- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Sungoo #76346 üzenetére
39,5mm, koronával meg 44. Itt az adatlapja Nagyon szeretem, pár hónapja új bezelt kapott, plusz Dzsanától egy wellness kezelést
-
polonic
félisten
válasz vadászcsiga #76351 üzenetére
nagyon szép óra, tényleg
-
Mr.Rich
újonc
Ezek az Orientek ahhoz képest hogy nem olyan drágák néhány egész elfogadhatóan néz ki.
-
Mr.Rich
újonc
válasz vadászcsiga #76356 üzenetére
Való igaz hogy nem ez lesz az órám de aki nem tud vagy nem akar ennyit rá szánni annak egész korrekt választás lehet
[ Szerkesztve ]
-
Nick no.1
aktív tag
válasz Miamiquake #76361 üzenetére
Pierce 861
automata lineárisan csúszó súly ,
1930-40 években szabadalmaztatta a Pierce Watch Co. Inc.
Csak ennyit találtam róla..[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
Nick no.1
aktív tag
válasz Miamiquake #76363 üzenetére
Érdekes megoldás.....
Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
polonic
félisten
egyébként az automata óráknál a dátumot nekem kell korrigálni, jól sejtem, igaz?
-
burjois
csendes tag
-
burjois
csendes tag
válasz vadászcsiga #76370 üzenetére
Hejjj csiga, wallet-ek készültek mostanában?
.....gusztus dolga.
-
Zserno
tag
Értem. Akkor köszönöm
Ti akik ott vagytok sehol........
-
g0n21
senior tag
válasz burjois #76373 üzenetére
BTW Jelentem vadászcsiga,, a Sniper Straps bankkártyatartóm él és virul, napi használatban, nem kímélve, k.va jól tartja magát!!! Nem lazult ki, nem esett szét, jobban egyben van, mint amit boltban vettem korábban, és nem csak egyben van, hanem szép is
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
WiZARD
addikt
válasz polonic #76377 üzenetére
legolcsóbb annual calendarnak az Omega Seamaster Aqua Terra 150m Annual Calendar ugrik be, és ez nem is extrém drága, átlag Omega árfekvés használtan 3500$
Perpetual calendar picit drágább, abból legolcsóbbnak IWC ugrik be, 20-25k$ használtan. Portuguese, Big Pilot
de lehet olcsóbbat is találniSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
vadászcsiga
félisten
Ezt örömmel hallom. Hiába, ezek nem kínai bőrnek látszó anyagok hanem igazi állati eredetű bőrök.
burjois
A fekete meg a konyak ami a facebook oldalamon van azok mennek, sajnos másmilyen nem mert egyszerűen Mo-n képtelenség változatos bóröket beszerezni : ([ Szerkesztve ]
-
pézoli
csendes tag
egy "egyéb órák" kategóriás kedvencem friss modellje.
kunstwerk.Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
attiati
veterán
súlyra ezek ilyen növekvő sorrendben jönnek egymás után?
1. bőr szíj + titán tok
2. titán szíj + titán tok
3. bőr szíj + nemesacél tok -
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #76382 üzenetére
Miért nem veszel natúr bőrt és fested be ?
-
Tothgera30
Ármester
Nagyon kecsegtet egy ilyen használt Pam 112-es beszerzése . Csak a félretett pénzem el is úszna .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
WiZARD
addikt
válasz Tothgera30 #76387 üzenetére
hajrá
dehogy úszna el, ott lenne az órábanSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
vadászcsiga
félisten
Eleg kevés az árnyalatok száma, meg csúnya fényes lesz tőle a bőr. Én inkább vékonyabb, ugyanakkor merev bőrökre gondoltam amikből szép kis tárcákat lehet csinálni. Óraszíjnak való marhabőrökkel nincs semmi gond, azok vannak dögivel. Össze kéne már szednem magam és elindulni egy komoly beszerző körútra de nincs időm a munka mellett. Egyelőre az oraszijak lefoglalják az összeset.
-
Tothgera30
Ármester
válasz WiZARD #76388 üzenetére
Az is igaz, de ha megkarcolnám egy forgóajtónál, mondjuk a plázában. Akkor hülyén néznének, mikor térdre rogyok, és egy b@szott nagy könnycsepp gördül le az arcomon.
ui.: Kivagyok a vaterás vevőjelöltektől... nagyon hülyék. Ennyi vadb@rmot még nem hordott hátán a föld, nem sok kell hogy elszakadjon az a bizonyos cérna .
#76391 condy: ...milyen őszinte, és igaz.
#76392 vadászcsiga: Monster-t.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz Tothgera30 #76387 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de talãn Dzsana tollából szãrmazik: "Nem költöm én a pènzt, csak másban tartom!"
Előre is boccs Dzsana, ha nem tőled van, de ez rèmlik...
A vatyerás megjegyzėssel meg totãl egyet értek!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tothgera30 #76390 üzenetére
Kitalalhatom mit árulsz megint?
Jesszusom ezek tényleg betegek. Válsz nélkül töröld őket
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz Tothgera30 #76390 üzenetére
vigyázni kell rá
cserébe öröm ahányszor ránézelSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Tothgera30
Ármester
válasz vadászcsiga #76392 üzenetére
Alkudoznak orrba-szájba, nagyon fárasztó a tudatlanságuk. A korábban írt (LucaAnna) hsz.-előnek fém és gumiszíjjal is kell, de rögtön, azonnal! A másik gyerek (ambaruska), pedig eleve pofátlansággal kezdte... valahogy lesüllyedt a színvonal, ami amúgy sem volt túl magas. Pedig direkt írom, hogy nem kenyérre kell a pénz, de hiába, hülye ez a világ.
#76393 WiZARD: Nem ér annyit. Ha jó áron lesz, akkor veszek, de csak mecha.-t, hogy eltegyem egy újabb világválság idejére, és akkor cseréljem be két konzervre, meg egy zacskónyi zsömlére .
-
Zozzer888
addikt
Dzsana könnyen beszél, ő olyan órákba fektet amiket már legalább 40 éve nem gyártanak, ráadásul javít az állapotukon... De pont 1 oldallal hátrébb volt erről szó, hogy mennyire érdemes "mezei" órába fektetni.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
condy
senior tag
válasz Zozzer888 #76395 üzenetére
Én az ezüstöt preferálom befektetėsként.
Az órãkhoz keveset értek. Azt is itt szedegetem össze, meg a neten...
Tetszik, nem tetszik. Ilyen szerkezet, olyan szerkezet. Ennyi a jelenlegi tudomány. Fejlődni kell.[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #76397 üzenetére
Az már kéjmámor a javãból...
Most láttam kėt szėp zsebórát, az egyik ezüst, a másik arany. Kėt fiam van,most keret is lenne rá, de előbb meg kell nézetnem egy órãssal. A fémjelek stimmelnek.
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Sziasztok,rég jártam már errefelé-de látom vannak
újgazdúj,tehetős tagok.Az lenne a kérdésem,h e két G-Shock között mi a különbség? [link] vs. [link]
Külsőre majdnem teljesen ugyan azok,kivéve persze a fehér-fekete színeken.
A fekete sokkal jobban tetszik,de ebben nem negatív(jól mondom?) kijelző van?És ha igen,akkor erről volt szó korábban,amiben még pont én segítettem egy vidit "lefordítani",h a negatívat nehezebb leolvasni,kivéve erős direkt napsütésben. Meg 60%-al drágább.: /
Az olcsóbb meg vhogy nekem nem tűnik olyan strapabírónak,mint a feketés,persze tudom,h ez nem igaz,de én mégis ezt érzem. -
g0n21
senior tag
válasz Tothgera30 #76394 üzenetére
Nem semmi, milyen formák kérdeznek.. elképesztő..
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok