- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgárjenő
tag
na stoke piroslap
-
stefyY
őstag
Feyenoord is vezet Spurs alkosson még valamit, USA is jön...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
Szuperek a megérzéseim, eddig 3 meccsből 3 az ellenkező eredményre áll...:d Anzsi/Psv/St.E
-
Vangelis
félisten
Hollandiában is nagy a felfordulás.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
zolynet
veterán
válasz polgárjenő #6151 üzenetére
az egyik támadásukat igazán gólra válthatná a spurs, ne bénázzanak már
Life is too short to stay stock!
-
Chereiose
addikt
Azaz, király, megint az én szerencsém...
Venlo vezet a Vitesse ellen 12,5x oddsért....Azért vicc, mert tegnap volt egy szelvényem, amin a Porto X volt + ez....Természetesen a 91. percben lőtt gólt a porto, ez meg tuti befog jönni... Tetű sportfogadás -
SirAlo
aktív tag
Everton hozza ugy latom Manchester City-rol mi a velemenyetek ?
-
Chereiose
addikt
Amúgy neten hogy megy ez a visszafogadás? Vissza akarom vonni, hogy a lyon lő gólt este...Csak azon múlik már és nem akarom, hogy az 1.20 as oddson elmenjen....Élőbe gondolom sehogy nem lehet mint pl most a szar napolit 0-1...
De így a meccs előtt több órával sem??? És ha lehet hogyan kell?? -
SirAlo
aktív tag
DVSC-TEVA - Videoton FC van esely dontetlenre? Ha nem akkor megraknam hogy DVSC-TEVA vagy Videoton nyer
-
giigz
veterán
válasz WaterWave #6133 üzenetére
Hihetetlen, hogy miért emelkedik a szorzó, nem tudom elképzelni, hogy az utolsó hazai meccsén ne nyerjenek... Milyen lenne már, ha egy döntetlennel vagy vereséggel búcsúzna el a pályától...
Lehet hatalmas nagy sz*pás lesz belőle, de én egy jó adag pénzt ráraktam, ha ez nem jön be, akkor én most nem fogadok szeptemberig...
-
pohár
félisten
valaki meg tudná nekem tenni a MU hendit egy ötössel? aki rakta volna, sajna nem tudta, zárva volt a lottózó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adrian360
őstag
válasz Chereiose #6162 üzenetére
ha arra tettél hogy a lő gólt, és arra 1.2 az odds, akkor gondolom az ellenkező esetben olyan 3- 3.5-ös odds legalább van.
a lényeg hogy fogadj egy olyat magában hogy nem lő gólt, egy olyan téttel, ami bebiztosítja hogy biztos nyersz valamennyit.tehát a példa kedvért ment 100 forint arra hogy 1.2*( akármi ami eddig jött)mondjuk 10-es oddsért összesen. így 1000 forintod lesz ha nyersz. van 3.5-ös oddsod arra hogy nem lesz gól, arra teszel 300 ft.ot.
így kockáztatsz 400-at és vagy nyersz 1000-et ha lő gólt, vagy nyersz 1050-et ha nem lő.[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
na manu megrakva, jojjon csak
-
WaterWave
veterán
mondjuk nem sokat emelkedett de emelkedett, nem tudom... esetek többségében mondjuk nem sokat számít hogy csökken vagy emelkedik
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pohár
félisten
tökmindegy ki rakja meg, meg hogy, csak legyen megtéve
itthon lottózó nincs nyitva, így minden kilőve, a számlámon meg pénz sincs, holnap jön a fizetésem...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Chereiose
addikt
És úgy nem lehet kihúzni, mint a mixen,hogy ha utolsó meccs akkor kihúzzák a szelvényről? Leginkább én így gondoltam.... ( BWIN )
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Everton, Zenit, USA maradhat...Kanada pedig húzzon bele, és akkor első 10 meccs pipa
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
na ne nevettess már, van két retek maszek kút, aztán csá
na de ma akkor nem nyerünk, úgy néz ki
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gery2123
őstag
Hát ez a Napoli 5 perc és bukok nagyon úgy néz ki
-- PSN_ID: GerY2123
-
giigz
veterán
Na akkor hajrá MU
-
rwin5
őstag
Hát ma úgy néz ki, elmegy minden.. Szerencsére a 10K-s duplázót kihagytam mert sajnáltam rá a pénzt (el is úszott) még 1 szelvény életben van.. viszont bnőmnek írtam ma még gyors edzés előtt 1 mixet mit raknék még, ha eljutnék a lottózóba, beszarok ha pont az "jönne"
-
WaterWave
veterán
hát ebből nem lesz gálázás, nem látom bennük a tüzet, bár még az elején járunk
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
polgárjenő
tag
watford meccset nézett valaki? leicesternek kapott egy ajándék 11-est, de a watford kapusa megfogta, kipattant a labda róla 2szer is, és olyan kontrát nyomott a watford hogy ők rúgtak egy gólt
itt a videó https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xmXws9r3c60
-
gery2123
őstag
válasz polgárjenő #6188 üzenetére
Húúú. Ez mekkora már!! A videó elején azt hittem valami közös buli van a pályán
-- PSN_ID: GerY2123
-
WaterWave
veterán
válasz polgárjenő #6188 üzenetére
igen, érdekes volt :-)
-
rwin5
őstag
MU-hoz egy streamet légyszi
-
giigz
veterán
MUUUU
Barcsak lenne mar 2-0, rendelnem a pizzat, de valami fullosat, meg a következö 1 hetre meglenne a pizza, fagyi, es benzinpenz
-
DeathBat666
aktív tag
Mára:
NY Rangers - Washington Capitals 1, (2.10) (Bátrak megpróbálhatják 100 ft al a 4-3 as végeredményt (Rangers mind a 2 meccse 4-3 lett hazai pályán , 12 es odds))
Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 4,5 gól over, (1.60)
Anaheim Ducks - Detroit Red Wings 5,5 gól under (1.45)Odds: 4,8 mehet egy 1000 essel.
[ Szerkesztve ]
-
SirAlo
aktív tag
Meg kelett volna tenni Debrecent mar az elejetol jobban jatszottak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV