- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz NyxNyxNyx #5499 üzenetére
Hát ha nem vitt volna el két 1x.000 ezres szelvényt akkor nem bosszantana... de tudom, hogy jó a chelsea.. bíztam is bennük.... és jól is alakult csak xarúl végződött.
De legalább a Catania nyerhetett volna cserébe.
De ennek a napnak vége szerencsére nem zárult rosszul. De most 1-étől nem panaszkodom.
Majd minden nap akadt valami szebb.. kivéve tegnap. De tegnap is csak figyelmetlenség miatt nem jött.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Jarod1
addikt
szerintetek mennyire voltam pipa? köcsög bíró
-
WaterWave
veterán
nah kiváncsi leszek a Miami kibaszik-e velem
holnap lesz két darts, elég jó szorzókkal, dartsos gurutól kérdezném melyiket érdemes?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
freaghill
őstag
DeathBat666: Jól nézem, hogy az Anaheimnek kéne még hoznia és akkor a tipped 3/4-be nyert?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
torino leXelt, f@sz kivan
atl madrid - barca
spanyol - real
man. city - wiganezek hétvégiek?
-
Phili
tag
Anaheim-Detroit 2-2 OT jön.
-
DeathBat666
aktív tag
válasz DeathBat666 #5462 üzenetére
Ma megint nyertem. Jött a 4 es odds, és jött a 14 es odds is. Remélem rakta rajtam kívül valaki.
-
Vangelis
félisten
válasz DeathBat666 #5510 üzenetére
Nhl tippet majd nekem is lökhetnél, mert én mindig ott tolom el, hogy rendes játékidőbe teszem és egy elmegy mindig. Persze hosszban nyer akit tettem.
pl:
14 Toronto - Boston 3.m. V 2,29 2-5
16 Detroit - Anaheim 4.m. H 2,23 2-2 hosszban ok
17 Los Angeles - St. Louis 4.m. H 2,07 4-36000 Ft
Eredő odds: 10,57087254 Chicago - Nashville H 1,85 2-2 hosszban ok
253 Montreal - Carolina H 1,87 4-1
252 Detroit - Colorado H 1,89 3-24600 Ft
Eredő odds: 6,53846
Tét: 4600 FtJó volna nem ebbe a hibába esni.
Ezért nem is nagyon rakok amcsi hokit.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Ace owner
addikt
153 - Anaheim - Detroit H
Ez hajnal óta X-en szünetel, wTF?Galaxy Fold 4
-
Chereiose
addikt
Jaja, nekem se adjak a penzt, azt írja h fuggoben van a fogadas...
-
Chereiose
addikt
válasz DeathBat666 #5515 üzenetére
Akkor nyertem elvileg. Köszi!
Ma is varom a tippeket -
atila4
senior tag
-
gery2123
őstag
Hogy kaphatott ki ennyire a Bulls? +15 be raktam, de így kikapni.
-- PSN_ID: GerY2123
-
rwin5
őstag
Van fent valami meglepetés meccs ajándék magas szorzóval? (zh ra tanulok és nincs időm belekuccsantani se kb)
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
plus44
veterán
Na most kicsit nem értem a dolgot. A nyereményszorzós fogadás esetén (jégkorong) olyan fogadást teszek, mint pl. fociban a duplaesély, nem? Tehát döntetlen esetén is nyerek. Vagy itt a döntetlen utáni hosszabbításban is annak a csapatnak kellene nyernie, akire raktam? Ezt most nem kifejezetten értem megmondom.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
adrian360
őstag
a fociban úgy van hogy nyer vagy döntetlen, csakhogy ott a teljes játékidő végén is lehet döntetlen a végeredmény.
hoki, kosár baseball stb esetén nincs tényleges döntetlen, valamelyik csapat mindenféleképen nyer. ha ilyenre fogadsz kétesélyben, akkor csak annyi előnyöd van, hogy ha alapjátékidő döntetlen, de hosszabbításban nyer a csapatod, akkor is nyersz. döntetlennél még nem nyersz. -
WaterWave
veterán
válasz Ace owner #5529 üzenetére
tippmix szerint a helyes, hisz nem a rendes játáékidőben dőlt el, hanem a hosszabbításban, tehát D, mivel ha megnézed tippmixen 3 esélyre lehet fogadni...
ezért jobb a tippmax ami netes ugye, hisz ott azt tudod fogadni, hogy hosszabbítással együtt• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Ace owner
addikt
Király akkor ment, kösz...
Galaxy Fold 4
-
plus44
veterán
válasz adrian360 #5524 üzenetére
Eddig abban a hitben éltem, hogy ez egy az egyben duplaesély, tehát ha döntetlen, akkor nyertem és amióta hokira is fogadok, soha egyszer nem tűnt fel, ezek szerint mindig mázlim volt..most nem. Így már a nyereményszorzó nem is éri meg annyira, sőt.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
szentes711
tag
Nem rossz szorzók vannak erre a finn bajnokságra érdemes lenne megrakni?????
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
adrian360
őstag
Wall of text a mai dartsról :
Elöljáróban annyit a mai naphoz, hogy a premier league-ben ez az utolsó alapszakasz forduló, a legjobb négy jut tovább.
