Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
De utálom ezt az undoríto retek chelseat....Mindig ilyen mázlival minden meccsüket...
-
yodayoda
tag
Ezaz koszonom a jatekot "kicsi" plusszal zartam ma a napot
-
L_YKing
addikt
Chelsea
remélem nem kapnak még1-et
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Digestive
veterán
Mekkora fejes...! Milyent csattant b+ a felsőlécen!
-
gery2123
őstag
Csak jött a GG is!
Remélem a PSG jut tovább, mert nagyon megérdemlik!-- PSN_ID: GerY2123
-
yogibear
addikt
Blekkbörn mikor rúg gólt? hát persze hogy a 94. percben.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Dani_kp
addikt
Köszönöm te retek Chelsea... .
De ha továbbjutnak, akkor "csak" -3k. a mai napra...
https://ingatlan.com/33821564
-
gery2123
őstag
Most nézem az eredmények.com, hogy szinte nem volt ma olyan meccs ahol ne legyen piros lap. Biztos valami front volt mert amennyi piros ma kiosztottak....
-- PSN_ID: GerY2123
-
unravel
őstag
ilyen bírókat miért engednek focipálya közelébe.
idén nem fogadok többet.¯\_(ツ)_/¯
-
yogibear
addikt
hopp egy tizi a cselszkinek... némi kis kezezés címén...
2:1
dekrer: van benne valami, de ez tényleg kéz volt...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #106272 üzenetére
én ma a nagytétes mellé raktam 5k-ért:
olympiakos + bayern 2 hendi + chelsea =8*
még itt bosszankodtam feljebb, (feleslegesen), hogy a görögök lefelezték a nyereményt.
az angolok meg egyenesen lenullázták...még volt egy olyanom, hogy rádobok egy 20-ast.
160k izgatott.
de átmentem óvatosba.
nyertem vele 15-öt....****
most azt próbálom nézni, hogy babos timikéék valamelyike játszik-e holnap a páros előtt egyest.
habár a real is egy héten belül 2 szelómatt vitt, lehet, hogy a kis ribancoknak ezt a sanszot nem adom meg...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Mekkora meccs!
-
gery2123
őstag
Így van! Hajrá PSG!
-- PSN_ID: GerY2123
-
Prien
addikt
2-2!!! Megérdemli a Párizs, nem vitás!
A kevés is több a semminél.
-
bammbula
tag
PSG nagyon megérdemelné a továbbjutást, remélem sikerül nekik! Szépen játszottak emberhátrányban, annak ellenére, hogy a bíró sem komálja őket.
-
-
Chereiose
addikt
Ezazz essenek ki ezek a tetvek!
-
yogibear
addikt
Remélem a 8 között egy retkes angol csapat sem lesz....
-
Digestive
veterán
Ez mekkora meccs volt! Nagyon megérdemelték!
-
Dani_kp
addikt
Na -4700 ft a mai napra, hála a Chelsea-nek...viszont tény is való, hogy szépen játszottak a franciák és megérdemelték a győzelmet.
Szerintem Ibra-val a pályán nem lettek volna jobbak.
https://ingatlan.com/33821564
-
yogibear
addikt
A következő három szezonban idényenként több mint hatvan mérkőzést közvetít majd élőben a Sport TV-t működtető AMC Networks a futball Bajnokok Ligájából - írja az MTI.
A vállalat szerdai közleménye szerint az Európai Labdarúgó Szövetség és az AMC Networks International Central Europe közötti szerződés értelmében 2015 augusztusától 2018 júniusáig a cég három csatornáján - köztük a Sport1-en és a Sport 2-n - kedden és szerdán is minden kezdési időpontban élő Bajnokok Ligája-mérkőzések lesznek.
A csoportkörben a 20.45 órakor kezdődő összecsapásokból hármat közvetít a társaság, emellett a főtáblán élőben sugározza a 18.00 órai találkozókat is. Az egyenes kieséses szakaszban az elődöntőkkel bezárólag minden játéknapon egy mérkőzés élőben lesz látható a Sport1-en.
Az NS online úgy értesült, a Sport TV mellett az MTVA ad élőben BL-t a nyáron induló idénytől, azt nem tudni, melyik csatornáján, de állítólag egy-egy meccs képernyőre kerül kedden és szerdán is valamelyik közszolgálati adón. Ők választhatnak meccset elsőként, miközben a DigiSport teljesen kiszorul.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz yogibear #106295 üzenetére
inkább be se kapcsolom a tv-t, nézem streamről... nem vagyok kíváncsi a fáraó tv-jére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
jpm, Rosberg 3x-os zsé fosmixen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #106296 üzenetére
ezt a frappáns, fáraós szófűzést ma már mintha olvastam volna valahol....
legalább végre a digi nem nyúl le a 4 meccsből 3-at, amit ugye idáig nem értem el, mert komplett digi csomagot nem voltam hajlandó megvenni a meglévő mellé, és külön sportcsomagot ugye meg nem adták.
úgyhogy te csak nézzél valami fosotos stream-et, sokunknak jó lesz akadásmentes hd-ben is.
az idióta riporterket meg majd elviselem valahogy...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #106298 üzenetére
válcsá' Invitelre legközelebb (vagy Digire), problem solved
VB-n is nagyon jó volt hallgatni a roppant magas színvonalú közvetítéseket, lesz ám minőség dögivel
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #106299 üzenetére
nálunk nincs invitel, a digin pedig tudtommal nincs minden sportcsatorna hd-ben.
(pl eurosport2, ha nem tévedek.)
de mivel elhozzák a bl-t, így számomra innentől totál érdektelen.
a pl-t azért nézném még...inkább hallgatom az idiótákat az mtva-n, mint ne nézzem sehogy, szolgáltatót váltogassak, vagy nézzem az akadozó kockákat.
mások a szempontjaink...a mai nagytétesem jönni látszik.
160 unszk kazany h 1.13
217 bayern 1.18
226 boca h 1.18 (3:0-ra vezet a félidőben, csak nem adja el...)
1.57*el kezdem előre leírni, hátha nem megy el.
holnapra. (azaz p-re is átlóg a tenisz miatt.)
037 3 Győr - ZTE 1.14 17.50 4.65 h
038 3 Niculescu/Panova - Babos/Mladenovic 2.53 --- 1.40 v
039 1 Kiel - Füchse Berlin 1.09 12.50 6.70 h
1.74*****
047 1 FC Bruges - Besiktas 2.20 3.20 2.90 h
ezzel még kacérkodom szólóban.3/4 kamira apróval:
500/2000
029 1 Avtodor Szaratov - Trabzonspor 1.40 13.50 2.80 v
030 1 Le Mans - Energia Targu Jiu 1.25 15.00 3.55 v
034 1 Barcelona - Maccabi TA 1.33 14.00 3.05 v
043 1 P. Taylor - M. van Gerwen 2.29 4.35 2.07 h
a 3 kosár közül szerintem 2 jönni fog. számomra érthetetlenül magasak a vendég odds-ok.az el-ben is lesz vagy 3-4 db. 1:1-es, és egy 0:0-s dönci. jó lenne tudni melyikek.
de ezek küzül 2 benne lesz:
049 1 Wolfsburg - Internazionale 1.65 3.40 4.80 d
052 1 Everton - Dinamo Kijev 2.23 3.20 2.85 d
053 1 Napoli - Dinamo Moszkva 1.65 3.40 4.80 dés ami talán nem lesz dönci, valamerre eldől pedig 2 hazai összecsapás:
050 1 Fiorentina - Roma 2.30 3.15 2.75
051 1 Villarreal - Sevilla 2.04 3.25 3.20és innentől meg is van a 4. x-em a 3/4-hez:
046 1 Zenit Szentpétervár - Torino 1.58 3.40 5.45 d[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Öregszem
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Spórolós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Call of Duty: Black Ops 6
- Futás, futópályák
- További aktív témák...