- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Roland Garrosra senki? Nagy a csend a selejtezők kapcsán
PSN: xszabikax
-
-
törölt tag
A németeket én kihagytam végül, csak a norvégokra alapoztam:
Bodo & Molde
Bodo hendi
Bodo & RosenborgTalán nem jó ötlet egy csapatot három szelvényre, viszont a Bodö iránti bizalmam töretlen. Azt rontottam el, hogy a Brann a leggyengébb most, ezért a Stabaek 2x is nagyon megéri tipp lett volna. Simán nyernek.
tigipuf: ugye? egész jó szorzók vannak ebben a ligában, azért csak óvatosan: a hendiért izgulni kellett, a Rosenborg is a végére hagyta a győzelmet
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
válasz #86564352 #179508 üzenetére
Semmi stressz, 2 már jött is a 3 kettes kötésből .Jó volt a megérzés,kár,hogy ma azt se tudtam milyen meccsek lesznek,bár akkor is csak kis tétben játszadoztam volna.
Utólag,igen de azért óvatosan kell itt is rakosgatni,mindenképpen kiszámíthatóbbnak tűnik mint egy nagyobb liga.[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Örni
senior tag
Molde...
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
válasz Dan-szan #179512 üzenetére
Nem értek hozzá, ezért inkább a játék a cél pénzkeresés helyett. Néha van részsiker, egy jó széria olyankor örülök és kiutalok, apróból folytatom tovább lassú gyűjtögetést. Ha apróból játszik az ember, akkor szinte naponta kell rakni amikor sok meccs van, vagy pedig többes kötést. Több meccs, több bukta lehetőség.
Az alacsony tét hátránya olyanra is fogadsz, amit nagyobb összeggel nem tennél. Csak azért mert kínálatban van. Olyankor sok bosszantó eredménybe belefutni. Pl. tegnap a Molde még DNB se, vagy amikor GG-hez, overhez hiányzik egy gól.Utólag mondhatom tegnap is csak annyi kellett volna variálás helyett, hogy single Bodö hendi, single Ingolstadt (akár ez is hendiben) Ha csak Bodö jön nincs veszteség, ha mindkettő jön jó nyeremény, csak Ingolstadt hendi akkor kis nyeremény, ha mindkettő elmegy akkor ennyi a móka, mert havi 5 ezer mínusznál húztam meg a vonalam. Ezért inkább több meccsre osztom el a kisebb tétet. Vagy három 2x odds meccsből trixie, ha az egyik elmegy visszakapom az ezresem és lehet játszani újra. Ha jön akkor abból kétszer akkora tét.
A menők tesznek 50 ezerrel (csak egy példa) heti egy vagy két jól kiválasztott meccset, élőben nézve és belefér nekik az időnkénti bukta is.
-
paatrick
őstag
válasz #86564352 #179513 üzenetére
"Az alacsony tét hátránya olyanra is fogadsz, amit nagyobb összeggel nem tennél."
Ez a legtöbb fogadó rákfenéje. Minden nap akar valamit tenni, nehogy lemaradjon valamiről. Közben meg pont emiatt nem fognak azok a "minták" feltűnni amit mindig keresel.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
válasz paatrick #179514 üzenetére
Hát igen, azt is lehetne mondani a napi kínálat helyett a hetit kellene nézni és türelmesnek lenni. Viszont haladni is akarnak a kis tétesek, ezért tesznek gyakrabban. Különbözik a feladat kezdőtőke szempontból, meghatározza az esélyt és türelmet is, mert pénzből lehet pénzt csinálni:
Ha a cél egy hét alatt két játékos csináljon 20 ezer profitot, egyik 5 ezer forintból, másik 50 ezer forintból: az elsőnek is meg lehet csinálni, viszont mindenképpen több meccs, több lépés és elcsúszhat banánhéjon a dolog. A másik 50 ezret rátesz 1,4x szorzóra jól kiválasztott meccsen, DNB, kétesély, góllal egyből ott a 20K. Egy-két ilyen "tuti" ezen a héten is volt.Engem is gyakran megkavar a sok meccs. A fél világ már a BL döntő tippeket nézi. Én? Hol van az még! Délelőtti dél-koreai "tuti" számít! Simán kettő feletti, DNB is másfeles odds:
-
törölt tag
DNB és simán is tettem 2K, hát amikor a 80. perc után egyenlített az ellenfél kicsit elszomorodtam még ez a tuti is elmegy, aztán jött a végén a győztes gól! Örülök, mert kibírtam a rossz szokásom ellenére, most nem tettem mást mellé, se trixie. Megérte, hogy forma ellenére sima győzelem single helyett DNB is, mert csak picit kevesebb nyeremény, viszont fele tét vissza, ha nem jött volna a hosszabbítás gól.
A BL döntőről fogalmam nincs, GG 2x odds apróval
-
tigipuf
senior tag
1 szelóm volt ma csak ilyen kis tétes de 8 ezer felett hozott volna,,inter turku,brendford ilyenek,mind sima lett.Csak a tanulság miatt,a képembe nyomta a szelvényajánló a győr hazait hozzászúrtam 1,35-ért,pedig meg is néztem 3-4 alkalommal dönciztek,na ezeket kell elfelejteni ezt a még hozzátolom úgyis tuti mentalitást,,,,,
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
ThuG4LifE
senior tag
Raktam egy “viccest”, semmi tippem nem volt a bl dontore, aztan a Gundogan sargat valasztottam vegul, csak hogy ne tet nelkul nezzem a meccset. Melle 3 masik meccs golokra, nem nagyon biztam abban, hogy bejon.
[kép]''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Arcképgyáros
Kedden 5:00-7:00 között ismét leállás lesz.
-
törölt tag
Mai tipp megtéve, ki nem találjátok melyik csapat Bodö/Glimt 1,9x
-
törölt tag
Cserben hagy a norvég Barcelona
-
janos1988
addikt
Brage 6+ 200 -> 3000. Ha jön, akkor megy az egész 3k a holnapi Sundsvall 6+ra.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #179539 üzenetére
félidő 1:0 és 0:1-nál raktam párban a bogyót meg a rózsit GG-re, meg győzelemre is, hát el is vitte a bogyó...
Igaz csak apróval mindkettőt...
Néztem is a bogyót mert véletlenül működött a pró közvetítés, hát nagyon szánalmas volt, ahogy erőlködtek, hogy lőni se kelljen kapura... a vége 7 lövés, nulla kaput eltaláló...
Mindegy, ez van...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
janos1988
addikt
Sundsvall 6+ 200 -=> 2900. Ha jön, az egész megy fel a holnapi román osztályozó meccsre, 6+ba.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
-
yogibear
addikt
Nem tudom, hegesztettek-e valamit ezen a magyarosch fosstaligán, de most épp működik minden élő közvetítés: RG is auszi A-liga is... amik eddig nálam legalábbis nem mentek...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Trollok komolyan
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest