- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Creteil - Angers meccsre egy gólt valaki szurkoljon már ki nekem, már csak ott kéne egy 1,5 over....
-
bammbula
tag
Valencia meccset nézi valaki? Stat alapján eléggé lesz@rják a meccset, pedig nagyon kéne.
-
Dani_kp
addikt
Szép volt Szeged .
Jövőhéten, ha minden jól megy kint tudok lenni és élőben is kiszurkolom/kiszurkoljuk a továbbjutást.
https://ingatlan.com/33821564
-
Digestive
veterán
válasz yogibear #106507 üzenetére
Csak sajnos a St. Truiden volt mellette és mikor ha nem most akar kikapni attól a csapattól, akit legutóbb 6:0-ra vert. Az eredményeik is sima hazait ígértek... +szívtam!
-
Digestive
veterán
válasz Digestive #106509 üzenetére
Illetve vendég győzelmet!
Kicsúsztam a szerkesztésből, bocsi!********
Amúgy az volt az elképzelés sokaktól, hogy a BL meccsre készülő csapatok takarékon játszanak a bajnokin. Hát a Lever & Monaco párosnál ez a teória nem jött be!
Retekek St. Truiden... 89. percben egyenlít!
[ Szerkesztve ]
-
Clickbait
aktív tag
2k--> 31k, janem mert a Liefering elvitte.
You got clickbaited.
-
yogibear
addikt
Csődvédelmet kért az NB I-es győri labdarúgócsapatot működtető Győri ETO FC Kft. - közölte az MTI. A klub honlapján olvasható rövid közlemény szerint a lépésre a "közvélemény előtt ismert okok miatt" került sor pénteken. A kft. a partnereivel már felvette a kapcsolatot, és folyamatosan tárgyal a klub jövőjéről.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Mielőtt valaki holnap és holnapután reggel az F1 időmérőt és a versenyt az M1-en keresné, szólok, hogy pártunk és kormányunk jóvoltából a Duna tv-re került át a közvetítés:
szombat 06:45 - időmérő
ismétlés: 16:10
vasárnap 05:30 - futam
ismétlés: 13:25ma 23:30-kor a mai szabadedzés felvételről ugyanitt...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz pohár #106425 üzenetére
ez könnyebb volt, mint gondoltam
no, ha még a 2. is jönne, az lenne csak a hab a tortán (meg Rosberg győzelme)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #106516 üzenetére
rosberg, meg az a 9-es kötés....
f1-ben csak erre tudok gondolni:
94 1 A felsoroltakon kívül más nyeri a Nagydíjat FELFÜGGESZTVE
(ööö, izé: valami 2.8* volt eredetileg.)de a 2-es kötés jó volt.
kár, hogy valamiért nem találtam ki nagytétesnek mára...
(pedig csak le kellett volna koppintsalak. de a németet valahogy nem éreztem annyira. a meccs eleje másképp is alakulhatott volna.)****
hétvégére elbizonytalanodtam, így csak egy kami 5/7 megy.
csak ez a hülye szombat 12:45 elég gáz benne.
de majd összeszedem magamat...nagytétes, 3-as kötés nem lesz, de egy félkami 5-ösön még dolgozom.
magyar bajnokik adják majd az alapját.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #106516 üzenetére
ha megígéred, hogy a 9-es kötésből csak 1 megy el, akkor szétszedném 3 db. 3-as kötésű szelóra, és akkor nyerő.
de ha 2 megy el, (szerintem 2 fog), és a 2 bukta esemény nem egy szelvényre kerülne, akkor ugye vesztes lenne a vállalkozás.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
jégkorong fogadásban nem vagyok jártas, de köv. úti cél ez a sportág lesz
ha én mérkőzés gólra teszek pl. 4,5 felett
a mérkőzés 2-2 lesz, akkor beleszámít az aranygól is (ha lesz) vagy csak a 3 harmad?
köszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Deck
titán
Ma sok Bayern gólt kérnék!
PS5
-
Deck
titán
válasz L_YKing #106523 üzenetére
Elnézve az egymás elleni eredményeket a bayern mindig alázta a Brement és nem csak 2-3 gólról van szó.
1.30x a bayern a hendi meg 2.00x.
Igaz Robben meg Ribery nem játszik de a hazaiak gólkirálya sem összesen 6 hiányzójuk van.Én egy 0-3at várok legalább.
(amúgy még dolgozom mindjárt végzek azért, nem alszok )
PS5
-
Deck
titán
válasz L_YKing #106525 üzenetére
Kellő motiváció is meglesz:
"Thomas Eichin, a Werder Bremen ügyvezető igazgatója a szombati Bayern elleni fellépést megelőzően megfelelő bánásmódot követel a játékvezetőktől. "A Bayern ellen nagyon oda kell figyelned az egy-az-egy elleni párharcoknál" mondta a 48-éves szakember. "Van egy olyan érzésem, hogy kettős mércével fognak mérni". Eichin szerint a pártatlan bíróknak "félre kellene végre tenniük a Bayern iránt érzett tiszteletüket. Gyakorolhatják ezt a meccs előtt és a meccs után, de ne a meccs alatt."
Erre a Bayern: "A Bayern elnőke, Karl-Heinz Rummenigge sem osztotta Eichin véleményét. "Inkább hallgatott volna. Ez nem a fair play szelleme és egyáltalán nem volt rá szükség" nyilatkozta a Skynak. "Sok hülyeségről volt szó abban a nyilatkozatban. Ha az iskolában lennénk azt mondanám, álljon be a sarokba, és szégyellje magát. Az ilyen kijelentésekre mindig az a legjobb válasz, hogy győzelmet aratunk, és mindenképp erre is fogunk törekedni szombaton" zárta nyilatkozatát Rummenigge."
PS5
-
sz_abika
addikt
Már bánom h nem tettem meg azt h mindket toro rosso pontot szerez futamon. 10x penz volt beten, de tegnap mocskos diosgyőr elvitte a kamikra szétszórható penzt :/
PSN: xszabikax
-
jpm
senior tag
A fene se gondolta volna hogy élőbe nem lehet fogadni az időmérőre.. Hajrá Kimi
-
jpm
senior tag
Ehh. Ne hallgassatok rám. F1-et se érzem....
-
lecsokolbi
aktív tag
Sok minden jár a fejemben, majd lesz belőle valami alapon DE konkrétan a Bournem eladja ma vagy sem ?
- Mindenki hazudik! -
-
bammbula
tag
válasz lecsokolbi #106534 üzenetére
Köszi!! Azt hiszem rakok valamit ma is valami aprót a tegnapi nap örömére.
-
Koris
aktív tag
Sziasztok!Ezt alkottam mára:
Bremen-Bayern V
Arsenal-WestHam H
Burnley-Manchester City V
CSZK Moszkva-M.Szaranszk H
Lokomotiv Moszkva-Arsenal Tula H[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz lecsokolbi #106530 üzenetére
Azt hogy a Dortmund nyer
Koris:
Remélem az angolok nem viccelnek ma meg minket..
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
bammbula
tag
válasz lecsokolbi #106538 üzenetére
A Juventus kivételével tetszik. Olasz meccset sose raknék rendes szelvényre, mert kiszámíthatatlanok. Én ott egyébként egy X-re számítok, de nem akarlak lebeszélni.
Mára megy egy ilyen, csak hogy legyen min izgulni.Szerk: Lehet, a tét duplájával.
[ Szerkesztve ]
-
Clickbait
aktív tag
Mai Hertha BSC - Schalke Vendégről győzelemről valakinek vélemény?
You got clickbaited.
-
yogibear
addikt
válasz lecsokolbi #106547 üzenetére
Kihagytad róla a Bournemouth - Blackpool V-t 11,5-ért...
Bleki idén még nem nyert idegenben, itt az ideje.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Steam Deck
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest