- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
Atletico győzelem hiányzik mára 950->1750 lenne. All in, de most tényleg.
-
ANDROID???
addikt
A fene, lehet már nem lesz X a Liver ?
Na a city vajon rúg még 2 gólt?[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Tudnék értékelni nagyon egy Pool gólt
PSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
(#78548) yogibear
(#78549) giigzez így együtt jó volt.
javaslok nektek egy 69-et kiegészítésnek.
h - nem akarjátok, nem meritek - 1,05
d - meritek, csak nem akarjátok - 1.65
v - meritek, és nagyon akarjátok - 10.00ha nagyon g*ik lesztek a továbbiakban, a határidő közeledtével a v-t lecsökkentem 4.6 körülire....
(#78553) Speedhs
legalább valakinek még nem dőlt el a gabonája...*****
*****én most állítom össze a 9 eseményből a k-sz-i 3-as csoportokat, 2/3-akra.
de rájöttem a tutira:
a párosítást nem fogják meghatározni az odds-ok, csak az odabökés....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #78555 üzenetére
tessék
nekem egy Dzeko gól kellett volna a bet365-ös élő fogadásomhoz, de így is visszajön a 2700 majd... de azért jó lett volna 2,10-ért... pedig hogy ajánlotta cimbim Jovetic gólját meccs előtt, nem hittem neki (2,40 volt)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #78558 üzenetére
én 1,8-on megraktam az ATMA-t is, meglátjuk... az odds és a stat alapján csábultam el, hátha...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ANDROID???
addikt
Ez szomorú...
CFR Cluj - Gaz Metan Medias 1X2 CFR Cluj 1,55 Nyertes
Bochum - Union Berlin 1X2 Döntetlen 3,15 Nyertes
Bohemians - Cork City 1X2 Döntetlen 3,00 Nyitott
Manchester City - Liverpool 1X2 Döntetlen 3,45 Nyitott
Rayo Vallecano - Atl. Madrid 1X2 Atl. Madrid 1,52 Nyitott -
szab.tam
nagyúr
nekem mára már 8.
de a galata meccs után az atletico-éknak is mondom:
ott az a bazi nagy fehér keretes izé.
na!
oda kéne néha bevinni azt a másik, kisebb izét. azt a gömbölyűt...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
Úgy tűnik, ez az ATM meccs is beleesik a hétfői X szórásba
A kevés is több a semminél.
-
szab.tam
nagyúr
viszont azért lehet egy pozitív hozadéka.
(szórás, de inkább natúr statisztika, inkább életszerűség - ebbe most ne menjünk bele.)
túl sok volt ma a kevés gól -> kedd-szerda, (cs?*), beérhetnek az over 2.5-ök.
pláne, mivel visszavágók:
ezekeken már nem érvényesek az 1. fordulós finomkodások, miszerint "nem gólt kapni".
csak hát rá kell érezni a csoportosításra, mit mivel teszünk kötésbe...****
még lesz a héten egy ilyen logikájú el visszavágós sansz, aztán ebben a témakörben a hosszú csend...
*****(cs?)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, akkor vissza a bézbózhoz, NYY & WSH over 8,5 @4,01
-
Vandit.
addikt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
zolynet
veterán
jól indult a hétfő, jött egy kis apró 1000->1700
069 Manchester City - Liverpool 2,5over 1,58x V
+
048 Real Madrid - Cordoba 1,07x Hatleticon gondolkoztam h beteszem harmadiknak, de aztán rossz megérzésem volt, le is dönciztek
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Vandit.
addikt
Köszi mindenkinek.
Porto X-elni fog.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
-
giigz
veterán
Ha már X, Zenit 5,00?
-
pohár
félisten
no akkor délutánra ment Nishikori, és Querrey over 32,5, együtt valami 2,40 körül volt beten
-
szab.tam
nagyúr
válasz Vandit. #78571 üzenetére
szép.
az ilyen mindig tetszik.azt szabad tudni, hogy csak beleéreztél ebbe, konkrétan?
vagy feldobtál 3-4-5 ilyen 2-es kötést, és az egyik betalált.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Vandit.
addikt
válasz szab.tam #78581 üzenetére
Van egy koncepcióm, amit már yogibear is írt itt, ha visszaolvasol láthatod. Persze az csak egy része, de ahhoz kapcsolódik szervesen.
Egyébként csak ezt az egyet raktam tegnap.
Elmúlt hetek termése.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Úgyis ritkán írok ide mostanság...
APOEL - Aalborg ( 3.35x ) vagy Middlesbrough - Preston ( 3.30x ) döntetlenek közül valaki nézegette/rakta valamelyiket?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
rwin5
őstag
Milyen szép volt az odds változás biztos megint sérült aztán azért, de elég jól szokta bírni azzal is mert ott van a sportmasszőrje. Kíváncsi vagyok mi lesz a meccs vége Most sem tudok befizetni a szartaliga tippmixprora megint azt írja, hogy nincs egyenleg a kártyámon, múltkor ugyanezzel bohóckodtam kb 2-3 órát mire sikerült.
-
pohár
félisten
hát egyelőre nem úgy néz ki
Querrey overem alakulgat, kéne egy szett Gonzaleztől, akkor már majdnem 100%, hogy megleszközben ment egy Zenit 0-ra nyer 2,10-ért, remélem jön
-
zolee5016
őstag
APOEL- Aa 1fi-V
Bate -SloBra1 fi V
Por-Lille 1 fi HHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
mégsem, szépen felhozta magát, már csak a 3. szettet húzza be, Querrey meccsén meg is lesz az over, mire vége a meccsnek
de a Zenit meg pirossal, eh
-
Speedhs
őstag
Porto+ Celtic a mai nap tutija?
-
szab.tam
nagyúr
ja.
a pirossal csak felbosszantották, és méregből lőttek még 2-t...
(értem én, hogy lassan hugyozok, meg öregszem, de mire visszaértem, azalatt rámolták be őket...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest