- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
hát nem bántam volna, ha nyer a YB a végén, kezdett alakulni a X/V-m
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy holnap a Dortmund nyer
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shkiz0 #78850 üzenetére
9 db 2-es kötéses szelómból 1 sem jött.
nem hittem volna, hogy ma még fogok röhögni.big thx.
(#78852) giigz
miből érzed?
el kezdett kicsit szúrni a pisi, mi?
->
1. black eagle street.
2. majd a haverja: a térképen a fehér holló utca.
mellette az óbester utca...
(aki ismeri a történetet, érteni fogja...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
giigz
veterán
Jó, azért 1,73-ért nem rossz...
Ha ma nem jön Kuznetsov (mondjuk szerintem 3,60-ért ajándék ), akkor holnap megteszem a Dortmund-ot (bár lehet amúgy is)
-
szab.tam
nagyúr
hát igen, el kezdtek sorakozni az "előbb-utóbb már csak fognak nyerni" csapatok:
dormund
1860 münchen
mu..soroljam még?
lassan kötésbe is lehet őket tenni.
lassan jönni fog.
tavaszra biztos...****
irigykedem arra, aki perverz módon tetta a
Rio Ave (Por) 0 - 0 Elfsborg (Swe)
meccsre, és még szaanszét bírja izgulni magát.
nekem mára már csak annyi maradt, hogy ne égessem el a pizzámat, vagy ha sikerült is, nem dobjam a negyedét a földre, mint tegnap...***
babosék már nem tudnak zsét hozni, de remélem legyakazzák a feka libákokat.
mindjárt kezdődik.
jó lenne nézni valahol....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
visszatérve: dormund.
ami biztos, kikapni nem fog.
szinte kizárt.
tehát x2 allin**
azt sajnálom, hogy babos tímeáékat csak 2 db kötésben raktam meg, (amik már így elmentek), és külön egyben sem.
hogy bekeretzhessem...ha lenne élőm, megraknám.
de még így sem fogom eldobálni a 2 szelót, amiben bíztam bennük, 1x még azt is el fogom adni..
ha esetleg valakinek van stream-je, (adbock nélkül is nézhető), amit éppen néz, (és nem jön a guglis kioktatással), azt megköszönöm....
van egyáltalán élő közvetítés róla?[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Kuznetsov vezet!!
-
szab.tam
nagyúr
az nem az a szlovák nő volt, aki elütötte az égő magyar suzukit az m3-ason?
és most meg újra szabadon vezet?
(ez gyenge volt, még dolgozom rajt' kicsit.)babosékhoz egy működő (dierkt!!!) linket plííííz.
kommenzíhirtelen![ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Ha ez a 2. szett meglenne, már kb. zsebben is lenne a lé, de most észbekapott Verdasco...
Na hajrá, hajrá!
-
giigz
veterán
válasz Speedhs #78869 üzenetére
Koszi, de mar 1-1
Lehet csak hirtelen lendulet volt az elejen... De ezt ereztem, az 5 szettes meccs utan a gyenge ellenfel ellen azt hittem nincs formaban Verdasco, es kieshet, a szorzo meg jo volt, ellenfel nem tul rossz, odds emelkedes, na mind1, 1400-at megert, majd az idei szezonban kamatostol vissznyerem
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #78865 üzenetére
1. poén volt.
2. tudom, gyenge.
3. de azért legalább dolgoztatok vele."újra szabadon vezet"
azt hittem, azért itt leesik.
gyk:
nem autót, hanem a meccset...más:
közben kaptam működő stream linket babos timiékhez...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
and since you've been gooooooooooone, I feel the empty spaaaace
you left a hoooooooole, I see your faaaa-aaacefíl dö pressör, fíl dö pressör, fíl dö pressör, fíl dö pressör
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
giigz
veterán
Na ez a meccs nem volt gyenge, vegul pont ugy tortent minden ahogy azt elore gondoltam, a 3,60-as odds pedig gyonyoru volt
1,4k -> 5k
-
zolynet
veterán
válasz cannibal #78885 üzenetére
merítettem ebből is, én egy ilyet dobtam össze:
swansea+celta+derby+juve ~10xLife is too short to stay stock!
-
pcgamer01
senior tag
Mai meglepi oddsok:
G.A.Eagles-Willien II- V.3.15
Jihlava-Çeské- V.3.3
Nekem ezek mennek 500-al.Samsung Galaxy S10+
-
L_YKing
addikt
Derry St. Patricks D
Mai ajándék.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
giigz
veterán
Ha már X, Ural - Terek X
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, 10 perc múlva cseh ifi meccs, jól megszedem magam rajta
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #78897 üzenetére
jaja, bár már ott az élő kínálatban a meccs, gyors raktam is egy 1. félidő 1,5 overt 2,00-ért
hoppá, már csak 1,90, gyanús
[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Hehe nagyon overesre várják ezt a meccset, olvastam máshol is, 1.fi. 1.5 over próba 2.0-ért go!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest