Hirdetés

Aktív témák

  • Papa-Georgo

    senior tag

    Éttermi menedzsment

    Az étteremben lepottyan az asztalról a vendég kanala. A pincér odaugrik, és a zsebéből elővéve átnyújt egy kanalat. A vendég csodálkozik:
    - Mondja, maguk mindig ilyen figyelmesek?
    - Igen, uram. Nemrég felvettünk egy statisztikust, aki kiszámította, hogy időnk 14%-át arra fordítjuk, hogy kicseréljük a leesett dolgokat. Ezért mindenki a zsebében hordja a tartalékot.
    - Ez kiváló. És mondja, miért lóg egy madzag a sliccénél?
    - Tudja, a statisztikusunk kitalálta, hogy amikor elmegyünk WC-re, ne kelljen kézzel hozzáérnünk a műszerünkhöz, mert akkor utána kezet kell mosni, ami időveszteség. Így csak ezt a madzagot megrántjuk és mindjárt kint van minden.
    - És mondja, hogyan teszi vissza?
    - Nem tudom, a többiek hogy csinálják, én speciel a kanalat használom.

    ''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''

Aktív témák