- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajav8
tag
Mai esküvöi öltönnyelSiemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
embe
nagyúr
Egy hülye kérdésem lenne: Nincs egy olyan oldal, ahol meg lehetne nézni, hogy pl. a 18 cm kerületű csuklómon egy adott óra hogyan nézne ki? Nézegetem a neten az órákat, és a különböző méretűek között elbizonytalanodtam.....
-
g0n21
senior tag
Én tisztességesen érdeklődtem direktbunkón. Kár, hogy eztán törölni fogja a kérdéseim.(#114756) embe
Nincs ilyen. Minden csukló más formájú. De írd be a googlebe az óra nevét, majd azt, hogy wrist, vagy wrist shot... és nézd a képeket.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
pajav8
tag
válasz vadászcsiga #114755 üzenetére
Késett 4 óra alatt kb 5percet.. Megy vissza dzsanához felülvizsgálatra
Siemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
Milu87
csendes tag
Elsőkörben itt, van egy Doxa aquaman PVD-m eladó/Ronda kvarc, zafír üveg, korobazár 100m wr/hordatlan állapotban,dobozzal, jó áron, ha valakit érdekel írjon privatot, cserelem is szívesen.
-
Blackhole13
senior tag
válasz vadászcsiga #114711 üzenetére
Ilyet látott valaki mostanság itthon, vagy bárhol?[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Blackhole13 #114762 üzenetére
Ilyet nem. Hibás ( nálam legalább is ) a kép, nem jelenik meg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Blackhole13 #114764 üzenetére
Ez a csőrgős (ébresztős) poljot egyik változata, Dzsana tudna róla tobbet ha itt lenne. Szerintem van is neki.
Condy
👍[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
Ezen most el kell gondolkoznom
-
krain
tag
Ezt a Poljot-ot nem innen hirdeti valaki? Szeretném...
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #114776 üzenetére
39
A kisebb plexis, a nagyobbon gyönyörű, domborított zafír! Az IWC Vintage Ingenieur-nek van ilyen zafírja. (láttam élőben)
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #114779 üzenetére
A fekete az 5 ezres NATO
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
WiZARD
addikt
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
resool
aktív tag
Rendeltem egy Bambinot par napja, hogy mire hazaerek Torokorszagbol varjon valami otthon, aztan ha meglesz a Nomos vagy az Intramatik esetleg Flagship akkor neki majd bucsut mondok.
Vertigo 3 napja vizsgazik a tengerben eddig tokeletesen.
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz JackFeryll #114708 üzenetére
"Van még a Rodina, de az nem megbízható..."
Én úgy vettem meg a Rodinát, hogy szinte csak jót olvastam róla. A tapasztalataim is pozitívak. Mi alapján lehet kijelenteni egyértelműen, hogy nem megbízható?[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz Ereshkigal #114790 üzenetére
A Rodina olyan mint a Parnis. Nincs cég mögötte csak random gyárak noname órái Parnis/Rodina felirattal.
Lehet jót fog ki az ember, lehet nem. Gari amennyiben van nem biztos hogy egyszerű/gyors és Kínába igen drága postázni.
5-ös kezelő-nek negatív tapasztalata volt vele itt a fórumon.Egyébként igen népszerű, óriási topikja van watchuseek-en is, főleg good-stuffs-os forrásból.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz JackFeryll #114792 üzenetére
Ez volt a legenda, aztán jött a német forgalmazó első kézből származó infóival: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Ereshkigal
őstag
válasz JackFeryll #114792 üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy őt hozod fel példának, ami ugye 1 db tapasztalat.
Én a Seagull szerkezetekre eddig úgy tekintettem, hogy a "megbízható kínaiak", de akkor lehet tévedtem.
A postázással egyetértek, de ennek önmagában nincs köze a megbízhatósághoz. -
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #114793 üzenetére
Ez a csukló hatalmas!
Normál méretnél szerintem nem mutat ilyen hülyén."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #114797 üzenetére
A Constellation kb. ez a méret, és mint látható egy korábbi képen, az én 18.5-ös csuklómon nem mutat ilyen aprónak.
Lehet, hogy a képen látható spori csuklója igen-igen lapos.Amúgy ha a bedobott képen nézem az SMP-t és leképzelem róla az a majd fél centit, akkor sem mutatna olyan kicsinek, mint a srác kezén a 36-os vekker.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #114799 üzenetére
Igen. Nagyon nem mindegy a forma sem.
MÁS!
Felcsaptam a Bretyóra a barna aligátort. Szerintem nagyon jól mutat. Kipróbáltam a fekete cápával is, de az nem volt gyerebe. Az majd megy a B42-re.xinatra: Akkor viszont gázos. Olyan mintha női óra lenne.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest