- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz vadászcsiga #116744 üzenetére
Köszi!
Annyi még, hogy miért rakják olyan közel a bujtatót a csathoz?
Ha nem lenn olyan közel, akkor nem a kéz oldalán lenne a csat bekapcsolt állapotban, hanem a normál helyén középen. -
jolti
senior tag
válasz vadászcsiga #116752 üzenetére
Gondolkoztam rajta tegnap, hogy elvágni ezt, ( a bújtatók maradnánk a helyükön ) és arrébb varrni, csak félek, hogy rövid lenne úgy már az alsó rész.
-
Lavie
tag
válasz vadászcsiga #116757 üzenetére
Köszi Csiga, hogy megválaszoltad a kérdéseket! Én munkában voltam, csak most tudtam volna írni...
-
Ra3
őstag
válasz szatocs #116756 üzenetére
Igen, pont arra gondoltam amit a kolléga említett, átlagosan 3-3,5%-ot tesz zsebre a paypal ha náluk váltatod a pénzt, amiből te csak annyit látsz hogy a számládról forintban vonnak. Ha átállítod hogy ne a paypal váltson akkor a számládról ebben az esetben USD-t vonnak, amit a bankod vált át a saját, jobb árfolyamán forintból.
A szíj amit linkeltél amúgy a cb0020-ason van gyárilag, árat nem tudok mondani, de szerintem jobban néz ki mint ami a tízeshez jár alapból:Egyébként a gyári szíj is teljesen biztonságos, a plusz biztosítás szerintem nagyon ritkán szükséges, inkább a búvárokon nyomatják.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Lavie
tag
válasz vadászcsiga #116760 üzenetére
Annyira nekem sem tetszik, anno Revertingé sem érintett meg különösen (ezért van inkább Ray ), de a márka iránt elfogult vagyok.
Még egy Star kéne... A Poseidon nekem túl nagy 47 mm... Vagy valami vintage Orient.[ Szerkesztve ]
-
Lavie
tag
válasz vadászcsiga #116763 üzenetére
Azon meg a számok bénák.. Na jó, a "rámabetét" is..
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #116765 üzenetére
Vegre nincsenek szamok rajta. Szep egyebkent a regi is, de ez tenyleg jobb lett.
I humbly and respectfully decline™
-
Lavie
tag
A Ray viszont még így a svájciak után is nagy kedvenc!
Fúú, ne is mondd... Nagyon tetszik! Ha elérhető lenne valahogy, már meglenne... Csak, hogy azok nyála is csorogjon, akik nem tudnák: át van fúrva a füle!
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Ha ray számlapos lenne már lecseréltem volna erre a ray-em.
Redmi Note 7
-
consono
nagyúr
Nekem a régi Mako most is jobban tetszik, egyszerűen nem jönnek be a klasszikus diverek. Nem véletlenül lett Mako nem pedig Ray mikor vettem
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
jolti
senior tag
válasz Lavie #116758 üzenetére
Meredek szíjak! Steiner Kristófról valók?
Spec ez nem tetszik. Még a gumi sem. Szerintem ennek a fém, vagy az a bőr áll jól, amit beraktam. Meg esetleg egy Bond nato. Közben látom tettél be olyat!(#116760) vadászcsiga
Nekem meg pont a normális méretű mutatói tetszenek. Nem szeretem a széles mutatókat. Mint ahogy a túl nagy, vaskos indexeket sem.
A kisebbik Makon nekem az az nagy bumszli napváltó gomb sem tetszik. Miért nem elég egy akkora, mint az XL-en? Meg a miniatűr mérete.[ Szerkesztve ]
-
minas
aktív tag
A baloldali Mako szebb, ill. a Ray.
Szerintem. -
JackFeryll
őstag
A Mako USA-ban van a legnagyobb potenciál (zafír!) erre nem forgalmazzák csak ott.
-
Lavie
tag
válasz vadászcsiga #116778 üzenetére
Mindenáron nyilván nem kell, de még a 60k oké lenne, ha lenne.... Itthon meg ugye igazi unikumnak számítana.
-
trassher
addikt
válasz vadászcsiga #116772 üzenetére
Biztos beszerezhető ha mást nem használtam watchrecon-on keresztül. Mondjuk abban sem vagyok biztos hogy nem kerülnek majd elő szürkeimportos darabok. Enélkül marad a reménykedés arra hogy esetleg az orient kidob egy frissített ray-t a nemzetközi piacra.
Lavie: Sajnos nem tudok, eladót is egyet találtam de már elkelt. 200$-ért de szokás szerint ott van a gyűlölt "CONUS ONLY". Nem értem miért paráznak ennyire az amerikaiak attól hogy más kontinensre küldjenek csomagot.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
fagyalllo
őstag
válasz Ereshkigal #116705 üzenetére
Tényleg, írtál végül levelet nekik, hogy nem ilyen postával kérted és kárpótoljanak valahogy?
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
minas
aktív tag
válasz vadászcsiga #116776 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
Dutyfree megint akciózgat, most pl. az igen katonás kiállású BM8475-00X csak $85
ismét van BL5257-54L $300-ért
és a gyönyörű BL8130-59E $192-ért
És ezekből kuponnal még lejön 7,5%- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Blackhole13 #116712 üzenetére
Teszek a karcokra a tokon. Azért van, h használjam, nem azért, h vitrinben nézegessem. Üveg meg karcmentes eddig. Bátran vedd meg, a neked tetsző színű számlappal.
Ereshkigal : Szép.
Milu87 : Nekem nem tetszett ez a modell Tutunál. Szebbnek látom a 2011-es M-Force és a Beast modelleket. De azért neked is gratula.
A reformok meg működnek, olvastam úton-útfélen. Utoljára az ötvenes években költöttek ennyit kormány-propagandára.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #116786 üzenetére
A bl8130-ból volt egy korábbi változat, persze csak bőrszíjjal volt elérhető, fehér gyűrűvel a számlapon, meg piros mutatókkal (8120-01e). Ha még mindig kapható lenne már rég megvettem volna, nem értem miert kell minden szép összeállítást elrontani.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Milu87
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #116787 üzenetére
-
Ra3
őstag
-
szatocs
őstag
-
evo87
őstag
válasz szatocs #116791 üzenetére
Bevallom már hetek óta kattog az agyam, hogy a Casio Edifice EFR-533D-1A órámat lecserélem, mivel a koronográfos Citizenemet jóval többet hordom. És pont az merült fel bennem egy ideje, hogy a helyére egy Citizen CB0010-88E érkezhetne. Akármilyen egyzserű is ez a típus, nekem valamiért nagyon bejön.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
minas
aktív tag
válasz evo87 #116792 üzenetére
Most, hogy látom az USA Mako-t, a döntésem könnyű lett (ha Orient diver, akkor csakis ez), a beszerzés sajna meg egy másik történet.
Az is érdekes, hogy a listaára zafír üveggel jóval kevesebb, mint a másik kettőé (Mako/Ray), ha jól látom.
Szerintem előbb-utóbb lesz a Sky és hasonló oldalakon is.[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
Most először vettem fel a múlthéten megjött Bambi.-mat az óra maga nagyon szép, de ez a szíj, ez kritikán aluli, ilyen rossz szíjat nem is láttam még, mintha krepp papírból lenne és 2 óra hordás után úgy néz ki, mintha 2 hónapja hordanám Délután megyek és veszek is egy újat. Resellnél is jobb ha megvan az eredeti jobb állatpoban.
-
fagyalllo
őstag
Régóta nézegetjük
Én most a BL5257-nek próbálok nagyon ellenállni. Egy kronót azért jó lenne szerezni és ez egy nagyon esélyes jelölt.resool: Hasonlóan voltam az alpinistával, előre felkészítettek a minőtlenségére és már az óra előtt beszereztem a szíjat.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest