- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
Ronaldonak érett már az a piros, ettől függetlenül a többszöri visszajátszásból úgy tűnt, hogy tényleg nem érte el a lába.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
leikomessi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #7500 üzenetére
Kár ennyit kihozni az egészből. Visszanézve az esetet így utólag is, szerintem nem látható rendesen, hogy eltalálta volna. Normális kameraállásból, lassítva nem találtam meg youtube-on. Csak azok vannak amiket meccsen lejátszottak. Nem tükrözi hűen a valóságot, nem megállapítható tényszerűen.
(Mellesleg Gabi megmozdulása volt először szabálytalan.) De mondom, ez csak az én véleményem. Nem számít semmit, de én szerintem nem találta el. Ettől nem fog megváltozni sem a meccs kimenetele, se a világ, semmi. Ha nem értesz egyet, írd le normálisan, nem kell egyből így leosztani az embert, mert véletlenül nem úgy látta, mint Te. Az utolsó mondatodnak elég lett volna csak a második része. Hadd döntsem el én mennyire értek hozzá.Én ebből a videóból csak azt látom, hogy kicsit megjátszott. Ronaldo lába jobbról érkezik Gabi arca felé. Semmi reflex, hogy elhúzza, hanem abba az irányba fordul, ahonnan a láb jött. Ha valakit megütnek, nem teszi vissza a fejét egy újabbért, hanem elhúzza onnan. Meg az a hatalmas ugrás, hogy látványos legyen.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #7503 üzenetére
De most komolyan szerinted akkor mitől vérzett utána az orra ha nem találta el szerinted Ezt fejtsd már ki még.....Mert ugye ha említetted te is láttad a vérzést nagyon nem értem miről beszélsz.
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #7504 üzenetére
volt nála egy művér kapszula, aztán mikor eltaknyolt csibészen felbontotta az orra alatt... nem hiszem el hogy nem látod baszod... tényleg szemészetre kéne menned... :-)
pittsburg vezet
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
leikomessi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #7504 üzenetére
Nem tudom hányszor vérzett az orrod, nekem elég sokszor.
1. Ahhoz, hogy egy olyan embernek vérezzen, akinek nincs semmi baja az érfalával, ahhoz elég nagy erő kell. Kétlem, hogy egy oldalirányú, legfeljebb súroló "rúgásnak" ekkora hatása lenne. (Nagyon sok ember van, akinek soha nem vérzik az orra, hiába éri nagy erőhatás.)
2. Ha olyan, hogy hajlamos az orrvérzésre, akkor elképzelhető, hogy kisebb erőtől is elered. De ha elered, akkor azt nem állítják meg egykönnyen, nem annyi vér lenne a tamponon.Látszott a vér, ez tény. Igaz csak a tamponon, előtte nem. A fűben hason fekvés sem a legideálisabb, ha valakinek vérzik az orra. Szerintem nem találta el. Túl kevés "bizonyítékunk" van, hogy ezt helyesen megítéljük. Én nem voltam ott, ugyanannyit látok, mint te a videókon.
-
WaterWave
veterán
válasz leikomessi #7506 üzenetére
Magyarul te azt mondod, hogy a surlódás szelétől eleredt a vére, mert a videón nem látod kvázi nem lehet látni, hogy megrúgta, így azt szűröd le, hogy nem rúgta meg, csak picit hozzáért és mivel vérzett az orra így arra a következtetésre jutottál, hogy ő azon csoportba tartozik akinek/akiknek szinte egy fingástól is elered az orra vérre, persze sarkítva.... Nah erre mondják, hogy paradoxon :-)
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz leikomessi #7508 üzenetére
hat de.... ezen már tényleg csak nevetni tudok
-
callmeakos
veterán
Jöttek a Pingvinek
All→M8
-
freaghill
őstag
DeathBat666: Jött a tipped! Köszi!
-
Daniel Alves
őstag
Nálam ez volt a tegnapi nap csúcspontja
[link]Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
rwin5
őstag
Kíváncsi vagyok USA behúzza-e.. de benne van a Svájc győzelem is, lehet rakok rájuk úgyse pakolja senki
-
Cthulhu Dawn
őstag
Pittsburgh ugye rendes játékidőbe nyert?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Phili
tag
válasz Cthulhu Dawn #7515 üzenetére
Igen.
-
Ps Vita
őstag
válasz DeathBat666 #7356 üzenetére
Nagyon köszi a tippet,nagyon vágod az NHL-t
-
Phili
tag
válasz callmeakos #7519 üzenetére
Igen,a svéd-finn előtt lesz 13 órától a sport2-őn.
-
SirAlo
aktív tag
Ma lessz az Eurovizio is, oda mit tippeltek ? Magyarorszag 151x szorzo
-
sixpack89
tag
mit mondtok a honvéd-győr meccsre?
vendégen gondolkodok,hogy megrakjam. -
GabN73
addikt
Fuhu, így másnaposan felkelve szeretnék gratulálni a real madridnak...
A tegnapi nap nagyon gáz volt
-
polgárjenő
tag
nekem elment a 35k-m a realon. de nem vagyok ideges így -10k eddig. 20k-t raktam a számlámra, hogy ha vissza kell fogadni akkor visszafogadok, de már csak a real kellett volna, én meg bíztam benne hogy nyernek. de már mindegy. a meccs végén megraktam DNB-be atletico-t, így ha nem döntetlen maradt volna hanem nyer valamelyik csapat rendes játékidőben akkor nyertem volna 35k-t összesen 20k-ból. de mindegy már amikor láttam hogy szünet van, szóval 1-1 lett a rendes játékidő, 6os szorzó volt atleticora, és a maradék 10k-t (amit visszakaptam a DNB-re) kattantságomban majdnem rátoltam atleticora. hát jól jártam volna, ha kicsit kattantabb vagyok xd
-
Daniel Alves
őstag
válasz polgárjenő #7525 üzenetére
mondtam hogy bukni fogod
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
B-Man072
tag
Na ki mit rakott mára?
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
polgárjenő
tag
válasz Daniel Alves #7527 üzenetére
majd buksz még te is csak arról mi nem fogunk tudni mert olyankor sumák van
-
B-Man072
tag
válasz callmeakos #7531 üzenetére
Végülis az sem egy rossz ötlet
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
Daniel Alves
őstag
válasz polgárjenő #7529 üzenetére
Én sosem bukok Csak utálom a hülye büfögéseket [link]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
polgárjenő
tag
válasz Daniel Alves #7533 üzenetére
azt azért írtam mert nekem az lett volna jó ha atletico nem rúg gólt.. nem rosszindulatból írtam..
-
Mano_01
aktív tag
Dortmund-Hoffenheim? mivel H kieso igy en ra passzolnek..D-nek meg mar mind1..
szrintetek?"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
gyuromoj
veterán
Erről kérnék véleményt:
112 Chicago - Detroit 2.m. H 1,78
110 Svájc - USA V 2,08
111 Svédország - Finnország D 4,05
Eredő odds: 14,99472PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #7506 üzenetére
Ha te komolyan gondolod amiket itt írsz erről akkor azt kell mondanom sajnos nagyon buta vagy...
(#7507) WaterWave: Jaj de hülye vagy...
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Ezt a tegnapi 200Ft ból 20K-t fel kéne raknom ma egy meccsre vagy max kettőre, hogy duplázzak és legyen vmi értelme is, hogy fordíthassam valamire. ötlet?
-
L_YKing
addikt
Jajj de jól indul a reggel! Kikapott a Real
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
leikomessi
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #7539 üzenetére
Hol írtam azt, hogy komolyan gondolom? Miért nem lehet felfogni, hogy nincs normális kameraállás az egészről? Ezért csak találgatás az egész, csak te annyira biztos vagy magadban, hogy ha valamit állítasz, akkor az úgy van. Akkor mindenkinek azt kell hinnie, akkor a másik nem ért hozzá, akkor nagyon buta. Még akkor is ha vélhetően előbb lesz diplomája, mint neked.. Ilyen hülyeségeken egyből hülyézel, személyeskedsz. Nem tudsz tényszerűen gondolkodni. Más véleménye nem számít, csak a tiéd. Hihetetlen. Ilyen emberekkel felesleges leállni, mert nem arról győztél meg, hogy nem nekem van igazam. Olyan felvételt mutattál, amin nem derül ki egyértelműen. Komolyan, kár rád az időt pazarolni. Elég szar életed lehet ha minden kis szarból ennyit ki tudsz hozni, nem vagy képes elfogadni, hogy létezik más vélemény. Nem is kell elfogadni, csak ne butázz, hülyézz, úgy hogy nem ismersz!
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Mára ezzel szállok harcba.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Ádám16
addikt
221 Pescara - Fiorentina V 1.17
Erről mi a véleményetek? Ezért a szorzóért érdemes kockáztatni? -
Cthulhu Dawn
őstag
Valencia ma mehet nagy pénzel szerintetek? Kell egyáltalán nekik a mai győzelem?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
SirAlo
aktív tag
válasz gery2123 #7547 üzenetére
USA es Valencia mennyire biztos? Utoljara jol kikaptak a Svajciak de alapbol erosek voltak a Svajciak mindig
Na lessz ami lessz, remelem ez mar jonni fog nem mint a Real tegnap
1 USA Svájc v USA
(Nyereményszorzó) 05/18/2013 Egyik sem 1.65 Függőben
2 Valencia Getafe v Valencia
(Játékidő eredménye) 05/18/2013 Egyik sem 1.75 Függőben
3 Borussia Dortmund Borussia Dortmund v TSG Hoffenheim
(Játékidő eredménye) 05/18/2013 Egyik sem 1.33 Függőben[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest