- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
válasz Duck.Steve #136099 üzenetére
Ez a kettő épp nem egy fiatalos típus szerintem. Illetve az egyik automata, a másik kvarc. A mindennapi használatban nem mindegy, hogy milyenek a viselési szokásaid. Illetve mindenképp többmutatóst szeretnél?
[ Szerkesztve ]
-
Duck.Steve
újonc
válasz Sungoo #136102 üzenetére
Igazából annyira konkrét elképzelésem nincsen, a felépítéséről. Csak polírozott óratestet és bőrszíjat szeretnék és körülbelül 100e alatt. Hét nagyobb részén ezt hordanám másikat meg inkább megtartanám a kockás/farmer/utcaibb ingekhez. Igazából még csak kísérletezek, de kék fehér fehér és ingekkel passzolnia kell, mert az a fő vonal, szóval fekete szíjat preferálom, meg az mindenhez megy. Az a baj, hogy van a Fossil, Hilfiger amik annyira fiatalosak, hogy elegánsak nem nagyon tudnám nevezni, hiába szépek. Edifice meg vagy nagypapás, vagy szintén nem túl elegáns. Lehet nem létezik az amit keresek :/ Az a Zeppelin például nagyon tetszik, de élőben lehet, hogy megrémítene az az erősen kitüremkedő üveg. (bocsánat a nem túl igényes kifejezésért)
-
Jenne
őstag
válasz vadászcsiga #136103 üzenetére
Vízzel egyszer próbáltam eddig, akkor hozott ki szennyeződést, de azért kérdeztem előbb azt, hogy 'Elég ha vizet öntök a tartályba a tisztításhoz vagy speciális folyadék kell? mert ha a spec tisztító folyadékkal hatékonyabb akkor azzal használnám.
[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz vadászcsiga #136109 üzenetére
Köszi.
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Mercutio_
félisten
válasz Jenne #136110 üzenetére
Borotva topicban kérdezted már?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
JDMKid
tag
válasz Jenne #136108 üzenetére
Vízzel nem az igazi, persze ha csak alkalmanként kell megteszi. Jobb hatást lehet elérni meleg vízzel és egy kis mosogatószerrel pl.
De léteznek speciális ultrahangos tisztítófolyadékok, az a lényegük h oldatban tudják tartani a kimosott koszt, ritkábban kell cserélni őket mint az egyszerű szereket.Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
törölt tag
Valaki esetleg tud valamit arról, hogy mikor lesz legközelebb börze Debrecenben ?
-
ans
aktív tag
-
Aske
aktív tag
válasz Duck.Steve #136107 üzenetére
Szia,
100 körül már választék bőven új automatában, én is kb. így indultam neki. A bőrszíj meg a polírozott tok az alap. Zafírüveg is belefér. Amire még érdemes itt már odafigyelni (és én nem tettem meg), hogy másodperc stoppos legyen (megálljon a mutató, ha beállítod az időt) ill. hogy koronáról is húzható legyen. Ezek hasznos dolgok, pláne ha nem minden nap van rajtad az óra. A szíjat amúgy könnyen lehet cseréltetni.
Seiko-ból amernnyire tudom, 4R36 kaliber ajánlott ebben az árkategóriában. Pl. Seiko Presage SRP467 vagy SRP470 de igazából bármelyik Presage.
Esetleg 4R35-39 ha nem kell a day-date kijelzés.Orientből a Star Classic, Star Standard Date ill. Polaris (régebben Constellation) amit tudnék mondani.
Szerintem ezeket lesd meg, hogy képbe kerülj.
-
-
gipsztigris
addikt
Sungoo kolléga jóvoltából szép új kevlár szíjat kapott az öreg Citizen.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
toughbook
csendes tag
válasz vadászcsiga #136119 üzenetére
szerintem ez tök más mese, a hetvenes években az órafelhasználók táborából vándoroltak át a kvarchasználók, most egy teljesen új réteget von be a játékba az okosóravilág minimális szeletet kivágva a mechanikus/kvarc tortából
-
tagh
csendes tag
Szerintetek ennek a 2 órának mennyire reális az ára (mindkettő papírok nélkül van)?:
Illetve ti melyiket vennétek?http://www.jofogas.hu/magyarorszag/Breitling_Chronomat_Evolution_Red_40181900.htm
http://www.jofogas.hu/magyarorszag/Breitling_Chronomat_Evolution_40547326.htm
-
vadászcsiga
félisten
válasz toughbook #136120 üzenetére
Úgy legyen, de azert az Apple-el jo vigyázni, egyrészt Jony Ive egy elismert ipari dizájner, másrészt a cégnek nagyon nagy a készpénzállománya tehát sokáig bírja szuflával. Még az is lehet hogy mechanikus alkatrészek is lesznek a jövőbeli iWatchokban hiszen ami most van még csak az első generáció.
Hozzáteszem, én soha nem vennék okosórát.Tagh
Kedves lenne tőled ha linkesítenéd a címeket.[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #136118 üzenetére
(#136119) vadászcsiga Tudom, hogy volt, de szerintem az egy kicsit más sztori. Akkor a mechanikusokon kívül más nem volt. Ahogy a cikkben is írják, java rész az iphon kaszál, de tudjuk, hogy akinek órája sem volt idáig, muszáj venni egyet a telefon mellé, mert kell. Olyan nincs, hogy ne legyen.
[ Szerkesztve ]
-
RCTiv
tag
amúgy ledes témában én ezen is gondolkodtam még játszásiból, egész jól néz ki képen
-
Szabikaa20
őstag
válasz Jenne #136108 üzenetére
Én ékszerekre csak vizet használok.Órák szerkezetének tisztítására kotyvát használnak.Én szoktam használni tiszta alkoholt is.De kipróbálhatod valamilyen mosogatószerrel is.Valaki írta,hogy melegvíz jobb...ha használod automatikusan felmelegszik a víz ha elég ideig megy.Egyébként nekem is Lidl-s van,én mgvahyok vele elégedve!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Alpachino
veterán
Beújítottam egy A Steinert,2év bolti garival, díszdoboz...stb. igazából nem sok minden tudtam róla csak a formája és a minőségi svájci quartz szerkezet fogott meg...no meg az ára A breitling Superocean replikát meg nem akartam....
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #136105 üzenetére
Kallis Desk Diver. En todellakaan voi ymmärtää, mikä ongelma on tätä hyvin läheistä sukua suomalainen.
Esimerkiksi tuon Sandor Petofi , runo emokana, joka on jopa parempi suomalainen kuin Englanti.
Lukekaa se:
Ej mitä kivi! hen, pyyhkeet
Live huone täällä?
No, ainoa hyvä jumala, antaa hyviä,
Voidella lastataan työtä!
Täällä juoksentelee ylös ja alas,
Jopa ark myös kohoaa,
Muista kotkodákol,
Eikä lyöty ulos huoneesta.
Toki beat, ei tietenkään voittaa!
Kuten kyyhkyset syötetään,
Tavallaan hampunsiemenistä
Kuningas ei elää paremmin.
Joten, kana, back
Arvostettu voidella itseään
Iparkodjék, mutta älä
Munat lyhyt äitini. ??
Crumb koira, teroittaa korvat,
Anna minun puhua nyt,
Vanhapiika tai talo,
Aina tarjoillaan ihmisen,
Sitten olla hyvä, Crumb
Älä saada tuntumaa kananliha,
Live in kana ystävyyden "...
Äitini vain omaisuutta.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
válasz gipsztigris #136130 üzenetére
Szerinted finnre kéziszótárral fordítottam?
Pontosan ez lett volna a poén. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
Hazaért már valaki a börzéről? Milyen volt?
(#136129) condy Ha kevésbé ismert verset választottál volna azt már nem fejtem meg a fordítóval. Ezt ENIGMA-val kódoltam így már nehezebb lelőni a poént. A "számítógép szabotőr" kilétét rejti a kód. [ENIGMA] Kód: QTGYJTWJGMBGLZXNJLYCFFSHHULVASIONYHXSFUPNHNWDVRIHIZIGYXPPMQK
-
teratti
senior tag
válasz Deskdiver #136136 üzenetére
Az imént értem haza mit írjak, ismét hazahoztam az órákat melyeket nem szándékoztam.... Sok nézelődő kevés vásárló, meleg és punnyadt illatok finom keveredése volt jellemző. A topiktársakkal való találkozás és beszélgetés volt egyedül ami ért valamit.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
tagh
csendes tag
válasz vadászcsiga #136122 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz teratti #136137 üzenetére
Én még nem voltam ilyen eseményen sajnos. Akkor nem olyan mint ahogy képzeltem. Jó illatú, finom úriemberek smart casual outfit-ben, hölgyekkel az oldalukon és fehér szövet kesztyűben mustrálják az óracsodákat. A háttérben meg szól a jazz muzsika. Sajnálom, hogy nem sikerült elpasszolni az óráidat.
Te beruháztál valamire vagy volt amin megakadt a szemed?(#136140) vadászcsiga
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #136136 üzenetére
Nekem a linken zagyvaság jött ki megfejtésként.
De ez az enigma progi nagy császárság.
Megírtam a feleségemnek vele, hogy milyen órákat fogok venni és mennyibe kerülnek. Amikor meglátta az üzenetet, nem nagyon értette. Mondtam neki, hogy enigma kell hozzá.
Azt hitte hülyülök.vadászcsiga: Csak a Rolex?
teratti: Hoztál valami újat?
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz Deskdiver #136139 üzenetére
Nem néztem ki és nem is vettem semmit, eladás lett volna a cél ez nem valósult meg. Ahogy én látom a "nagy" halaknak jönnek visszajárói akiknek PAM, Roli, Breitling..stb. van az asztalán ők akik nagyban nyomják vannak a kisebb vintage, orosz illetve "kacat" órákkal vannak kint ott az öregek sutyorognak de a kettő között ahol pl. én lennék értékre vonatkozóan semmi mozgás. Ugyan úgy le se pottyantották Ákos POC-át ahogy az én Diver Chrono Certinám de a Oceanus sem mozgatta meg senki fantáziáját pedig azt nem árulják a szomszéd közértben ellenben a sok nagy Brand-del. Nem tudom van-e értelme egyáltalán eladási céllal elmenni egy ilyen rendezvényre inkább kölcsönkérni egy nagy bumszli Chronomat-ot vagy SUB-ot bekenni magunkat barnítókrémmel és az ing ujját felhajtva méregetni a felhozatalt.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
g0n21
senior tag
válasz Deskdiver #136139 üzenetére
wááááháááá wááááhááááááááá
Az a baj, hogy én is ilyen reményekkel vágtam neki az elsőnek, és akkor nagyon csalódott voltam. Azóta tudom, mire megyek, és így kifejezetten élvezem, jókat beszélgetünk ismerősökkel, és topiktársakkal.
Naaaagy üvegfedeles fa "fiókokban" vannak az órák.
A szépek 6-os, 8-as, 12-es tartóban, esetleg saját dobozukban, ami 2-300k alatti, az meg mint a resztli beömlesztve.
Aztán van akinél minden szépen elrendezve, és udvariasan köszön, válaszol, megmutat
Van aki nem köszön, mert unja már, hogy senki nem köszön, és a kérdésre is csak azért válaszol, mert fura lenne, ha nem tenné, de egyébként nincs kedve.
Van aki nagyon szeret alkudozni/nagyon szeretné eladni ami van nála, tőle akkor szabadulsz, ha elbújsz valaki háta mögé
Van, ahol a haverok, akik odaálltak dumálgatni, elállják a standot, és senki nem fér oda. Pedig tök jó órák vannak ott (ezt csináltuk mi is, aztán kimentünk az előtérbe ).A smart casual outfit 5% esetében valósul meg (de ez legyen ing+farmer), másik 60% sima casual (pulcsifarmer, vagy gallérospóló+farmer), öltöny mondjuk 0,1%, de az sem igazából formális, csak simán elegáns. És van egy szemmel látható rész, mondjuk 20%, a susogósdzsoggingos. A maradék százaléknyit nem tudnám jellemezni. Casual alatt, de még nem susimaci.
És akkor van egy nem öltözködéshez köthető párszázalékos réteg, akitől az utcán tuti félnél. Nem vészes, de azért na...
Amúgy jó órák is voltak kint, és aki tényleg vásárolni szeretne, biztos talál a kívánt típusból. De piacelemzésre is kiváló.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Gudy
tag
Tissot Visodate vagy ORIENT STAR SKELETON DK05002B vagy ORIENT STAR STANDARD-DATE DV02003W ? Vélemények? Most ezek vannak az első helyen. Nekem mindhárom bejön, csak más-más szempontból.
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #136147 üzenetére
Semmi. Azt hittem, hogy te is olvastad a face-en a csevejt.
Gudy: +1 Tissot
[ Szerkesztve ]
-
tagh
csendes tag
válasz vadászcsiga #136140 üzenetére
Édes pofa vagy...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest