- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Damateo
aktív tag
Üdv!
Időközben nekem ez lett a főgépem.
Van arról info hogy mennyit sikerült eladni a Valve-nak belőle? -
30z.Samu
félisten
Tájékozódás szinten az UPS mikor jön a csomagért? Összekészítettem, már van rendelés számom is, de eddig csend van részükről.
Sic Parvis Magna
-
Rocso666
csendes tag
Tegnap óta valamièrt nem csatlakozik a telefonom a Deck-hez. Már legalább 1T adatot másoltam a telfonról a Deck-re. Eddig minden simán ment...
Ha bedugom a kábelt , akkor a Deck egyből felismeri a telefont. 2 opciót mutat. 1. "mount" de hiába nyomok a gombra semmi nem törtènik. 2. Nyissa meg a mappákat , ilyenkor a telefonon lèvő dolgokat mutatja normál esetben , de most csak simán a fájkezelőt nyitja meg. (Telefonon elfogadom a fájlatvitelt)Meg valamièrt üresnek mutatja a belső tárhelyet , pedig egy csomó cucc van rá telepítve.
-
ripla
addikt
Mi történik? Sorban mennek tönkre a Deckek?
-
Gomez86
őstag
válasz Cucuska2 #5253 üzenetére
A gép amit vettem egy garanciában cserélt darab. (Valve gyorsan és nagyon tisztességesen cserélte az előző tulajnak). Több helyen hallani olyat hogy meg lett hajtva a gép párszor (GTA, RDR2, Cyberpunk, etc) aztán acting weird és csere.
30z.Samu 5249-ese is arról tanuskodik hogy nem bírta a konstans terhelést.
Nem panasz, meg semmi, csak tartok tőle. Mint amikor tudod hogy nem kéne de megveszed az Alpine A110-et pedig tudod hogy risk-et vásárolsz
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Rocso666 #5257 üzenetére
Ez leginkább kábel probléma vagy usb aljzat kilágyulási gond lesz valamelyik félen. Nem próbáltam még dmesg-et nyitni decken, de valszeg egy sudo dmesg kimenetében írná is, hogy USB problémák vannak.
Gomez86: hol hallottál ilyenekről? Ilyenekkel játszom rajta, de meg sem kottyan neki.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Gomez86
őstag
válasz CPT.Pirk #5262 üzenetére
Leginkább reddit, illetve ahogy mondom az én gépem is egy ilyen eset cserekészüléke.
Tiszta szívemből kívánom hidd el hogy ez csak egy nagyon apró kissebség problémája legyen, ami a természetéből fakadóan hangot kap, mert naponta használom én is a gépet és nagyon-nagyon remélem hogy hosszú évekig kitart majd.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Rocso666
csendes tag
Ez a problèma akkor előjönne töltès közben is nem ? A deck töltőre rakva rendesen tölti az aksit , mèg úgy is hogy finoman mozgatom a csatlakozót.
A telefon is töltődik rendesen az adott kábellal.
Áhhh most megszívtam , mert majdnem napi szinten mozgattam fájlokat a Deck-re. ( Ps1-2-3 , Wiuu játèkok stb) Pc hiányában a telefon volt a legjobb megoldásom. -
30z.Samu
félisten
Hát ezek után én is elgondolkodom, hogy a kövi gépet dokkoljam-e. Ha dokkolom is, mindent lock-olom 60 frame-re. Volt, amit többel toltam, mert a rendszer bírta. Meg a gyári dokkolónál is ott a lehetőség a 120Hz-re. Szóval lehet csak én parázom ezt most túl és akkor is kakukk lett volna a gép, ha nem kötöm TV-re.
Sic Parvis Magna
-
nincsnév007
őstag
pedig ebben az évben én is elgondolkodtam egy decken, én meg szinte csak monitor billentyűzet egérrel használnám. Az a baj hogy egy asztali számítógépet nem tudom jó helyre tenni a szobámban, ezért gondolkodok egy decken
-
Bazsi1987
őstag
Én azt csinálom hogy ami menne pl maxon azt is leveszem mediumra pl aksi időt és hő fokot is nyerek és kimélem a gépet úgyse egy 65 colos oled tv játszok
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Több profilt lehet használni egy gépen?Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
slima
tag
válasz Dawide@axele #5276 üzenetére
Természetesen. Illetve meg tudod a profilok között osztani a megvásárolt játékokat.
nem a szemem Zoomol, hanem én megyek a falnak........
-
slima
tag
válasz Dawide@axele #5278 üzenetére
Itt a steam oldalán le van kb. írva minden, illetve a Deken való beállításról is vannak videók.
A Family Sharingben kell engedélyezni a hozzáférést azt követően hogy a decken felvetted a másik felhasználót is.nem a szemem Zoomol, hanem én megyek a falnak........
-
30z.Samu
félisten
Resident Evil 4 demo elvileg kint van, kár hogy nem tudom jelenleg megnézni a Deck-en.
Sic Parvis Magna
-
-
Aki21
aktív tag
Hali. Én most a Last of Us-t várom megkapja e a deckre a minimum játszható plecsnit. Bízom benne, csak az miatt reménykedem mert eddig szinte az összes sony game megy decken 😊
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
ripla
addikt
És még ez sem garantálja hogy menni fog, ugyanis azt vettem észre, nem fordítanak rá kellő figyelmet.
Van pl. a Mark of the Ninja Remastered. Megkapta a zöld plecsnit, azaz "elvileg" tökéletesen megy. Ezzel nincs is baj, nagyon szépen fut a játék, viszont úgy a 2/3-a környékén produkál egy olyan hibát, hogy elkezd zizegni a kép, aztán kifagy a játék és kilép a főmenübe. Rosszabb esetben kifagyasztja az egész gépet, és ezt már többször is eljátszotta, szóval Decken itt ér véget a játék. És mindezt csak azért, mert nem fordítottak rá kellő figyelmet, megnézték, "jóvan' elindul", kész.[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
A CDKeys oldal is megbízható? Vásárol onnan rendszeresen valaki? Mert várom a Steamen, hogy akciós legyen a Spider Man de nem nagyon akar De még ha akciós is lehet akkor sem lesz 10 körül mint most a CDKeys oldalon. Illetve nem tudom, hogy van e benne Magyar felirat amit ott árulnak.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz zoltannagy #5293 üzenetére
Én szoktam, eddig minden oké volt. Ha azt írja, hogy tudod aktiválni Magyarországon, akkor lesz benne magyar felirat.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz zoltannagy #5295 üzenetére
Nem tudom, de amíg minden oké, addig nem izgat.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Bazsi1987
őstag
válasz zoltannagy #5293 üzenetére
Én szoktam onnan spiderman pont onnan vettem meg nincs vele semmi gond🙂
-
slima
tag
Én bízom benne hogy jó lesz Decken a Resi4. A Dead Space megjelenés napján egy rakat kaki volt, ment rá a refund. Majd másfél nap alatt a Valve kikupált, jött gyors frissítés, és szépen, stabilan fut.
A Resi azért is lenne para ha nem menne, mert a 7-es, 2-es, és a 8-as is nagyon jól szuperál a decken....valamit nagyon el kell baszarintsanak a Capcomnál hogy ez ne fusson jól...mondjuk reggel amikor kipróbáltam, akkor nagyon nem jól futott ez tény. Viszont már akkor jött a tweet a deck egyik fejlesztőjétől, hogy a Preview channelen lévő OS és proton verzió alatt jobban fut a cucc. Szóval biztos fognak vele foglalkozni. Ha nem, akkor hozzájuk vágom a decket az tuti[ Szerkesztve ]
nem a szemem Zoomol, hanem én megyek a falnak........
-
Dawide@axele
aktív tag
Szisztok.Tegnap beléptem én is a klubba egy 256 gb-os modellel.Esetleg van valami tartozék a dokkolón kívül amit érdemes bezerezni?Láttam ventilátort amivel elvileg csendesebb meg hátlapot ami elvezeti a hőt.Vakaki próbálta őket?
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest