Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz PoeDameron #37485 üzenetére

    Nem feltetlen kell "fejlodni" feljebb nagyobb hajora, Han Solo-nak is eleg volt a Falcon :)

    A hajok es feladakoreik eleg jol be vannak love, a Constellationok az eleg jo mindenes hajok. Cutlass kicsiben jo mindenes hajo, de ott a Caterpillar is...

    Igazabol 1 max 2 hajo eleg lenne mindenre amire az ember a jatekban eltoltott idejet szanhatja, veszel egy hajot arra ami a fo profilod, es veszel egyett amivel penzt csinalsz. Ha ez a ketto egyben van akkor kiralysag, sokat sporoltal. Nincs jobb hajo vagy rosszabb, mindegyik hajo remek es elsosorban a tulajdonosnak kell hogy megfelelo legyen. Tesconak a Reclaimer, Drenadarnak a Retaliator.... es lehetne sorolni.

    Repkedtem egy kicsit, nem dobalt ki, nagyon szep a jatek 4K-ban, elegge csunyan szaggat amig a szarazon mesz, majd ha optimalizaljak akkor nagyon faintos lesz. Mellettem itt tatott szajjal neztek a bemutatot, elso korben egy Constellationt tortem ossze, nem tudtam felszallni vele, utana fogtam egy Gladiust, atneztem a kezelogombokat es az a hajo zsenialis, gyors, mozgekony, eros magahoz kepest, jo lesz a Sabre ami a modernebb valtozata. Tobbit holnap :)

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák