Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz SirRasor #25277 üzenetére

    Nekem volt egy Renault 5-ösöm, hibátlan állapotban, amíg megvolt (3 évig használtam) el nem romlott rajta semmi, az egyetlen ráköltés egy olajcsere és egy téligumi szett volt. Az általad belőtt árnál kevesebbért ment el sajnos, pedig akkor még jók voltak a kocsiárak. 1039 ccm volt ha jól emlékszem, városban nagyon szerettem, jól lehetett parkolni, jól haladtam vele, országúton is normálisan viselkedett, autópályán nem mentem vele soha.

    Ebbe a keretbe szerintem belefér még egy Ignis, ami műszakilag szerintem ugyanannyira megbízható mint a régi Swift, csak sokkal praktikusabb, magasabb egy kicsit, jobban pakolható, szerintem jól néz ki, és vezetni is jó.

    Esetleg régebbi Fiat Uno, szintén kis köbcentis, jó városi autó, egy barátom húgának ilyen van, semmi baja nincs vele, keveset fogyaszt, szervizelni nem kell (olajcserét meg ilyen szintű karbantartásokat házilag megcsinálja a család).

    Ezek szerintem olcsón fenntartható járgányok, kb 10 évesek amikről én beszélek, esetleg 12, akkoriban szerintem sokkal jobban összerakták őket mint manapság, és amire ennyi ideig vigyáztak (nyilván meg kell nézni alaposan), az nem a vásárlás után 1 nappal fog szétesni.

Új hozzászólás Aktív témák