Akik már továbbjutottak :
Gerwen 22p
Taylor 19p
Barneveld 19pAkik harcolnak a negyedik helyért:
Wade 16p (1 meccset játszik)
Thornton 15p (2 meccset játszik)
Whitlock 14p (2 meccset játszik)Taylor P. - Wade J. H
Bár Wade még harcol, Taylor meg már továbbjutott, nem hiszem hogy Phil 'eladná' a mai meccset. volt egy hullámvölgye február-március környékén, de összeszedte magát, az elmúlt 4 meccsén nagyon meggyőző volt.
Veleszemben pedig Wade pont most került bele a hullámvölgybe, bár nem játszik magához képest nagyon rosszul, nincs szerencséje, az elenfelei rendre átlag felett teljesítettek ellene. Nem tudom a pontos statisztikát a kettejük egymás elleni meccseiről, de kb 80%-20% körül Taylor nyert eddig. most is ezt várom, kb 7-3 Taylornak.Van Gerwen M. - Thornton R. H
Gerwen a legtöbb meccsén úgy játszik mint egy őrült, nyerni akar most is ez nem vitás. Teher alatt meginog néha, de mivel most már nincs rajta semmi teher, a kisszállók is rendben lesznek. Nem tudom mennyire foglalkozik a tabellán a számolgatással, ha kikapna és Barneveld hozná a két meccsét akkor lecsúszna a második helyre, és akkor Taylorral kellene elődöntőznie, az pedig nehéz falat lenne, szóval én úgy gondolom hajt az első hely miatt is. Thornton úgy érkezett az idei szezonba, hogy sokan azt mondták hogy nem ide való. Aztán az liga első felében remekül játszott, sorra hozta meccseit, viszont mostanra kipukkant. talán kicsit elszállt vele a ló, meccs közben állandóan kommentálja a dobásait, rázza fejét ha valami elsőre nem sikerül, mintha ő nem hibázhatna. Meccsen belül mindig vannak fellángolásai,
de szerintem most ez kevés lesz. kb 7-4 Gerwennek.Whitlock S. - van Barneveld R. D
Whitlock küzd, és küzdeni tud az biztos úgynézki sikerül kigyógyulnia a lábsérüléséből (ami vicces egy ilyen sportban, de a támaszkodóláb fájdalmai miatt visszaesett a teljesítménye nagyon), fejben most nagyon ottvan. Barneveld jó formában van, plusz ő az igazi közönség kedvenc, hihetlen népszerüsgben örvend, érdemes nézni ahogy szurkol a nézőtér a meccsein . én erre a meccsre egy 6-6os döntetlen tippelek. (Whitlock még nem játszott döntetlent ebben a szezonban 7-0-7 a statja, ez ki hogy értelmezi, szerintem már itt az ideje egynek )
Hamilton A. - Lewis A. V
A két tuti kieső csatája. Lewis a vb óta elvesztette a fonalat, mélyen a tudása alatt játszik, és bár az utóbbi pár meccsén felcsillant pár reménysugár, zsinorban 6 meccset bukott. viszont a legutobbi győzelme pont Hamilton ellen volt. Hamilton egyáltalán nem tartozik a kedvenceim közé úgyhogy nem nagyon tudok objektíven róla írni, szerintem igazi mázlista, olyan meccseket partikat behúz, szerintem otthon biztos malacok között alszik, vagy nemtudom . erre a meccsre én egy Lewis feltámadás várok (szeretnék) 5-7
Thornton R. - Van Barneveld R. H
Fentebbiekben már irtam mindegyikről. Sokat számít majd, hogy addigra hogy alakulnak a meccsek, lesz-e még esélye Thorntonnak, azt mondom hogy itt meglepetésre Thornton behúzza 7-5-re
Lewis A. - Whitlock S. V
Szintén irtam mindről, szerintem ezt Whitlocké lesz 4-7
[ Szerkesztve ]
-
B-Man072
tag
Mára valami jó kis foci?
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
stefyY
őstag
P. Taylor
Kanada
Randers-Esbjerg 2-3 gól
Cercle Brugge-Genk & Leicester-Watford 2,5 overKötésben ment rájuk 2k; 33715 forint a várható...csak hogy legyen miért izgulni
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
tzimash
őstag
triplázós
mernétek rá nagyobb összeget tenni? 10-20k-t? -
freaghill
őstag
válasz DeathBat666 #5515 üzenetére
Tippmixest is írsz ma?
-
sz_abika
addikt
Bwinnel most mi a helyzet?
Kifizetés/befizetést lehet , vagy csak új regisztráció tiltott?PSN: xszabikax
-
WaterWave
veterán
hjk se nyer ma úgy érzem
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
freaghill
őstag
3/4-be ez ment:
014 M.van Gerwe-R.Htornt H 1,45
015 P.Taylor - J.Wade H 1,53
021 Pittsb.-NY Island H 1,61
036 Molde - Aalesund V 3,55[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz DeathBat666 #5510 üzenetére
Én úgy bíztam benne,h ha a te tippjeidet megjátszom,akkor nyerek,mert olyan sokan mondják,h már megint bejöttek a tippjeid.Ami igaz is,csak az a baj-nekem/nekünk -,h azok a netesek,és nem a tippmixesek.
Már 2 3/4-eset tettem alaptéttel,de mindkettőben volt,h két csapat nem hozta,amit kellett volna neki.Tudnál mondani egy olyat,ami tippmixes és tényleg bejön?/no offense,én döntöttem el,h rakok fel pénzt a tippjeidre,csak most már szeretném,ha nem csak kiadnék,de kapnék is pénzt a lottózóban /
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...