- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ritkán rakok meccs előtt még mindig, de most Angol-Magyar 3,5 fölé 2,43-ért ment...
[ Szerkesztve ]
-
Örni
senior tag
Na, akkor remélem nem szopjuk be, én már vasárnap megraktam az overt rá
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #180655 üzenetére
olyan sokért adják?
mondjuk lehet B csapattal állnak fel az angolok...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
válasz pohár #180657 üzenetére
Ami szerintem a sok gól mellett szól:
- Nem B lesz, de ha B lenne azzal is kikapnánk...
- Nálunk viszont Dibusz és Kleinheisler is megsérült, Botka eltiltott, jó persze mondhatni ez nem oszt nem szoroz...
- Ugye Magyar - Angolon szurkolói szempontból elég balhés volt a meccs (rasszista bekiabálások, megdobált angol játékosok és szövetségi kapitány...stb) nem hiába kaptunk büntetést, szóval otthon náluk elég nagy hangulat lesz, ami szerintem pozitívum lehet gólok szempontjából.
- Ha legutóbbi teljesítményeinket nézzük a magyar csapat nem nagyon tudta mostanában milyen rendezvényen van, nem hiszem azóta erősödtünk volna.
- Akkor vertek meg minket idegeben 0-4re legutóbb mikor jobb formában volt a csapat is.Szóval minden amellett szól orrkifújás lesz, persze ha valami tuti álltalában sose lesz az, szóval ha egy 0-0 lenne éppen azon se tudnék meglepődni, vagy egy éppen 0-3 és elmegy a mix, de ilyen oddson most nem hagyom ki úgy voltam vele.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #180660 üzenetére
igen, már ránéztem a kezdőre azonnal, értem már, hogy miért rakod
ennyiért tényleg megéri megpróbálni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
-
Örni
senior tag
Ki rúgja az első gólt? mit fizetett?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nézem a meccset, hát a négy gól azért már összejöhetett volna fejesekből, 1-1 még. Nincs nagy foci. Legalább még egy gól legyen, mert a 2,5 overen és első félidő 1,5 overen van több pénz.
-
Örni
senior tag
Én már kezdek aggódni az over miatt...
-
Örni
senior tag
Hát, persze hogy beszoptuk... És akkor feltenném a költői kérdést: az albánok ellen miért nem játszottak így? Mert azt H-ra raktuk?
-
-
zsolti72837
addikt
-
lord_m
senior tag
Benne van, hogy nem lesz 3 gól ( lévén Dél-Amerika), ezért mondom, hogy mindenki saját belátása szerint tegye akár az Én tippjeimet is, úgy, ahogy Te is érzed, avagy sem.
Ahogy koràbban is írtam, van olyan rossz széria is, hogy napokig nem jön a kinézett over. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Általában amit nem merek tenni az jönni szokott...
Saját tapasztalatom, élővel (előre csak elvétve rakok két havonta egyszer, az is elmegy), hogy amit elsőre kibökök, ránézésre, az 90%-ban jön is (GG, vagy meccs over, vagy csapat over, általában félidőben, de van hogy még az első fi alatt), aztán persze egyáltalán nem rakom, mert nyuszi vagyok, vagy addig vacillálok, míg jön és késő, pedig már a tét is be van készítve, csak rá kéne nyomni... A lényeg, hogy amit elsőre kiböksz (mindegy hogy élő vagy előre), azt rakni kell, ha más nem 100-500-zal legalább, hogy ne az legyen, hogy "bakker kinéztem jött nem raktam" (helyette meg amit raksz elmegy), hanem hogy "bakker rakhattam volna rá többet is"...
Nem tudom, nálad az első tippek milyen arányban jönnek, azt te tudod, de ha 50% felett vagy több, akkor legalább egy 100-ast dobj fel rá...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
válasz lord_m #180687 üzenetére
Jól jött az nekem is, ha az új is jön akkor az angol-magyar kijavítva. Apróval volt még egy Tom Tomsk under 2,5 szerencsére 1-1 lett. Amúgy ezt ázsiai gólszámmal fogadtam ugyanolyan odds mint a sima, ha lett volna 3 gól akkor ázsiainál egy kis pénzt visszakapok?
Azon gondolkozom tartanék egy hónapot amikor csak GG és gólszám. Mennyivel lenne több sikerélmény a meccs győztesnél.
-
Dan-szan
senior tag
-
törölt tag
válasz Dan-szan #180690 üzenetére
Hát így ezeket a 2,5 tippeket úgy kell rakni, mert tök ugyanaz az odds a simánál és az ázsiainál is:
ARG-PER
gólszám 2,5 felett gólok:
13721 V Több, mint 2,5 1,60ázsiai gólszám 2,5 felett:
13732 V Több, mint 2,5 1,60
Ha 1-1 ; 2-0 ; 0-2 lesz a meccs, akkor elsőnél világos bukta a tét, másodiknál kapom vissza? Nem vágom így mi az üzlet a Zrt-nek, de most nem érek rá szabályzatot bújni. -
paatrick
őstag
válasz #86564352 #180691 üzenetére
Nem amit te írsz az kopp ugyanaz. Ő meg erre gondol:
Ázsiai gólszám 2
13730 V Több mint 2 - 1,27Így ha 3 gól vagy több lesz akkor nyersz 1,27x pénzt, ha pont 2 gól lesz akkor visszakapod a pénzed. Ha 0-1 gól akkor vesztesz.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
válasz paatrick #180692 üzenetére
Persze ugyanaz, hát az a kérdésem. Akkor ő rossz választ adott, én végig 2,5 felettről beszéltem.
Tehát akkor az előbb írt ARG-PER esetben a két egyforma odds fogadásnál az ázsiai 1,6x tipp is ugyanúgy bukta, mint a sima 1,6x tipp ha nem lesz min. 3 gól. Csodálkoztam is volna, ha a Zrt. csak úgy visszaadná a tétet, ezért fogadtam fenntartással az előző választ. Nincs ingyenebéd. -
lord_m
senior tag
-
janos1988
addikt
Mai svéd 2 6+ba megrakva, 1 000 -=> 11 000.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
törölt tag
-
zolee5016
őstag
válasz #86564352 #180698 üzenetére
lgen a svéd.
mellévágtam egy melegebb esti tippet..most mióta megvolt a nagy 8-as csak 2 meccsekkel játszom..de ez is hozogat...2 hét 5-10k-s téten vagyok...+ 140 eddig..[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest