- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek:
Van egy 5610-es és 9400-es G-Shockom. A nyári időszámítás kezdetéig tökéletesen vették a pontosító jelet a mainflingeni toronyból (Bp., 13. kerület). Azóta azonban semmi....
Nézem a használati útmutatót, de nem jövök rá, hogy mit kellene még be/átállítanom. Próbáltam manuálisan is venni a jelet, semmi.
Esetleg van valakinek ötlete, mi az, amit nem vettem figyelembe? Köszönöm előre is.
Elnézést a mobilos képminőségért.
-
csabulaxi
senior tag
válasz dzsi23 #219896 üzenetére
ami képet beraktál a stein 39 gmt-ről az a premium 500
a sima gmt az egy az egyben homage
a premiumnál a nagy egyediség a kicsit más karakterű számok a lünetta betéten és a mutatók
a stein szerintem semmit sem gyárt, kínai katalógus gyártótól vett tokokba rak bele svájci szerkezetet, ha minden igaz.Azt láttátok, hogy a RIOS shopban (honlapon) semmilyen Stein óra nem rendelhető, 1 db. ocean 44 van raktáron és semmi más.
Mi lehet?
A német oldalukon meg már nem lehet lünetta betétet rendelni...."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #219903 üzenetére
Igen, a Premium 500, de gondolom, mindenki számára egyértelmű a kép alapján, hogy arra gondoltam. "szintén nem nehéz kitalálni, hogy mi adta az ihletet, de legalább kicsit változtattak az eredetin, hogy ne legyen teljesen ugyanaz a dizájn"... szerintem nem írtam nagy egyediségről.
-
g0n21
senior tag
válasz zsocy #219901 üzenetére
Nem, nem kapható a GBD-H1000. Még a hivatalos időpont is csak csúszik, csak csúszik...
Érdemes elolvasni az apróbetűt alul...Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
dzsi23
addikt
válasz g0n21 #219908 üzenetére
Érdemes elolvasni, igazad van, de ezt valahol a "Kosárba tesz" gomb környékén kellene jelezniük, vagy mondjuk a kosárban, miután beleraktam, de egyik helyen sem szerepel. Persze, ott van a "PRE-ORDER" a tulajdonságok között, de tegyük fel, hogy már ismerem az órát, és tudom, hogy meg akarom rendelni, akkor miért olvasnám el megint a tulajdonságait... ráadásul ugyanolyan színnel, mint az órára vonatkozó tulajdonságok. Az apró betűs részt meg sajnos senki sem olvassa el (bocsánat, te elolvastad ), ezt ők is biztos tudják.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
-
törölt tag
válasz Kbali #219913 üzenetére
L1-et. Tudom, hogy gyenge, de mindig ugyanoda teszem. Eddig nem volt gond az automata szinkronizálással. Próbáltam manuálisan többször, különböző napszakokban, semmi. Egyszerűen nem értem.
Március 29. óta nem veszi a jelet. Se automatikusan, se manuálisan.
Az nem zavar be, hogy a World Time UTC-re van állítva?
-
pilu01
senior tag
válasz Empsepo #219844 üzenetére
Megoldódott a gyári gumi-szilikon szíj puhítási problémám!
Meleg víz volt a nyerő!
A csatot bekapcsoltam, ott ahol hordani is szoktam. Belehajtottam a szíjat egy számomra megfelelő átmérőjű üveg bögrébe,
majd rá forróvizet tettem, hogy ellepje.
A mikrót legkisebb fokozatra állítottam, nálam az olvasztás alatt is van egy fokozat (130W)
és kb. 20 percig forgattam.
A meleg víz a bögrében csak néha gyöngyözött, nem forrt.
A fém csatot sem vettem le, illetve a stift tartó fém hüvelyeket sem, ezek adtak a három "végnek" merevséget.
Az íve is jó lett, és a puhasága is megfelelő, nem zavarja a csuklómat.
Hátha valakinek még jól jöhet az infó. -
törölt tag
válasz @mriya@ #219917 üzenetére
De, az a londoni. Viszont a helyi idő maradt BER, a World Time-ot most átállítottam PAR-ra, indítottam egy manuális szinkronizációt, semmi változás. Nem fogta a jelet.
fagyalllo: igen, a WT volt UTC-n, az szerintem sem zavar be, de azért tettem egy próbát. mindig ugyanott próbálom (erkély, legfelső emelet, szabad ég).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz g0n21 #219920 üzenetére
Na, ezt az órát én is nagyon várom.
Kicsit tartok a méretétől, de élőben kell látni nyilván.
Számomra a 9400-es Rangeman a tökéletes méretű G-Shock. Próbáltam korábban az 1000-es Rangeman-t is, de azt nagynak találtam. Pedig 19,5-ös a csuklóm, de nem állt jól rajta. Ez pedig, ha jól látom a méreteit, szinte ugyanakkora.
-
@mriya@
őstag
-
törölt tag
-
tag
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
titán
-
g0n21
senior tag
válasz djeperto #219933 üzenetére
Már majdnem megrendeltem, amikor kiszámoltam, hogy vámáfával 170 körülre jön ki... Akkor meg már inkább a GBD-H1000-re várok, ilyet meg majd lövkö használtan, ha úgy van...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
SOAD19
addikt
Kis nyálcsorgatás gyanánt (Bruce Lee edition) . Igazán kihozhatnának akkor már egy Linda editiont is.
[ Szerkesztve ]
-
-
trassher
addikt
válasz Empsepo #219947 üzenetére
Őszinte leszek, céges hybrid toyota corolla-val járok, annak a kulcsát nem kell mutogatni inkább jó mélyen zsebre vágni.
Az ókli a kesztyűtartóban lakik.
Cigaretta tárcát nem használok, cigisdobozt pedig nem reklámozunk. A kedvedért ha holnap nem felejtem lesz napszemüveg és slusszkulcs is.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest