 ban automatikusan elindult a gép
aquare /system/standby condig ban: power on állapotba relay on /off semmi változás
power down éllapotban sem állít semmit a relayaquasuit timer beálítása relay on opcióval géprestart
valami nem jó ittnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
ViZion
félisten
válasz idegbeteg18 #27725 üzenetére
Isten hozott a klubban!
kékcsip sem jobb. Rájuk írtam már pár napja, hogy erősítsék meg, a kép nélküli prociblokk az, amit cikkszámra dob, mikor lenne itt, etc...
Szerinted válaszoltak? Nálunk ha az ajánlatkérésre nem megy ki aznap a válasz, akkor írunk az ügyfélnek, h hamarosan küldjük. Elvileg pénzbünti is van, ha nem tartják be. Még nem kellett kiosztanom szerencsére. 2015-ben egy 10 szavas mail elvárható. Szal. lassan ott tartok, h rendelek kintről.
Illetve 2 hét és kiugrunk bécsbe, ha tudnám, h arra felé van PC bolt, biztosan berongyolnék, mert azér' egy prociblokk nem egy világcsoda...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
FX9
tag
válasz ViZion #27729 üzenetére
aznap
nalunk max 30 perc a kozuti arajanlat es 15 perc a charter. hiaba, premium freight.
viszont ez az asap-os hozzallas miatt nem tudom hova tenni, ha egy magyar ceggel/szolgaltatoval kell ugyet intezni. mondjuk egy nyamvadt upc/digi/telenor/t-mobil/tigaz/elmu stb-nel zenelnek a fulembe 8-10 percig... na az instant headshot. -
Atke
senior tag
válasz hszilard666 #27730 üzenetére
Én a merlinből várok csomagot, már elég régóta.. Már egy hete "érkezik" a csomagom, amit 20.-án rendeltem.
Elég megbízhatatlan, ígértek visszajelzés azt se teljesítették, és elvileg ma meg kellett volna kapnom (mint múlt hét pénteken is...) de nem jött semmi. Nem hiszem hogy rendelek többet tőlük, inkább fizetem a + szállítást, vagy összeállok valakivel, mint ahogy régen az divat is volt itt. De ezek a magyar "cégek" egy forintot nem érnek szerintem.
Mért nem lehet kiírni hogy 7-15 nap??? és akkor nincs hiszti.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Igen, aznap. Azért kicsi idő, mire kireszelik a kapott rajzot, főleg, ha csak pdf és futtatják a szimulációkat... ebben a műfajban 3 nap a standard.
Fuvarnál nálam is kiesik, akire várni kell. Felrakom, pár órán belül már rendelni szoktam. Persze az extrém méretűeknél nincs prompt ajánlat, de oda bele is kalkuláljuk.Alphacool, erről mi a vélemény? Átfolyásra jónak írják, ahogy néztem kialakításra is...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
spanglee001
addikt
csináltam egy resetet az aquaeron és úgysem jó a relay funkció
3 pin helyére kell bekötni a zöld vezetéket ami a 24 pines atx kábelről jön.
ha a 2-3 pin be kötöm akkor automatán elindul a gép relay off állapotban.
relay on ra kapcsolva géprestart következik, switch of relay 10 s a gép kikapcsol majd 10 másodperc múlva újra bekapcsol. ha 1-3 pinre vagy 1-2 pinre kötöm akkor sehogy sem indul el a gép alaplapi beállításban az van hogy áramkimaradás esetén kikapcsolva maradjon a gép. már nem tudom mit lehetne állítani
tegnapelőtt rendeltem merlintől, remélem nem járok úgy mint mások, persze ha megint duplán küldik ugyan annyiért akkor továbbra sem fogok rájuk haragudninetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
ViZion
félisten
válasz #90933760 #27734 üzenetére
valami tesztet kellene találnom, de nem sikerült komoly tesztben látni. A régi fajta blokknál biztos jobb, de vajon mennyivel? És a Supremacy EVO-hoz képest milyen lehet?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz ViZion #27738 üzenetére
Ja hát ebben a tesztben erősebb a Supremacynál is, úgyhogy... A másik tesztben viszont az EVO jobb a simánál, miközben itt azt mondták többször is hogy pont hangyányit rosszabb lett. Lényegtelen végül is 2-3 fok eltérés van csak a blokkok között, ha az AMD-t ez se hűti le akkor dobd ki szépen a procit.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
ehh, köszönöm!
-
MPowerPH
félisten
válasz #90933760 #27740 üzenetére
Nem lett rosszabb... Pont hogy javitottak az elod betegsegeit. Egyebkent ezek kozott a felso katos blokkok kozott maximum 2 fok kulonbseg ha van.
Valamiert a full nikkeleseket nem ajanlottak az EK-bol. Bar nem hallottam, hogy az uj szerianal is lett volna gond veluk.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
spanglee001
addikt
válasz spanglee001 #27737 üzenetére
itt látszik a relé bekötése, a fantasztikus aquaero beépítés , 1 éves cső elmattulása azigen a régi csövön nem annyira vettem észre, de hogy mellete az új [link]
egyébként az előző kérdésem még mindíg nem oldódott megnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
DigitXT
nagyúr
válasz spanglee001 #27737 üzenetére
Pin 1: normally open
Pin 2: normally connected
Pin 3: common connectorAzt írod, hogy 2-3-on rendben bekapcsol, s ki tudod kapcsolni vele! Nos, erre van.
Többet nem kell tudnia. Fordított helyzetben ("1-3") azért nem indul el a gép, mert
nincs, ami indítsa! Be kéne húzni valaminek a relét, de ha ki van kapcsolva a gép,
akkor az Aquaero is "alszik" (jó, ha van tápja USB-ről akkor persze nem teljesen),
viszont olyankor mi venné rá arra, hogy "átkapcsolja" a relét? Szerintem az egész
áramkör megszakítós funkció csak úgy működik, hogy alapból nincs megszakítva
semmi! Ha gáz van, szakítsa meg... Mellékhatás lehet viszont, hogy ha lekapcsol
Aquaero is, akkor visszaállhat a relé alaphelyzetbe, tehát a gép bekapcsolhat...
De amúgy ezt írják is! Ez az ATX megszakítós dolog szerintem túlbiztosítás.
"For example, I have an ATX break in place, connected to the normally closed pair
of relay contacts, so that an alarm opens those contacts. If an alarm triggers, and
5v standby is not connected, the relay opens momentarily, which kills power to the
aquaero, so the relay goes back to the default (closed) position and the PC resets
rather than powers off."
Amúgy arra figyelj, hogy a linkelt fórumon nem csak az "ATX megszakítóról" írnak,
hanem a házon lévő Power gomb párhuzamos kapcsolásáról -> egész más téma!Az "1-2" meg teljesen értelmetlen, mert azok egymástól független kivezetések.
(Úgy nem tud kapcsolni semmit.) -
ZetorGumi
addikt
válasz DigitXT #27747 üzenetére
Jól emlékeztem én a 2-3-mal.
Mit tudsz arról, hogy az RGB led kimenet milyen ledeket fogad, és mennyit bír el?
Ha csak egyet, akkor van-e hozzá erősítő? Gondolkodok, hogy egy RGB szalagot tolok rá, amit ő vezérel.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
spanglee001
addikt
válasz DigitXT #27747 üzenetére
igen én is hasonlót silavizáltam ki belőle
akkor nem tudok olyat csinálni, hogy ha gáz lenne tényleges emergency shutdown funkció működjön is?
mert ez emergency restart pl ha elszáll a pumpa akkor folyamatosan csak restartol a gép nem leszek megmentve. van olyan opció is hogy switch of 10 s ha a power gombra rá tudnám kötni a relét az is kilőné a gépet igaz pár másodperc alatt és akkor lehet nem is kapcsolna vissza. ha te sem tudsz ebben segíteni akkor szerintem halott ügyzetorgumi: ez engem is érdekel van rgb ledszalagom is 2x1 méteres. Mert az rgb led amit kaptam hozzá a piros szín nagyon gyenge benne a többi színnel nincs gond de piros az majdnem nulla.
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
ZetorGumi
addikt
válasz spanglee001 #27749 üzenetére
De a te aquaerod kapja az SB 5V-ot is. Az elvileg behúzva tartja a relét.
Meg nem lenne szabadna visszakapcsolnia, hisz nincs a power gomb megnyomva.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs