- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
válasz condy #114798 üzenetére
Ezeken a 30 cm-ről készült wristshotokon minden óra nagyobbnak tűnik, mint amekkora valójában. Hogy valós képet kapjunk, nem árt egy hosszú és teljesen kinyújtott kar, illetve egy szelfibot. Még jobb tükörből lőni, vagy megkérni valakit, hogy fényképezzen le. Az a kép a 36 mm-es óráról a faszi csuklóján reális: így nézhet ki tényleg élőben.
-
ronin s8
senior tag
Az óra magassága is számít, a tokfülek állása, koronavédő, a szíj kialakítása szintén. Igazából tényleg csak kézen lehet megállapítani. Az SMP-k a maguk 41 mm-ével laposnak számítanak, ráadásul domborított az üveg, ami megint csak befolyásoló tényező. A sport Rolexek 40 mm-rel, lapos zafírral szinte hasonló érzetet keltenek csak a stílus kevésbé kifinomult, kicsit balta szerű.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
RCTiv
tag
jaaaaaj de qrta türelmetlen vagyok
csináltattam egy szíjat (meg egy pénztárcát de ez most mindegy) egy híres mesteremberrel és már postán figyel, nagyon várom.
a megfizethetetlen kategória, amikor kérsz egy képet és a mesternek van ugyanolyan "próbadarabja" amilyenre majd véglegesen kerül nálam a szíj
lehet kitaláljátok kitől jön
[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
IWC Fliegeuhr Vintage-t láttam a Vaterán. Hátlapja a tok szèlèig üveg, nekem utólagos beèpítèsnek tűnik.
Tèvednèk? Milyen ennek a típusnak a gyári hátlapja? -
ronin s8
senior tag
-
alphaville
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz alphaville #114805 üzenetére
Chrono24 szerint zafir a gyari hatlap is [link]
-
ronin s8
senior tag
válasz alphaville #114810 üzenetére
Ez bizony annak tűnik...
-
fagyalllo
őstag
válasz alphaville #114813 üzenetére
Nem, létező óra, nagy kedvencem. Már ha eredeti
Ez viszont beépítés, a lehúzós-kamuzós fajtából: [link]
"Nem Kínai tok, nem ratyi számlap!!"
Echte kínai, de tényleg nem gagyi, Rouhelenától származnak a cuccok, ilyen számlapom nekem is van
Valójában hófehér, a meleg tónust az üveg bevonata adja.[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vadászcsiga
félisten
válasz alphaville #114810 üzenetére
Licitálsz rá mert akkor en visszalépek
-
ronin s8
senior tag
válasz alphaville #114813 üzenetére
Nem, ez eredeti IWC. A legendás, cégalapító, Jones, azóta felélesztett zsebóra szerkezetével, amit egyébként a kínaiak remekül utánoznak. Ha valakit érdekel, gombokért lehet ilyet venni (az eredeti, IWC-hez képest! ), egy modernebb tokba, hagymakoronával, felirat nélkül (!) ütős fliegeruhr-t lehet beépíttetni belőlük.
Ugyanattól az eladótól ez viszont érdekesség, az IWC(-nek) módosított, belső forgatható lünettás 7750-es Aquatimer.
[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
Ronin, Fagyalllo;Köszönöm a válaszokat!
Csiga; Vegyük meg ketten, felváltva hordjuk.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz alphaville #114817 üzenetére
Keress rá még pár embert, mondjuk 20-at
-
RCTiv
tag
válasz vadászcsiga #114807 üzenetére
senkit sem nyűgözött le a kis rejtvényem
-
RCTiv
tag
válasz condy #114820 üzenetére
ezek szerint tényleg nehéz volt a rejtvény, na jó advanced level valóban, hiszen tudni kell, kinek van a topikban lld-je, és azt is ki az aki szíjakat készít, na a kettő közös halmaza lesz az aki olyan tesztképet tud nekem mutatni, hogy a saját órámon látom hogyan mutat a szíj. (hiszen nekem is lld-m van)
vagy csak vicceltél és pontosan tudtad de oltasz kicsit, az se rossz
-
gg72
veterán
Sziasztok! Elromlott a rádióvezérlésű falióránk, tudnátok valamit ajánlani 15ezer Ft körül, ami szintén rádiós és csendes járású? 25-30cm átmérővel.
[ Szerkesztve ]
-
RCTiv
tag
válasz Misi1979 #114826 üzenetére
misi a rolidat nem akarod elcserélni pár topikkedvenc órára? (árkülönbözetet megbeszélve term.)
vagy ha esetleg valakit érdekel, gondolkozom azon, hogy egy órám legyen és az egy roli kellene legyen nyilván... (szinte mindegy melyik csak klüklopsz nélkül) csak ahhoz ki kellene árulni a meglévő óráimat, vagy találni valakit akinek éppen az a vágya, hogy egy lld egy smp és egy tangente triót beszámítson. (meg még egy-két kisebb értékű de elég ritka gyöngyszem )
nektek mi a véleményetek? egy mindent vivő vagy sok kisebb? néha úgy érzem, hogy kevés kezem van az óráimhoz
-
RCTiv
tag
mindenkinek:
Nem olyan egyszerű ez.... mostanában egyszerűen nincs kedvem cserélgetni az óráimat. Nem szeretem, hogy fel-fel kell húzzam a pihenőket, mert alig-alig jut rájuk idő az aktuális kedvenc mellett. Mivel quartz órám egyetlen egy sincsen, (én igazán megpróbáltam pedig, volt egy longines hydrocoquest talán még emlékeztek rá, eladtam, aztán vettem egy "ólcsókát" hogy akkor játszósnak jó lesz, azt is eladtam, nem tűri meg a kezem az elemest ennyi.. ) az óraforgatótól valahogy idegenkedem, minden cserénél felhúz beállít, aztán ezt nem szeretem. Meg igazából két órát hordok, azoknál meg egy-két hónap is megvan míg váltok általában.
Van tartalék óra is de nem hordom mert tartalék van játszós is, na azt néha felveszem, kertészkedéshez nyilván nem a drága órát viszed, viszont vagyok már pl. annyira öreg, hogy egy fesztiválra simán elmegyek a komolyabb órában, merthát azt szeretem, abban érzem magam jól... (persze nem is úgy fesztiválozok mint 15 évvel ezelőtt )
szóval nálam szerintem egy igazi all rounder óra (plusz egy játszós, de amilyen kategóriáról most beszélünk oda bele kell férjen egy párezer/tízezer forintos kertészóra ) talán nem okozna problémát, ellennék mint a tök. Ha meg pár év alatt megváltozik az ízlésem akkor lehetne cserélni, meg ez ugye felülről korlátos anyagi helyzetet is feltételez, mert ha minden mindegy lenne na hát akkor minden mindegy is lenne
csiga: nem hiszem, ahol én forgolódok ott elhiszik rólam, hogy igazi, de ha nem lexarom annál jobb, megfigyeltem a drága óra sokszor irigységet szül, mert ugye ez 100% értelmetlen luxuskiadás sokak szemében - de azok meg nem is értenek hozzá, hogy megítéljék mi van a kezeden)
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Az mennyire gyanús ha egy viszonylag új, és nem olcsó (co-axial aqua-terra) kb. egy éves eladó órához nincs meg semmilyen doksi? Az eladó vállalja szervizben az eladást, tehát feltételezem hogy eredeti.
RCTiv: az óra ebben a kategóriában tipikusan az amit csak magának vesz az ember, a nagy többség le se sz@rja hogy mi van a kezeden, kivéve ha malomkerék méretű divatcucc, azt észreveszik. Én emiatt nem tartanék az irigységtől sem, magyarázni meg biztos nem kezdem el senkinek hogy mi ez és mennyi volt, ahogy azt sem hogy nem hamisítvány.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
RCTiv
tag
régebben néha belefutottam abba, hogy milyen óra ez kérdésre elkezdtem magyarázni, hogy hát ez egy replika, de nem úgy replika hanem tényleg replika, de már csak a kinézete mert nem is igazi kompresszor ház hanem csak sima, na azokat a fejeket erről nagyon hamar leszoktam, az átlagembert egyáltalán nem érdekli, az órabuzit meg felismered mert csorog a nyála
-
Misi1979
őstag
-
WiZARD
addikt
válasz RCTiv #114838 üzenetére
Néha én is elgondolkozok azon, hogy mindent eladjak, és 1 órát vegyek. Sajnos az álom óra így se jönne ki, ezért sokkal tovább nem agyalok rajta. Ha kijönne, akkor bajban lennék
Szóval megértelek, és ha roller a vágyad, akkor hajrá. Ha nem igazi vágy/szerelem, akkor viszont én nem lépném meg.(bár az még néha felmerül, hogy a nem Ω-kat eladjam, és azokból is Ω legyen (Moonwatch) )
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
phranxinatra
aktív tag
válasz RCTiv #114838 üzenetére
Én abszolút osztom az "egy óra mind felett" szemléletet. Azon kívül, hogy nem lángol bennem a gyűjtői szenvedély (nem csak órás, semmilyen), teljesen feleslegesnek érzem, hogy a PO mellé - a gyilkolható műanyag casiot leszámítva - bármilyen más órát beszerezzek. Helyette persze lehet, hogy lesz egyszer más, de akkor az lesz AZ órám, és az lesz mindig a kezemen.
-
Pé
senior tag
válasz phranxinatra #114847 üzenetére
Mermérnem ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs